יום ספורט

maZter

New member
../images/Emo87.gif יום ספורט ../images/Emo86.gif

שלום רב לכלל הסטדונטים , ראשית , אני רוצה מאחל לכולם המון הצלחה בבחינות. שנית , אני מעוניין לעניין אותכם על יום ספורט שאני וחברי האגודה עובדים, לתקופה של תחילת סמסטר הבא (באיזור חודש אפריל). אני רוצה לציין כי זהו יום שישתף את כל אנשי המכללה , (סטודנטים , סגל אקדמי , הנהלה וכל שאר הגורמים הקשורים למכללה) על מנת לחזק את הפן החברתי בכל הדרגות . אני רוצה להציג בפנייכם את התוכנית לאותו יום. תחרויות ספורט בענפים הבאים : 1. כדורסל (גברים). 2. כדורגל (גברים). 3. משיכת חבל (גברים ונשים). 4. מחניים (נשים). 5. תחרויות ספורט היתוליות.(גברים ונשים) התחרויות יתבצעו בין מחלקות הלימוד השונות ,והשנתונים השונים, שבסופו נערוך טקס קצר לחלוקת הגביעים למנצחים. כמובן שצפויים שינויים ותוספות, אבל זהו הרעיון המרכזי . אזדקק לשיתוף פעולה מצדכם על מנת לקדם את האירוע .נזדקק לאחראי לכל קבוצה ,שידאג להציג את רשימת השחקנים בכל קטגוריה , כך שהעניין יתבצע כמתוכנן ככל שניתן. אשמח לקבל תגובות והארות בנושא , הצעות ליעול ,וכל מי שמוכן לתת יד למען האירוע. לכל שאלה או ברור אשמח לענות , בברכה אוהד זנגי , רכז תרבות. [email protected]

אין בעייה,

אני אשיג לך אישית איזה בובה, תנצח אותה ותהיה במקום ראשון. יוסי, ילד שלי מוצלח

vent91

New member
יש במכללה מישהי...

יצגה את ישראל בסידני בג'ודו...אולי היא תעזור לך... כמובן שהיא שייכת למגמת תוכנה היכן שמרוכזים האיכותיים.... (-:

maZter

New member
בכייף ...

ויש איזה "נודניק" אחד שרוצה תחרות ג'ודו.... אולי נארגן בינהם משהו... (אוהב אותך יוסי)

asaflazar

New member
טוב מאוד

שלום לך לפי דעתי אתה עושה מהלך מבריק אחלה לעשות יום ספורט וזה עקב שחיקה שכל היום על הכיסא לא יזיק לחלץ עצמות מידי פעם. אחלה של דבר .

asaflazar

New member
שוב אני

אם תוכל גם להכניס ריצה למרחק ארוך כמו 2000 מטר או 5000 זה יהי תענוג

maZter

New member
אני פתוח להצעות

שלום לך , אני אשמח להכניס את תחום הריצה , את מוזמנת לבדוק בקרב שאר הבות אם יש כאלו המעוניינות להשתתף , ואם כך , לא צריכה להיות שום בעיה . אנא חיזרי אליי. בברכה , אוהד (רכז תרבות).

maZter

New member
תיקון טעות

אני מתנצל , לרגע חשבתי שפונה אליי בחורה , אבל רק אח"כ הבחנתי בשם asafסלח לי על הטעות . תודה , אוהד .

efraTKariti

New member
יום ספורט

כל הכבוד....על הרעיון אשמח להשתתף ביום הספורט ולהושיט עזרה באירגון האירוע. כח הנשים:)

למעלה