ה"י 14.4

Elizab3th

New member
לא, זה עולה 250K לחמש מקומות נוספים בבאדי..

האמת שעוד לא פגשתי את ZMM אבל יכול להיות שרק בשביל לדעת איך היא נראית אלך לשם. בינתיים אני בלודי, אנסה גם את ה-MDTS, גם אני הייתי אצלם עפ פארטי חזק ומעולה, יש לי חברה מקסימה לפני עבודה רביעית, פריסטית גם כן, אנחנו הולכות להתאמן לפעמים ביחד. גם אני השארתי לי המון קווסטים מרמות קצת יותר נמוכות ונהנית לעשות אותן כיום כשאני חזקה, זה הולך בקלות וזה באמת כיף.

deisy

New member
או , מחיר יותר הגיוני...

נו, אז יש לך מספיק מה לעשות! עכשיו זה הזמן להנות מהמשחק! את חזקה להרבה דברים!!! תהני

אז ככה

MDTS=MASTER DEAD TEDIES נמצאים בpath of time בלודי. ZMM=ZOMBIE MUSHMOM אמא פטריה גדולה זומבית נמצאת בדאנג'ן. שניהם רגישים לheal.

Elizab3th

New member
הגדלת הבאדי נעשית או בלודי או בליט' הרבור..

אתמול ניסיתי להרחיב את הרשימה גם כן, אבל הגעתי למכסה המלאה, ניתן להרחיב עד 50 בלבד
בכל אופן, אני רוצה לעלות ברמות כדי להתחזק כנגד המפלצות, אם זה יהיה מרדף אחרי אחוזים, אין טעם במשחק וכל הכיף ממנו יוצא לגמרי. יש לי כמה DK נחמדים בבאדי שלי, אתמול אחד מהם רצה שאלך איתו לוולף ספיידרס, מקווה שאעשה את זה מתישהו היום.
ותודה על העידוד.

SimsY

New member
אגב -

אם בשלבים כאלה אנחנו מתאיישים איך יש כאלה שהגיעו לרמות 100 120 150 .... ואפילו 200 ?

SimsY

New member
בוא נתאמן ביחד - את בוינדיה נכון ?

גם לי נורא קשה כבר -

משו שחשבתי עליו עם החברים במייפל ....

מה קטרה כשצריך עוד 1 אקספי לעלות רמה ואתה רמה 200? אתה חייב ליפתוח דמות חדשה ?

צרות של עשירים ../images/Emo6.gif

אני חושבת שזה מה שאני הייתי עושה.. חבל על הנקודות שילכו סתם לאיבוד אם אי פעם יעשו עבודה חמישית
הכי כיף זה להתחיל הכל מהתחלה. אני נורא אוהבת לשחק בדמויות נוביות

אני חושבת שזה יהיה מגניב אם

עבודה חמישית והלאה יהיו עבודה חדשה, נניח את פירסט, אז עבודה חמישית שלך אתה יכול לבחור אם להיות גנב,קשת או לוחם, ואז להתחיל את הכל מהתחלה
(וכמובן להישאר ברמה הנוכחית!) ואז ככה הרמות לא נגמרות, כי אם בכל עבודה יש 4 עבודות, אז זה לגמור את כל העבודות יהיה איזה רמה 400 XD ככה שאף פעם לא ימאס מהמשחק.. וגם זה נראה כייף D: **מקווהשמישהומביןבכלל.**

כן.

לידיד יש סרבר פרטי, יענו רק הוא שם והוא SUPER GM שם.. הוא שלח לי תמונה~ הוא תקוע ברמה 200 ו99.98%.. לול.. עוד מעט הוא יפתח את הסרבר לעוד 30 אנשים שהוא מכיר ואני אהיה GMית :) עד יום שלישי ^^" (לא לבקש ממני ס.O הוא בקושי הסכים לי XD)

כאילו אתה יצרתה MS חדש

רק שלך יאו!! איזה כיף לך!! תביאי תמונות מאיך זה ליהיות GM יש לי רעיון יש מלא סירטונים שאומרים איך להפוך ל- GM אולי אני יצור משתמש חדש וינסה?

זה לא כל כך הגיוני בGMS../images/Emo108.gif

מכיוון שרמה 200 היא הרמה האחרונה, בגולבל MS כל פעם שמישהו ברמה 200 מתנתק, כל האקספי שלו יורד לאפס, אז הסיכויים שמישהו ברמה 200 יגיע ל99.98% הם מאוד קטנים מכיוון שלוקח שניםםםםם לעלות ברמות האלה.. אבל בעיקרון כן, אין לך יותר מה לעשות בדמות חוץ מלהשוויץ וללכת לבוסים..

למעלה