ה"י 14.4

Don Nirtin

New member
60%../images/Emo87.gif

וואי אני רוצה כבר רמה 647. ואז 65. ואז 66. ואז רמה 70. דאמט איט.

TheMessyOne

New member
נמאס לעלות רמות.

ואני אומר את זה אחרי 132 רמות חחח כבר חודש בערך שלא עליתי רמה עם לא יותר, בנתיים רק פאפ/זאקום וכאלו.. תמונה מגניבה מהזאקום של היום, מישהו עם השרשרת של הורןטייל הוא אחד הDK היותר טובים שהיו לי בזאקום חח.

miss_t

New member
עליתי קצת באחוזים ../images/Emo3.gif

79.01% כרגע אני לא מתאמנת הרבה פרט לAPQ ואימונים למטרות קווסטים עם טל בNLC
ניסיתי גאצפון בזיפנגו ויצא לי סקרול אפל 70% דאגר ATT, שכבר נמכר. קיבלתי חנות GIFT מחבר, ואולי בעתיד יש מצב שהוא יתן לי קוד של כרטיס. החנות פתוחה. לא להאמין שאנשים קונים curse dolls במחיר של 900 מסוס ליחידה
קנו גם את התפוח, אבל מה שלא קונים זה את ה necklace. נכון, הם לא AVG אבל המחיר בהתאמה- בסביבות ה2.5 מישהו יכול להגיד אם זה מחיר סביר? (AVRG נמכר ב 3 מיל)

deisy

New member
את זה הבנתי ../images/Emo8.gif

אבל איזו? זו שמקבלים מהCPQ? (בחיים אני לא אצליח לזכור את השמות של כל הדברים בע"פ
)

deisy

New member
מכירים את זה שנשאר לכם 3%....

ו... (השלם את החסר....) אז אצלי הילדונת התעוררה, בתוספת של מליון לאגים מעצבנים (יום ראשון נו...).... והייתי צריכה להתנתק מהמשחק
אז 3% לרמה 64...... נראה לי שאח"כ אני אעזוב את הוודוס ואלך לסיים קצת קווסטים באל נאט.. אגב, סיימתי את הקווסט של הסמור!
מקבלים 100K +3 שיקויים שמוסיפים 30MAT + 14WAT+50%HP+50%MP... אין אחוזים.... 6 רמות לעבודה שלישית!

Elizab3th

New member
ביקשת לשפוך הכל?, במילה אחת, מיואשת!

מגלה סימני שבירה מהמשחק, התעייפתי ממנו, לא, זה לא אומר שאני פורשת ממנו, רק שזה שלב שקשה לעלות רמות, שעות צריך להיות באותו מקום כדי לעלות קצת אחוזים, מקומות אחרים, המפלצות חזקות מדיי והסיכוי למות ולאבד אחוזים (שעבדתי עליהם במשך שעות) גבוהים ביותר. היום ניסו לשכנע אותי כמה פעמים ללכת ל-HIMES, העניין הוא, שבשעה כמות השיקויים שהולכים שם מגיעה לכמה מליוני מסוס, כך שאין סיכוי שבקרוב אלך לשם. מרגישה שאני דורכת במקום, המשחק הפך בשבילי יותר לשיחה עם חברים מאשר לאימון רק מייאוש. פתחתי דמות נוספת חמודה, שבעתיד תהפוך לקוסמת קרח ברק, כעת רמה 16, מאד מאד קשה לעבור משחקן ברמה גבוהה לשחקן ברמה נמוכה, הפגיעה חלשה וממושכת. האם ניתן למצוא ציוד ובגדים לרמות אלו ב-FM שיש להם כבר INT?

Elizab3th

New member
מה המקומות המומלצים לאימון ברמות האלו?

שאפשר לעלות מהר ברמות?

Don Nirtin

New member
פטריות כתומות, ירוקות,../images/Emo87.gif

וכל דבר שניתן להרוג במהירות עד רמה 21. נסי גם חזירים בחוף החזירים.

הטיZרית

New member
למצוא מישהו..

אולי קשת מעל רמה 80 לפירטים בהרב טאון... או ללכת עם לוחם מעל רמה 85 ל MDT אני עם הקשתית שלי עליתי מרמה 83 ל - 84 ביום וחצי (6 שעות ביום אחד ו 3 שעות ביום אחר כך) בפירטים בהרב בפארטי עם קלריקית רמה 77 שרק עשתה היל והולי סימבל....

Don Nirtin

New member
זה בדיוק מה שעובר עליי../images/Emo87.gif

רק שזה ברמה הפוכה משלך. פשוט אין לי כוח למשחק המטומטם הזה

deisy

New member
ליז

נראה כאילו את מפספסת משהוא... קודם כל את פריסטית!! אם איתי, שאני רק קלריקית, כולם שמחים לעשות פרטי, אז איתך?.... לכי למקומות חדשים, תפגשי אנשים חדשים, דברי איתם, תציעי פרטי, תקבלי פרטי, תעזרי בשחקנים אחרים לסיים קווסטים, תהני מהמשחק !!! נראה כאילו את "רודפת" אחרי אחוזים, נכון שזה חלק משמעותי מאוד במשחק, אבל חלק מהכיף של המשחק הוא לראות, להכיר, לדבר, ללכת וכו'.... סתם דוגמא, אתמול החלטתי ללכת לאל נאט', לסיים איזה קווסט, ברור שכולם שם עדיין חזקים לי, השועלים הלבנים והייטים הענקיים האלה... פגשתי DK חמוד, ביקשתי ממנו עזרה, והוא היה ממש אחלה! עזר לי להתקדם בקווסט ... אני פשוט רדפתי אחריו עם ה HEAL שלי...ונהנתי לקבל אחוזים ואת הזנבות של השועלים
ובנוסף, הרוחתי עוד חבר בבאדי! אבל אם קשה לך להתחבר לדמות שלך כמו שהיא היום - תמשיכי לקדם את קוסמת הקרח שלך... ואני חושבת שהפעם קחי את הזמן עם האחוזים.. תנסי יותר להנות מהמשחק
אגב, מישהוא יודע איפה מרחיבים את רשימת הבאדי, הבנתי שבלודי אפשר בעוד מקום?

לפריסטית - לכי ל MDT

אתמול הייתי שם בפעם הראשונה עם DK בכל מיני רמות, כל פעם פארטי אחר. אני רמה 80. האמת? התלהבתי. קיבלתי בפארטי עם DK רמה 82 997 EXP ועוד 99 EXP לפארטי עם HS. שווה לא? בטח שיותר מהוודווס. הם כבר עלו לי על כל העצבים. משעמם שם ברמות !!!!! מצאתי גם 3 ספוטים שבהם בתור פריסט אני יכולה לעשות היל לMDT בלי שהם יפגעו בי בכלל ואני מקבלת מהם עם HS 1787 EXP. אז כרגע אני שם. חבל שאנחנו לא באותו סרבר, היינו מתאמנות ביחד
נסי לטייל לך ברחבי מייפל. לכי למשל לזובמי מושמום.. אולי תקבלי דברים שווים. עקרונית, אני אני שונאת מקומות שצריך לחכות שיקרה בהם משהו כמו בזומבי שהיא לא מגיעה מהר.. אבל אם לא אכפת לך בינתיים להרוג את הפטריות הזומביות הנוביות עד שהגדולה תבוא, אז אחלה
גם עשיתי אתמול משימות ממש נוביות שעוד לא סיימתי באומגה, אז עכשיו שאני "חזקה" יותר הצלחתי לסיים. ואם נמאס לך, וכן זה קורה.. תתרכזי בדמות אחרת שלך. לי יש גם סינית רמה 58 כבר ואני אוהבת לעשות איזה מייז מדי פעם. זה משחרר אותי מהדמות של הפריסטית ונותן קצת נשימה. משעמם כל הזמן לרדוף אחרי אחוזים. לגבי הגדלת הבאדי ליסט - אני חושבת שרק בלודי. ואם אני לא טועה, זה עולה 3 מיל...

למעלה