liron292

New member
לאייל ברקואפסביץ' תכנסו כולם חובה עליכם

אם הייתי רואה אותך עכשיו ברחוב. הייתי אומר לך שעות ולא דקות כמה אתה שחקן מגעיל,ושחצן שלא נראה לא רק בארץ אלא בכל העולם. סטויצ'קוב כלום לעומתך. ג'ון הארדסון הרביץ לך. תפסת את הביצים של איציק זהר. הסתבכת עם האוהדים של סלטיק כי אמרת שמגיע אליפוות לריינ'רס. כל זה מראה כמה אתה שרוט,ואין לך שכל. כתבת ספר אמרת על בניון שלא יצליח ראינו איפה הוא ואיפה אתה. איך אשתך חיה עם זבל כמוך? אתה נראה לי רב עם עצמך בלילה,אני מרחם על הילדים שלך הסתכסכת עם מילאן מנדריץ' בפורטסמות מה עשית שם חוץ מלנג לשחקנים תזיעה? חזרת לארץ כשחקן בינוני במכבי תל אביב היית אפס אפסים. הרסת את מכבי תל אביב כל שני וחמישי ירדת על קלינגר,הסתכסכת עם נמני רוסו ומי לא,קללת את מאיר לוי. פעם באת לאימון פעם השתגעת ולא באת. בנתניה הסתכסכת עם יאמר וכל ההנהלה,רצית שאח שלך שאין לו מושג בכדורגל ישחק בליגת העל. אבל השחקנים של נתניה לא הבינו מה אתה רוצה,וצחקו לשם ההחלטה. רצית לבוא להיות מנהל בהפועל תל אביב,על גופתי המתה. לפני שאתה מדבר עלינו ב ONE אז תחשוב,כי אנחנו ואתה זה שמים וארץ אתה בתקשורת רק בגלל שאתה יוצר פרובקציות,וטו לא. לא מבין מי אומר שהיית שחקן טוב,אפילו שחר ורוני לוי לא רצו אותך. תחזור לאנגליה יה זבל תחזור לאן שבאת, למרות ששם אני לא בטוח אם ירצו אותך.

LOVE LIAV

New member
אתר

משעמם?!כנסו! אם אתם אוהדים של הפועל ומשעמם לכם כנסו לאתר שלי על הפועל תל אביב מיד, שווה לכם האתר: wwww.soccerhpoel.boyz.co.il ותיהנו!

Red One

New member
תוכנת מסרים מיידיים + וידאו עם עד 6 משתתפים!

כנסו לכתבה הזאת במדור המחשבים של נענע10. מצורפת תמונה. התוכנה חינמית וגם בעברית . גילוי נאות: אני עובד באובו. כל הפרטים גם בחתימה שלי. בהצלחה במשחק הראשון היום מול נתניה! אדום עולה! Red One

למעלה