Amores de Mercado

../images/Emo28.gifלאורה../images/Emo28.gif

השחקנית
דפנֵה פָּדיז'ה המטפלת של ביאטריס ואנדראה, מאוד מקורבת לכל משפחת גוטיירס. היא אוהבת את ביאטריס ואנדראה כאילו היו הבנות שלה, ומתעקשת להשיג את החיבה של אנדראה, כי זו רואה אותה בתור פולשת שמנסה לתפוס את מקומה של אמה, אלאונורה. אינה מוכרת במחוזותינו

../images/Emo28.gifמרתה אגילר../images/Emo28.gif

השחקנית
שארמל אלטמירנו מרתה היא בחורה צעירה, ביישנית ופשוטה שפרננדו הכיר באחת הנסיעות שלו. הוא ניצל את זה שהיא התאהבה בו והכניס אותה להריון. הוא התחתן איתה תחת שם אחר - אנטוניו אלאמו. מרתה תמיד חלמה להשיג גבר שיעשה אותה מאושרת ויפרנס את המשפחה, והיא בטוחה שהיא השיגה את הגבר הזה, אנטוניו, למרות שהיא נהפכה לשפחה שלו והוא עושה בה מה שהוא רוצה. מאיפה היא מוכרת לי?
למדי אותי לאהוב, 2004 (הלנה
)

../images/Emo28.gifנטליה אלאמו../images/Emo28.gif

השחקנית
דניאלה רודריגז נטליה היא הבת של מרתה ואנטוניו. היא ילדה מפונקת, למרות שאביה הוא ישיר ותובעני. היא סובלת הרבה מהריבים של הוריה, אבל מפחדת להתנגד לאביה בגלל האופי הקשה שלו. אינה מוכרת במחוזותינו

../images/Emo28.gifהגרסה המוקטנת../images/Emo28.gif

כמו עם אדריאן, גם את נטליה גילמה ילדה צעירה יותר, שלא מצאתי את שמה

../images/Emo28.gifפאני../images/Emo28.gif

השחקנית
סילביה דה דיוס פאני היא המטפלת של מוניקה ורקל. היא הייתה חברה טובה ואשת הסוד של אמן. היא מלווה את מוניקה ברגעיה הקשים. מאיפה היא מוכרת לי?
קפה בניחוח אישה, 1994 (לוקרסיה)
למדי אותי לאהוב, 2004 (אמפרה)

../images/Emo28.gifג'וליאט../images/Emo28.gif

השחקנית
נטליה בדוז'ה אחות של חוליו, גדלה ביחד איתו ועם דיאגו בבית היתומים. לה ולחוליו יש דוכן בשוק. אינה מוכרת במחוזותינו

../images/Emo28.gifחוליו../images/Emo28.gif

השחקן
רמון קברר החבר הכי טוב של דיאגו ואח של ג'וליאט, גדל איתם בבית היתומים. לו ולג'וליאט יש דוכן בשוק. מאיפה הוא מוכר לי?
כיתה 406, 2002 (ג'ורדי)

../images/Emo28.gifחררדו../images/Emo28.gif

השחקן
כריסטיאן טאפאן עובד בבנק ועוזר ללוסיה מתוקף תפקידו. (אף אחד לא יודע מה הוא באמת עושה בבנק
) מאיפה הוא מוכר לי?
אני אניטה, 2004 (הכומר פרנסיסקו)

../images/Emo28.gifאירינאו../images/Emo28.gif

השחקן
אלפרדו אנהרט הנהג של משפחת גוטיירס
. או בקיצור, הנהג של חזי
אינו מוכר במחוזותינו

../images/Emo28.gifהכומר פבלו../images/Emo28.gif

השחקן
ראול גוטיירס הכומר בכנסיה של הכפר, הוא חיתן את לוסיה ופרננדו. מאיפה הוא מוכר לי?
לונה, 2004 (ולנסיה)

../images/Emo202.gifההפקה../images/Emo202.gif

אנשי ההפקה הם אלו שהופכים את "יריד של אהבה" למציאות. הם הכשרון שמאחורי הקלעים, אלה שנותנים לכם את האפשרות להנות מהטלנובלה. אז קצת קרדיט
מפיק ראשי: הוגו לאון פרר סיפור מקורי: בזיליו אלוורס במאים: רודולפו אוז'וס, אנדרס ביירמן מנהל הפקה: אוסקר גוארין בימוי אמנותי: גבריאלה מונרוי הלבשה: קונסואלו סיירה תפאורה: ססאר צ'פארו איפור: אדריאנה אורטיס אביזרים: פליפה סנקלמנטה מוסיקה מקורית: מיגל דה נרבאס מוסיקה: הקטור קרדונה ג'וניור עריכה: חוסה לואיס ברון צילום: מאוריסיו קדאביד, רוברטו קורטס

../images/Emo88.gifהידעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

ישנם דברים שלא תמיד שמים לב אליהם בזמן שצופים בסדרה. אז הנה, אספתי לכם כמה פרטים מגניבים

../images/Emo88.gifעובדה מספר 1../images/Emo88.gif

הסדרה היא חידוש לטלנובלה ישנה בשם "De Pies a Cabeza" ("מכף רגל ועד ראש") משנת 1998 בכיכובם של פליפה נוגרה בתפקיד "אל ראז'ו" (שם הוא נקרא "אל גאטו") וסילביה דה דיוס בתפקיד לוסיה, שכיום משחקת בחידוש בתור פאני. שחקנים מוכרים נוספים שהשתתפו בגרסה הקודמת הם: אנה לוסיה דומינגז (רות/ליביה ב"תשוקת הנצים", קמילה ב"למדי אותי לאהוב") מנואל חוסה צ'אבס בתפקיד הבן של לוסיה (רודולפו, "קח אותי רודריגו") אדריאנה ורה (ד"ר לואיסה, "השמרטפית")

../images/Emo88.gifעובדה מספר 2../images/Emo88.gif

בשנת 2001 צולמה בצ'ילה טלנובלה באותו שם, אך התסריט שונה בתכלית מהתסריט של "יריד של אהבה".

../images/Emo88.gifעובדה מספר 3../images/Emo88.gif

בשנת 2003 צולמה טלנובלה של היוצרים של "יריד של אהבה" (טלמונדו, RTI וקראקול) בשם "Angel de la Guarda, Mi Dulce Compañia", שזהו שמו של הדוכן של לוסיה בשוק. השחקנים שהשתתפו בטלנובלה הם: דיאגו ראמוס, בתפקיד ראשי (אלברטו, "קח אותי רודריגו") מנואלה גונזלס, בתפקיד ראשי (מרגריטה ב"קיץ נצחי", ורוניקה ב"השמרטפית") קרלוס פונסה, בתפקיד משני (אדריאן, "אין אשמה באהבה") אורלנדו מיגל (פליפה, "הנקמה") מריו דוארטה (ניקולס, "אני בטי המכוערת", "אקומודה") רוסמרי בוהורקס (דלילה, "הסערה") סנדרה פרס (ולריה, "האלמנה") הוגו גומז (פידל, "השמרטפית")

../images/Emo88.gifעובדה מספר 4../images/Emo88.gif

השוק שבו מצולמת הסדרה הוא שוק אמיתי הפועל בסופי שבוע. טלמונדו משתמשים בו לצילומים במהלך השבוע.

../images/Emo88.gifעובדה מספר 5../images/Emo88.gif

מישל בראון כבר הספיק להיות עם כל אחיות אליסונדו (מ"תשוקת הנצים"): פאולה ריי, אחרי זה נטשה קלאוס, דנה גרסיה, ועכשיו שוב עם פאולה ריי. אז מה יהיה בפעם הבאה?
[התמונה היא אנימציה
]

למעלה