Amores de Mercado

../images/Emo86.gifAmores de Mercado../images/Emo86.gif

ספיישל לסדרה החדשה של טלמונדו ו-RTI קולומביה
Amores de Mercado או בתרגום לעברית, "יריד של אהבה"
בכיכובם של מישל בראון ופאולה ריי, הזכורים לנו לטובה מ"תשוקת הנצים"
הסדרה משודרת בארה"ב מאז ה-14 ביוני, וניתן לראות אותה דרך האינטרנט, להוריד פרקים שאנשים מארה"ב העלו (באיכות לא רעה בכלל)
את הקישורים להורדות אנחנו מעלים לשרשורי "טלנובלות אונליין", ואתם מוזמנים להצטרף
אני שמה פה גם את הקישורים לפרקים עצמם, כך שתהיה לכם גישה מהירה להורדות
אני אישית מאוד ממליצה לראות את הפרק הראשון, הוא ממש מגניב
אני מדגישה (תרתי משמע
),
הספיישל אינו מכיל ספוילרים לסדרה, שמתי כאן רק את הסיפור הבסיסי שנפרש על שלושת הפרקים הראשונים!!
תודה רבה רבה להגות שעזרה לי בהכנה
בתרגום, בהגהה, במיון, בעידוד ובבדיחות על ונסה היקרה שלנו
אני מבקשת, מתחננת, אל תגיבו עד שאסיים, עד שאני אגיד שאפשר

../images/Emo63.gifהעלילה../images/Emo63.gif

הסדרה מספרת את סיפורה של לוסיה מרטינס, אישה צעירה שגרה בעיר הבירה עם בעלה פרננדו ובנם אדריאן. פרננדו השאפתן רוצה שלוסיה תדרוש מאביה, נסטור, את הכסף שמגיע לה, בתור בתו. היא לא מסכימה מפני שנסטור נטש את אמה כשגילה שהיא בהריון ומעולם לא הכיר בלוסיה כבתו, מחשש שהסיפור יתפרסם בעיתונות, מאחר והוא היה נשוי לאישה אחרת. כדי להשיג את הכסף פרננדו ביים את חטיפתו, ולמרות שלוסיה איבדה את כל רכושה כדי לשלם את הכופר הוא לא חזר. הוא חזר לגור תחת שם אחר עם משפחתו השניה, אישה אחרת ובתם הקטנה, שלא ידעו כלל על קיומה של לוסיה. לוסיה המיואשת חוזרת עם אדריאן לעיירת הולדתה, "עיירת הניסים", שם היא מקימה דוכן אוכל למחייתה. בינתיים, דיאגו "אל ראז'ו" וולדס, שחקן הכדורגל המפורסם יוצא עם בתו של נסטור, רקל. יום אחד, לאחר משחק כדורגל מוצלח שבו רקל מכריזה בתקשורת שהם מתחתנים, הם נוסעים הביתה ומתווכחים תוך כדי. רקל משתכרת וקופצת מהאוטו, ודיאגו שמנסה לעצור אותה נתקע בעמוד חשמל. שניהם מובהלים לביה"ח ושם רקל נפטרת מפצעיה, ודיאגו נשאר נכה, עם הידיעה שלעולם לא יוכל לחזור לשחק כדורגל. משפחתה של רקל כועסת עליו ומאשימה אותו במותה, והוא נידון ל-5 שנות מאסר. לאחר 5 שנים, דיאגו יוצא מהכלא והולך לחפש את מזלו ב"עיירת הניסים", שם נולד וגדל. הוא פוגש את לוסיה, אך חייהם לא יהיו קלים. מוניקה, כאובה ממות אחותה רקל, תנסה לנקום בכל דרך אפשרית, ואדריאן, בנה של לוסיה, ישאר קנאי לאמו ויחכה לפרננדו, גם אם זה על חשבון אושרה. האם האהבה תנצח את כל המכשולים? האם דיאגו ולוסיה ימצאו את האושר?? והאם דיאגו יוכל לחזור לשחק כדורגל, אהבתו הגדולה??? כל זאת ועוד ב"יריד של אהבה"...

../images/Emo28.gifדיאגו "אל ראז'ו" וולדס../images/Emo28.gif

השחקן
מישל בראון את דיאגו שגדל בבית יתומים עם חוליו וג'וליאט, חבריו הטובים, אימץ בנחמין, מאמן הכדורגל שלו. דיאגו פצח בקריירת כדורגל מצליחה עם הכינוי "אל ראז'ו", והכיר את רקל סַבַאטֵר, שלימים נהפכה לחברתו הרשמית. לאחר התאונה הנוראית עם רקל, נסטור מצליח להכניס אותו לכלא, ודיאגו הנכה נידון ל-5 שנות מאסר. לאחר 5 שנים, כשהוא יוצא מהכלא, דיאגו חוזר ל"עיירת הניסים" ("El Pueblo de los Milagros"), עיירת מולדתו, בלי כסף ובלי עבודה. מאיפה הוא מוכר לי?
קטנטנות, 1997 (טומי)
תשוקת הנצים, 2003 (פרנקו)
למדי אותי לאהוב, 2004 (פבלו)

../images/Emo28.gifלוסיה מרטינס../images/Emo28.gif

השחקנית
פאולה ריי מרסדס, אמה של לוסיה, גידלה אותה לבד. רק בגיל 10 לוסיה גילתה שאביה האמיתי הוא נסטור סבאטר העשיר, ובאותו רגע החליטה לא לבקש כלום מהאדון הזה, שלא החשיב אותה כבתו ושדחה אותה ואת אמה כל השנים. בגיל 15 היא מכירה את פרננדו לֵיִירָה השאפתן, וכשהוא מגלה שהיא הבת מחוץ לנישואין של נסטור סבאטר מחליט לכבוש אותה, ומשאיר אותה בהיריון. שניהם מחליטים להתחתן ולגדל את הבן שלהם, אדריאן ליירה, עד שפרננדו נחטף, ואז המשפחה המושלמת נהרסת. היא ואדריאן עוברים לעיירת הניסים והיא פותחת דוכן אוכל בשוק ביחד עם אמה ועם כריסטינה, חברתה. מאיפה היא מוכרת לי?
פור קה דיאבלוס?, 1999 (חסמין)
השמרטפית, 2000 (פביאנה)
תשוקת הנצים, 2003 (חימנה)

../images/Emo28.gifפרננדו ליירה / אנטוניו../images/Emo28.gif

השחקן
מאוריסיו איסלאס פרננדו, גבר שאפתן כתוצאה מההגנה המוגזמת של אמו אלווירה. המטרה היחידה בחיים שלו היא להשיג כל מה שהוא רוצה בדרך הקלה. לאחר שהוא מגלה שלוסיה היא הבת של נסטור סבאטר הוא לקח אחריות עליה ועל הבן שלהם והתחתן איתה, בתקווה שיום אחד היא תדרוש את מה שמגיע לה בתור הבת של נסטור סבאטר והכסף יגיע אליו. הוא מקיים חיים כפולים, מצד אחד פרננדו ליירה שנשוי ללוסיה מרטינס עם בנם אדריאן, בעיר הבירה, ומצד שני אנטוניו אלאמו שנשוי למרתה עם בתם נטליה, בפרובינציה. שתי הנשים שלו מרומות ונבגדות ולא יודעות אחת על השניה. פרננדו מביים את החטיפה שלו עם שותפו אאולליו סבאטר, בן דודה של לוסיה, וסוחט ממנה כופר כדי ללכת ולחיות בעושר עם משפחתו השניה, על חשבון עוני וסבל של לוסיה ואדריאן. מאיפה הוא מוכר לי?
אהבת אמת, 2003 (אדולפו)
האסירה, 2004 (דניאל #1)

../images/Emo28.gifרקל / מוניקה סבאטר../images/Emo28.gif

השחקנית
ונסה ויז'לה מוניקה, הבת של נסטור סבאטר ואחות של רקל, החברה של דיאגו, לא יודעת שלוסיה מרטינס היא אחותה למחצה. מאז שמוניקה הכירה את דיאגו היא התאהבה בו, אבל אחותה רקל הקדימה אותה והצליחה לכבוש אותו ואפילו להכריז על האירוסין שלהם בפומבי. לאחר התאונה של דיאגו ורקל מוניקה ואביה דאגו להכניס את דיאגו לכלא. אחרי שהוא משתחרר מוניקה מגלה שהיא מאוהבת בו נואשות ומחליטה לעשות כל דבר כדי לכבוש אותו. מאז שמוניקה הייתה קטנה היא מנסה להוכיח לכולם שהיא יכולה להיות יותר טובה מאחותה, בעיקר לאביה, שתמיד העדיף את רקל והיה רוצה שמוניקה תצא בן ותמשיך בדרכו. מאיפה היא מוכרת לי?
על החיים ועל המוות, 2005 (אנחלה)

../images/Emo28.gifנסטור סבאטר../images/Emo28.gif

השחקן
חורחה קאו נסטור הוא איש עסקים ממולח, עשיר וחזק, הבעלים של חברה נחשבת. הוא נשוי לווילמה אווילה ממנה יש לו שתי בנות: רקל ומוניקה. רקל הייתה החולשה שלו, הבת המועדפת. את מוניקה, השנייה, הוא חינך ביד קשה. היה לו רומן עם מרסדס מרטינס, הוא פיתה אותה ורימה אותה, עד שהיא גילתה שהיא בהיריון. הוא נטש אותה לאנחות ומעולם לא דאג לבת שהייתה פרי הקשר הזה. שלושה דברים מטרידים את נסטור: שדיאגו וולדס, אותו הוא מחשיב כאשם במותה של בתו רקל, שוב חופשי; שמוניקה אובססיבית לגבי האיש הזה; והחרטה שהוא לא הכיר בלוסיה כבתו, ובבן היחיד שנותר משושלת סבאטר, נכדו אדריאן. מאיפה הוא מוכר לי?
הנקמה, 2002 (פרננדו)
תשוקת הנצים, 2003 (מרטין)
למדי אותי לאהוב, 2004 (מילסיאדס)

../images/Emo28.gifאאולליו אוקאנדו סבאטר../images/Emo28.gif

השחקן
סלוודור דל סולר הבן של פרנסיסקו אוקאנדו וטרסה סבאטר (אחותו של נסטור), האחיין של נסטור. כשהיה נער, אביו הואשם בידי סנטור בגין הונאה בחברה. פרנסיסקו מת בכלא, וטרסה לא יכלה לסבול את הטרגדיה הנוראה והתאבדה. אאולליו הגיע כשאמו התאבדה, אבל לפני שהיא מתה היא הספיקה להגיד לו שנסטור הורה להרוג את אביו ושהוא חייב לנקום את מותו. נסטור לקח אחריות על אחיינו אאולליו ונתן לו חינוך, לאחר מכן הכניס אותו לחברה בתור יד ימינו, אבל גם חיבר מסמך המנשל אותו מכל מה שיכול היה להיות שלו בתור הבן של אחות של נסטור. אאולליו שונא את נסטור, אבל מסתיר זאת מאחורי תחפושת של שה תמים, כי בעצם מה שמניע אותו זה הרצון לנקמה על מותם של הוריו. אאולליו משתף פעולה עם פרננדו כדי לנקום בנסטור מכל כיוון אפשרי, ועוזר לו לרמות את שתי המשפחות שלו. מאיפה הוא מוכר לי?
פיורלה, 2000 (אנדרס)

../images/Emo28.gifמנואל מדראנו../images/Emo28.gif

השחקן
חואן פבלו "החציל" שוק נשיא של חברת ספורט לאומית והמנכ"ל של אחד מהעיתונים הכי חשובים בארץ. מדראנו התחיל בנסיון להיות שחקן כדורגל מקצועי אבל לא היה לו את הכשרון הדרוש בשביל לפתוח בקריירה, ולכן, בגלל שהוא בן למשפחה מיוחסת, החליט ללמוד תקשורת ולהקדיש את עצמו לעיתונות הספורט, שם הוא השיג מהר מאוד עמדות חשובות, בעיקר בגלל שם המשפחה שלו. השאיפות שלו לכוח הביאו אותו לחזר הרבה מאוד זמן אחר מוניקה סבאטר, והבין שהאיחוד ביניהם יביא להם כוח יוצא דופן מול החברה. הוא קינא בדיאגו וולדס כבר מאז שהיה צעיר מבטיח באקדמיה הלאומית לכדורגל ומדראנו ראה איך דיאגו מצליח בכדורגל והוא לא. הקנאה הכי גדולה שלו מגיעה כשהוא מבין שמוניקה מרגישה משהו כלפי "אל ראז'ו". מאיפה הוא מוכר לי?
תשוקת הנצים, 2003 (פרננדו החציל
)
למדי אותי לאהוב, 2004 (חואן מנואל)
הסערה, 2005 (דמיאן/קוסמה)

../images/Emo28.gifאדריאן ליירה../images/Emo28.gif

השחקן
ריקרדו אבארקה אדריאן בן ה-15 הוא הבן של לוסיה ופרננדו.הוא תמיד העריץ את "אל ראז'ו". כשהוא היה בן 10, אדריאן ראה איך כמה עבריינים לוקחים את אביו, בחטיפה לכאורה. ב-5 השנים האחרונות הוא רק חיכה שאביו יחזור. בעקבות החטיפה, הוא ואמו נאלצו לעבור לכפר ושם הוא מצא חברים חדשים בקבוצת הכדורגל של הכפר. אינו מוכר במחוזותינו

../images/Emo28.gifהגרסה המוקטנת../images/Emo28.gif

בתחילת הסדרה, לפני שהריצו 5 שנים, את הדמות של אדריאן שיחק שחקן אחר, שלצערי לא מצאתי את שמו
אבל הנה תמונה, כדי שתדעו במי מדובר...

../images/Emo28.gifמרסדס מרטינס../images/Emo28.gif

השחקנית
לולי בוסה בגיל 21 היה לה רומן עם נסטור סבאטר, ובעקבותיו נולדה לוסיה. נסטור עזב אותה והיא נאלצה לגדל את לוסיה לבד, וכשהיא גילתה שלוסיה בהריון היא לא רצתה שהסיפור שלה יחזור אצל בתה, ולכן היא שיכנעה את לוסיה להתחתן עם פרננדו, גם כי הוא האבא של בנה וגם כי היא חשבה שאיתו לוסיה תוכל להקים משפחה. מרסדס עובדת כאחות בבית החולים ועוזרת ללוסיה בדוכן שלה בשוק. אינה מוכרת במחוזותינו

../images/Emo28.gifאלווירה ליירה../images/Emo28.gif

השחקנית
לאונור אראנגו אישה קנאית ושתלטנית שאוהבת את בנה מעל הכל ומוכנה לעשות בשבילו מה שלא יהיה. היא תמיד נתנה לו הכל ופינקה אותו יותר מדי. היא אוהבת את הנכד שלה, אבל היא חושבת שלוסיה לא טובה מספיק בשביל הבן שלה, ומאשימה אותה שלא עשתה מספיק בשביל לשחרר את פרננדו מידי החוטפים. נשואה ללואיס, לשניהם יש דוכן בשם "מגוון" ביחד בשוק. מאיפה היא מוכרת לי?
האלמנה, 1996

../images/Emo28.gifלואיס ליירה../images/Emo28.gif

השחקן
סילביו אנחל לואיס הוא אביו של פרננדו ובעלה של אלווירה. יש בו צד אציל, אבל גם חלש, והוא נותן לאלווירה לדרוך עליו. הוא אוהב את לוסיה ואדריאן ורוצה משפחה מאוחדת. הוא תמיד חשד בפרננדו וניסה ללמד אותו את הדרך הטובה, אבל פרננדו הלך לפי החינוך של אלווירה. מאיפה הוא מוכר לי?
למדי אותי לאהוב, 2004 (פדרו)

../images/Emo28.gifבנחמין../images/Emo28.gif

השחקן
חוליו דל מאר המורה לספורט בבית היתומים שבו גדל דיאגו. לאחר מכן הפך למאמן הכדורגל של דיאגו ולאביו המאמץ. הוא מאמן אותו ומכין אותו להיות כוכב כדורגל, מה שהוא הופך אליו אחרי כמה שנים. אחרי שדיאגו יצא מהכלא, בנחמין עזר לו למצוא את עצמו ולחזור לחיים נורמלים. יש לו טנדר קטן שבו הוא מוביל את הסחורה של השוק. מאיפה הוא מוכר לי?
האלמנה, 1996 (דון בריניון)
הנקמה, 2002 (הכומר סבסטיאן)
תשוקת הנצים, 2003 (לאונידס)
למדי אותי לאהוב, 2004 (טוביאס)

../images/Emo28.gifכריסטינה מורנו../images/Emo28.gif

השחקנית
ג'ולי חילברטי כריסטינה היא החברה הכי טובה של לוסיה, וגם השותפה שלה בבית ובדוכן בשוק. היא זו שמייעצת ללוסיה ועוזרת לה. מאיפה היא מוכרת לי?
האסירה, 2004 (נאצ'ה)

../images/Emo28.gifרוברטו גוטיירס../images/Emo28.gif

השחקן
דידיאר "חזי" ואן דן הובה אביהן של אנדראה וביאטריס. גבר בעל ערכים גבוהים. רוברטו נאלץ לגדל לבד את בנותיו לאחר שאשתו, אלאונורה מונקדה עזבה אותם כשהעדיפה להתקדם בתור אשת קריירה בלי לחשוב על בנותיה, מה שמראה שהיא אישה חסרת אחריות שלא הייתה צריכה לעשות את מה שהיא עשתה. רוברטו נעזר בלאורה, מטפלת שבאה להיות חלק מהמשפחה. מאיפה הוא מוכר לי?
למדי אותי לאהוב, 2004 (רודריגו הרופא)
לונה, 2004
הסערה, 2005 (אנריקה/יחזקאל/חזי)

../images/Emo28.gifביאטריס גוטיירס../images/Emo28.gif

השחקנית
כרמן ויז'לובוס ביאטריס היא אחותה הבכורה של אנדראה. מאז שהייתה ילדה קטנה, ביאטריס היא אדם ביישן וסגור, וברחה אל החיבה לאסטרונומיה, מחפשת בשמיים את העולם שמעולם לא מצאה על האדמה. היא, בניגוד לאנדראה, מעדיפה לשכוח את אמה בתור עונש על מה שזו עשתה להן. היא ממשיכה בדרך שאביה הראה לה. היא מצאה מקלט במוזיקה הקלאסית, בעיקר בפסנתר, המשמש לה ככלי עזר. מאיפה היא מוכרת לי?
הסערה, 2005 (טרינידד)

../images/Emo28.gifאנדראה גוטיירס../images/Emo28.gif

השחקנית
דיאנה ניירה בתם של רוברטו ואלאונורה, קטנה מביאטריס, אחותה, בשנתיים. לפני 7 שנים שתיהן ננטשו ע"י אמן, שניצלה הצעת עבודה באירופה ונסעה לשם. אנדראה עדיין מתגעגעת אליה. היא חונכה בבתי הספר הכי טובים והולכת לשיעורי בלט, אבל הפנטזיה הכי גדולה שלה מאז ומתמיד הייתה לשחק כדורגל. היא הסתירה זאת במשך כל השנים ממשפחתה, כי היא ידעה שלא אביה ולא אף אחד אחר, יסכימו שהיא תהיה שחקנית כדורגל. מאיפה היא מוכרת לי?
הסערה, 2005 (וירחיניה)

למעלה