מחזור 12

מנגד...

אני יכול להראות לך אנשים מדהימים שפגשתי בהאטריק.... גם בהאטריק כמו בכל מקום, יש קצת מכל סוגי האנשים...ממי שצריך פשוט תתעלם, ותעשה מאמצים לעלות ליגה כדי להתרחק מאותו בנאדם. ברור שאסור לך להפסיק לשחק בגלל זה.

עברו כמה שעות :)

שוחחתי פעם נוספת עם אותו הבחור. אני מניח שהוא הבין שהוא טעה. אני אמשיך לעשות מאמצים להשתפר במשחק ולעלות בזכות ולא בחסד :) בינתיים, בעקבות ההפסד אני מוכר כמה שחקנים...

Vaknin O

New member
7-1 אבל אליפות לא תהיה..

הדבר היחידי שנשאר זה להבטיח את המקום השני..פשוט בושות בליגה 6 אבל הקבוצה מתחילה לחזור לעצמה עם ציונים שמתקרבים לציונים שהיא הוציאה בליגה 5- Midfield: passable (very high) Right Defence: inadequate (high) Central Defence: inadequate (very high) Left Defence: poor (low) Right Attack: poor (very high) Central Attack: solid (very low) Left Attack: inadequate (high) יהיה טוב, יהיה טוב.

mg6006

New member
237 רייטינג,56.5 כוכבים

קח נראית קבוצה שעוד 5 עונות רוצה ליגת על. ככה!

DEANC

New member
ניצחון 5-0 חלק.

גישת הקבוצה: משחק רגוע טקטיקה: התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה: סביר קישור: חלש (נמוך מאוד) הגנה ימנית: בינוני (נמוך) הגנה מרכזית: בינוני (נמוך מאוד) הגנה שמאלית: בינוני (נמוך מאוד) התקפה ימנית: טוב (נמוך מאוד) התקפה מרכזית: גרוע (גבוה) התקפה שמאלית: טוב (גבוה) HatStats 150 הגנה 52 קישור 39 התקפה 59 שיא כוכבים, 39
מגן נפצע לשבועיים

LevL

New member
סוף סוף

יש אליפות ועליה אוטומטית! נשארו רק 6 נקודות בקופה ואני ב9 יתרון על המקום השני! האמת שהיה ניצחון חביב על מכבי אזורי-חן 7-1 בזכות צמדים של יקיר פרס,ג'ו ברומט וניקולס נייהאב נילסן רייטינג/כוכבים לא משהו אבל למי אכפת...

eyalpolan

New member
ניצחון גדול

1:7 על מקום שני, כל הכבוד! ומזל טוב! בשעה טובה :)

למעלה