מחזור 12

beitar yahud - beeri משחק העונה בליגת vi.771

3-1 מדהים במשחק העונה ! שיא רייטינג חדש של 161 ! ושיא חדש של קישור אינד נמוך מאוד (בינוני ) מבחינה טקטית הכל הצליח : השגתי שליטה גדולה עליו בקישור, וברחתי מניסיון הברור שלו לחזק את האגף החלש שלו, תקפתי אותו מהצד החזק שלו ומהאמצע, מבחינת ההגנה שלי סידרתי אותה ככה שההגנה תהיה הומוגנית, בלי חורים רציניים. למזלי הוא אכל את זה, וניסה לתקוף דרך האגף החלש שלי לפי המשחקים הקודמים. מבחינת הטבלה - אני עליתי למקום הראשון כמובן, והוא ירד למקום השני, והדבר היחיד שיכול למנוע ממני אליפות ראשונה בתולדות המועדון זה רק ביורן.

Cade Foster

New member
5-0 בפיק

ג'ורדן ואלי הצליחה לנצח בסוף את בארסה והאליפות נדחתה לשבוע הבא (ואני אנצח, אין ספק) השאלה היחידה היא האם אני אצליח לגמור עונה עם 14 נצחונות, כשבמחזור האחרון תחכה לי בארסה, בשחזור משחק האליפות המדהים מהעונה שעברה. אני בטוח שהם ישמחו להרוס לי, בכל מקרה אני מקווה שעד השבוע הבא תובטח לי העלייה האוטומטית.

eyalpolan

New member
פשוט גדול!!!

הקבוצה שלי, Efm's F.C מנצחת 0:4 את השביעית בטבלה ומתקרבת למרחק של שתי נקודות בלבד מהמקום הראשון- בנטוס קפוארה, כשבמחזור האחרון אני מארח אותה. בנטוס הפסידה היום 1:3 לחתולים הסמוראים, הקבוצה הטובה בליגה, שנמצאת במקום הרביעי בלבד. כל כך הרבה דברים היו צריכים לקרות והסתדרו, עכשיו הכל תלוי בי. איזה כיף :) אבל עכשיו יש שני משחקים קשים מאוד. משחק חוץ נגד הקבוצה שניצחה אותי 0:3 אצלי בבית, ומשחק בית נגד בנטוס, משחק העונה שאולי יהיה המשחק על האליפות.

gulu19

New member
ניצחון 1-3 על מקום ראשון

הנורבגי שוב הוכיח את חשיבותו. אני מקווה שלא עשיתי שטות. עכשיו צריך שמקום ראשון ינצח את 2 המשחקים שנותרו לו ויעלה אוטומטית או שיפסיד את שניהם ואני אלך לפלייאוף(זה יהיה נס די גדול). בכל מקרה עונה הבאה תהיה קבוצה חזקה מאוד :)

get low

New member
3-1 עלוב ../images/Emo4.gif

שליטה של 76% (במחצית ראשונה, בשניה זה כבר היה 89%). קישור פאסבל נמוך מאוד בפיק (שיא) 38 כוכבים (השוואת שיא) 158 רייטינג (שיא בפיק- השיא הכולל 162). התקפה סוליד ופאסבל מול הגנת פור-וויק, ושליטה כזאת בקישור, נתנו 3 שערים
שבוע שעבר פחות מזה הספיק לי לשישיה.. העיקר שאף אחד לא נפצע.

gulu19

New member
עדיף ש"דפיקת" מנוע תבוא במשחק כזה

מאשר במשחק פלייאוף צמוד

Vaknin O

New member
איך אתה זה שבמקום הראשון :(

177 רייטינג 45.5 כוכבים בפיק ועוד חסר שחקן ועוד אלה אפילו לא שיאים חח חכה חכה במחזור האחרון

get low

New member
ווהו ווהו, תירגע חבוב

אתה הבטחת לי לעלות פיק מולי במחזור האחרון!

שחיתות בהאטריק !

אהלן, הקבוצה שלי שהוליכה את הטבלה ערב המחזור, אירחה את הקבוצה שבמקום השלישי. אחרי שבסיבוב הקודם חטפתי ממנה, גם בבית שלי חטפתי. הפסד צורף שקטע רצף של 6 נצחונות. אבל זה לא העיקר. מיד אחרי המשחק פנה אלי המנצח והציע לי הצעה מפתה. אני מצרף את הטקסט : >>>ma macav ahi.ani roce ledaber itha shlah icq .... kickuc im ata roce ani yahol limkor leha makom be liga 6 :)tahshov kama ata muhan leshalem,ani yahol mishak aba sheli levsid im ata titen acaa tova... כסף בהאטריק ? lo:) amiti.ani pashut raiti she ata mesahek mizman...az ani muhan levater al liga 6 tmurat kesef,ani pashut miniv otha she ata roce laalot le liga 6 כמובן שהשבתי בשלילה... אבל נגעלתי מההצעה. העובדה שיש שחיתות גם במשחק מחשב מקוממת אותי. אני בהתלבטות אם ואיך להמשיך לשחק...

eyalpolan

New member
וואו.

זה משהו שעוד לא ראיתי. אממ.. מעניין אם זה איכשהו עובר על חוקי המשחק. אתה כמובן עשית את הדבר הנכון. אבל תתעלם.. בגלל בנאדם אחד אתה לא צריך להפסיק לשחק במשחק אם אתה נהנה ממנו. תוך שבוע תשכח מזה.

אתה בטוח ?

ואם אני אספר לך שמעבר להצעה שלו, היום אני יודע משהו נוסף ? במשחק שלו מול המתמודדת השלישית על העלייה הוא עלה בלי השוער שלו. לטענתו הוא היה פצוע. הוא בחר לעלות עם נגר...שלא קיבל אפילו חצי כוכב, והפסיד את המשחק (3-2) כנראה שאני לא אצליח להוכיח במקרה הזה שהיה פה משחק מכור. אבל מאבק האליפות הזה הוכתם. אז יכול להיות שההנאה שלי בעצם לא שווה כלום ?

למעלה