שאלה...!

Shir Shoogi

New member
../images/Emo85.gifשאלה...!

היי... קודם כל חג שמיייח..!!! ו...אל תאכלו סופגניות-
זה לא טעים (לדעתי.. כל חובבות הסופגניות סורי)
נראה לי שקראו לסופגניה סופגניה כי היא ספוגה בשמן... ובחנות שבה קניתן אותה הם לא מחליפים את השמן כל כמה סופגניות.. ויכולים להיות בזה החיידקים האלה.. שכחתי איך קוראים להם
יש בזה מעל 400 קלוריות..!! והצריכה היומית של הקלוריות שלכן היא 1200... זאת אומרת אם אכלתן 3 סופגניות..
סופגנייה מתפחת עד פי 10 מגודלה הרגיל בבטן, אז אם כבר אוכלים לא לאכול יותר מאחת! אה.. והגענו לשאלה...: בובה אחת (וכן, אני עושה בפיינט שופ.. ניסיתן לשכנע אותי אבל זה לא עבד) לוקחת לי בערך שעה להכין. ביום למחרת אני משפרת, מוסיפה פריטים, וכך בערך עוד יומיים. השאלה היא, האם זה נחשב לא מושקע? כי הרי אני חושבת על מה אני רוצה לעשות קודם, ואם זה לא יוצא אני עושה שוב, ושוב, ושוב... קראתי את השירשור על תקופת למידה, וכתבתן שלכן לוקחת דולי אחת שבוע (סורי שאני עושה הכללות מישהי כתבה ואני פשוט לא זוכרת מי
) ורואים שהיא יוצאת יותר יפה אבל אולי זה בגלל שאין לי ניסיון??? אני מרגישה ממש
ית Please ***HELP*** me...! ואל תאכלו סופגניות..! לטובתכן...:)

Mooa-Numi

New member
השקעה זה לא משו שאפשר ללמוד בזמן...

אתה יכול לשבת כמו מטורף מול המחשב 10 דקות ולעבוד במהירות מדהימה ולהכין משו ענק. ואתה יכול במשך שבוע לעשות כל פעם משו אחד, ולחפף ככה... השקעה זה כמה את נותנת לדולי שלך. עזבי את מה שאחרים אומרים. את יכולה להשקיע בדולי שעות והיא תצא איכסה, ויש אנשים שעושים בשני שניות משו בקושי בלי להתאמץ. בכל מקרה-אם את מרגישה שהיא לא יפה-אז תנסי לשפר אותה! תנסי לחשוב-מה לא יפה? מה לא מתאים פה? איך זה היה נראה במציאות? ותשני! תנסי, מקסימום לא יצליח-אל תפרסמי. גם אם מצליח את לא חייבת לפרסם-רק שאת בטוחה בדולי שלך במאה אחוז-אז תפרסמי. אר... טוף?

Shir Shoogi

New member
תודה..!!../images/Emo24.gif

אבל איך אני אדע שהיא טובה? אני לא אובייקטיבית... (ולפרסם בפורום זה סתם יכביד, ואני לא הולכת לפרסם פה כל בובה שלי והחברות שלי לא יעיזו להעליב אותי וגם המשפחה שלי ורק אתן שאתן בכלל לא מכירות אותי יכולות לעזור...) Help!

Shir Shoogi

New member
תודה אבל...

אין לי אייסי של אף אחת. וגם לא אימייל. ולא מסנג´ר. אני מנודה. Help me!

Shir Shoogi

New member
אני לא צריכה טובות!

אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל.. כתבת "אם את כל כך צריכה..." אז לא, אני לא צריכה טובות ממישהי שלא רוצה לתת אותן! אז אם לא רצית לתת לי את האייסיקיו שלך מלכתחילה, אל תיתני לי אותו! אל תיתני לי אותו כאילו את עושה לי טובה- עדיף כבר שלא תשימי!

TaAaLi

New member
../images/Emo137.gif=יאמי. בדיוק לפני ../images/Emo72.gif

שנייה אכלתי אחת ואני מרגישה שמנה. היא הייתה עם ריבת - חלב, יייייאאאאאאמממממ!

למעלה