פינת החדשות..

אני מבינה מצויין!

אני מבינה שלחיילים מאוד כזה! הם שומרים על פנים אדישות שזה מרגיז! הם לא שמים לב לכלום!!! בכל מקרה, רק 10 ימים בכלא! מה הם מעדיפים שהנקיפות מצפון ייתקפו אותם כל החיים או 10 ימים בכלא???

ה-10 ימים בכלא../images/Emo70.gif הורסות להם את

החיים
מישו שרוצה להיות תפקיד בכיר בצבא, לא יוכל
כי כביכול הוא סירב לשו שהצבא אחראי עליו
מישו שרוצה להיות קצין וכו'...

גזניוס

New member
זה ממש לא ככה 2 האחים שלי עכשיו ב

בקרבי אחד מהם שם בהתנתקות אתה לא מבין שזה קשה להם? יש כאלה שמסרבים ומוציאים אותם מהצבא או משו

../images/Emo39.gif

גם אחי אולי ילך לפנות אמרו לו להביא ביגוד לשבועיים אני לא יודעת אם יקחו אותו הוא מפקד בת נוף לקחו הרבה חיילים שלו אבל מזל שאותו לו אני אוהבת את החיילים באות הצורה ואפילו יותר על מה שהם צריכים לסבול והכל בשבילנו ובשביל ארץ ישראל!כל הכבוד להם!

אמממ...

אני לא מבינה בכלל למה הינו צריכים להגיע למצב הזה שחיילים יחשבו אם להיות כלולים בפינוי המתישבים(לא אוהבת לקרוא להם "מתנחלים" זה "חזק" מידי.) לדעתי ראש הממשלה עשה טעות גדולה(אני כמעט בטוחה שהוא כבר מתחרט עליה ואם לא היה ה"הסכם"[ה-" " בגלל שזה לא כזה "הסכם" כי אנחנו לא מקבלים כלום בתמורה רק הם מורווחים מהענין.] ניראלי הוא היה עוצר את זה. חוץ מזה שאני לא מבינה למה המתישבים מנסים לשכנע אותם לסרב פקודה גם ככה הפינוי הזה יתרחש והחיילים ישבו בכלא זה ממש לא יעזור חיל 1,2 שיסרב פקודה ויצתרך לשבת בכלא(ואם כבר מדברים על זה כה"כ לחיל הזה שהסכים לסרב פקודה). טוב...בקיצור אני חושבת שכל התכנית הזו של ראש הממשלה זה טעות ענקית שלצערי המאוד מאוד מאוד רב נצתרך לשלם עליה בקרוב ולסבול ממנה יותר ממה שסבלנו עד עכשיו.

כואב לי... כואב לי על החיילים...

החיילים שעשויים מברזל... כי זה ברור שלא קל להםםם
הם צריכים להיות פסיכלוגים גם של עצמם, גם של המתנחלים... גם לאסוף להם את הדברים מהבית... גם לריב איתםםם למשוך אותם בכוח... פשוט כואב לי עליהם מה שהם עוברים שמה... אני מאמינה שאין אחד שמה שלא יקח טיפול אחרי ההתנתקות הזאתי... זוועה... במקום לכבד את החיילים לקום וללכת הם שורפים להם את הפנים עם חומצה..

../images/Emo15.gifאריאל שרון אשם בהכל../images/Emo70.gif

אני מסתכלת עלזה.. אני ממש לא יכולה לראות אתזהה... לדעת שזה באמת קורה.. ההתנתקות.. שתמיד דחו..
וכל הזמן כשאני מסתכלת עלזה עולה לי דבר אחד לראש, איך הראש ממשלה שלנו יכול להסתתכל ולראות אתזה
שיבוא הוא ויפנה אותם בעצמם...
שולח תחיילים שיעשו בשבילו תעבודות ואני ממש מרחמת עליהםם
כל ההתנתקות תגרום חס וחלילה להתפרקות מהרבה צדדים, הרי אתם באמת חושבים שהפלשתינאים יסתפקו בזה
רק היום שמעתי שקונדליסה רייס אומרת שההתנתקות הזאת זאת רק ההתחלה, וזה לא מספיק בכלל
אני פשוט לא מאמינה שזה קורההה

אמממ... אמנם אריק שרון...

די גדול (בלשון המעטה) אבל את רואה כמה קשה לחיילים. אז שאריק שרון יפנה אותם לבד?

natali2007

New member
נגד ההתנתקות

כאילו מה הקטע פה שאני יבין?!!? הם רוצים להחזיר לערבים ת'בתים שלהם שכבר הם לא הבתים שלהם אלא של אותם יהודים!??! ואם איזה כמה הרבה משפחות בנו לבד ת'בתים שלהם והקימו שמה את המשפחות שלהם אז הערבים צריכים לקבל ת'בתים שלהם ולהרוס הכל?!!? חוץ מיזה יש אנשים שנילחמ רק כדי להיות בחלקת האדמה הזו!! ועכשיו מוציאים אותם ועוד בכוח?! איזה מן דבר זה?!

בדיוק../images/Emo70.gif מסכימה איתך נטלי../images/Emo70.gif

תחשבו שאם הם יכבשו את זה
אז מה שיקרה זה שהם גם יכבשו את ירושלים, ואז את תל אביב
ככה אחד מהמנהיגים הערביים אמר
:"היום עזה, מחר ירושלים" זה מה שאתם רוצים
וזה לא שהם חתמו איתנו על איזה הסכם או משו... פשוט אריאל שרון "הנדיב" החליט לתת מהארץ שלו, לחלק לאנשים שזקוקים לזה
מה
אין להם את כל ערב הסעודית
הם צריכים את א"י הקטנה

natali2007

New member
לגמרי צודקת!!

היום גוש קטיף ושדרות מחר נתיבות באר שבע אילת עד שכבר לא ישאר כלום!!!!!!!! אני לא מבינה למה אריאל שרון בכלל הסכים לזה! ראבק אנשים הכימו שמה משפחות ואפילו דורות למה להפסיק את זה?!

natali2007

New member
*הקימו

ודרך אגב יש יהודים שקבורים שמה!!! מה איתם?!! איך המשפחות יוכלו ללכת לקבר של היקר שלהם!?!?

natali2007

New member
תאמיני לי אם זה בגלל זה

אז פשוט צריכים לרחם על הבן אדם! הוא מוותר על חלקת אדמה מהארץ שבו הוא מנהל בשביל שיהיה כתוב עליו כמה שורות בספרי היסטורי?! עד כמה בן אדם יכול להדירדר בשביל "פירסום"?

../images/Emo26.gif ארה"ב הרית אשמה בכל...

זה נכון שארצות הברית וג'ורג בוש הזה עוזר לנו כלכלית אבל זה לא אומר שעל כל ציוץ שלו שרון יעמוד דום ויעשה מה שבוש אומר... בוש חושב שיש לו זכות לנהל לנו את המדינה!! המזכירה שלו אמרה היום בעיתון שימו
" עזה היא לא הנסיגה הראשונה של הישראלים
אין לי יותר מה להגיד חוץ מזה שאני מקווה שנישאר עם מאוחד ואוהב ושלא נגיע לשפיכות דמים ולמלחמת אחים כי יש לנו בעולם הזה רק מדינה אחת והיא שלנו ואנחנו צריכים לשמור עליה כמה שיותר ולא להתייחס לכל מה שחושבים עלינו בחוץ!!

למעלה