פינת החדשות..

../images/Emo85.gifפינת החדשות..

יש משהו שקצת יותר קרוב אלי מתמיד.. שאני רואה שבכלל לא נגעו בו פה.. וזה ממש כואב לי.. כבר יומיים אמ"ל לא משודרת והסיבה לא מוזכרת..
הפינוי
אמנם זה דבר עם חילוקי דעות רבים.. אבל אני לא באה לשאול מי בעד ומי נגד כי זה לא רלוונטי
(ואני מקווה שזה לא יפתח מריבות כי אני ישר אמחק
) מה שכע.. מפריע לי מאוד כל החילוקי דעות של החיילים.. אם לסרב פקודה כמו שהמתנחלים אומרים ולחטוף מאסר של 30 יום ויותר.. או לפנות אותם ולהיות מעורבים באלימות.. ובאמת מה שהיה היום היה קשה מאוד לצפיה.. אני מקווה שזה יגמר כמה שיותר מהר.. (גם שאתם בוגרים וניתן לפתח איתכם דיון כזה..)

אמממ../images/Emo26.gif../images/Emo107.gif

אני חושבת... שהחיילים עושים את העבודה שלהם ולא צריך לבוא אליהם בטענות.. יש כאלה שבאמת אומרים לא לפקודה ובגלל זה הולכים למאסר.. וכל הכבוד להם.. ויש חיילים שעושים את זה אבל זה לא אומר שלא מגיע להם כל הכבוד.. אני מאמינה שלכל חייל קשה עם זה... זה מה שאני חושבת בהקשר לנושא הזה ו... זהו...
הדס

הודיה לעניני ביטחון:אני חושבת שהדס

צודקת כי זה באמת נכון שלא צריך לבוא אליהם בטענות וזה..

../images/Emo110.gif

יעל סיפרה לי במסן (אני מפחדת לראות את זה..) וגם אחרים סיפרו לי.. אני נורא מפחדת לראות כי זה נשמע מפחיידד
לא ממש פתחתי טלוויזיה בימים האחרונים.. אני גם מקווה שזה יגמר מהר

מאוד קשה לחילים. אני אתמול בכיתי.

אבל אני לא מבינה למה צריך שישראלי וחילים יסבלו בישביל לתת מתנה לערבים. לפי דעתי שרון שפוט של אמריה וכול אלא ... -קרן-

זה דפוק כל הקטע של ההתנתקות...

אבל אם זה יקדם את תהליך השלום אני בעד
הרי לפלסטינאים יש את יותר מחצי יבשת אסיה (עיראק, אוזבקיסטן,אפגניסטן, ערב הסעודית וכו'). יש להם גם את לבנון, מצרים, תורכיה, סוריה וירדן! לנו יש רק את ישראל

../images/Emo39.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

היום אתמול בעצם כל התהליך של "ההתנתקות" שאיתי בטיוי את הפנויים חלקם באלימות פיזית וחלקם לרוב באלימות נפשית והמון סיפורים של כל משפחה ומשפחה נורא כאב לי אפילו בכיתי שמתי אותי במצב שלהם ואני שאני חולה על הבית שלי ועל המקום בו אני גרה מה הייתי עושה? נורא כאב לי לראות את המבוגרים האבות והאימהות איך שהם בוכים ועל מה שהם אומרים אם הם ככה אז מה עם הילדים?זה פשוט טרומה לכל החיים כל מה שהם יעשו זה ילווה אותם בתמונות רצות של מה שהם עברו זה נורא קשה גם להתרגל למקום חדשה לעבודה לחברים לבתי ספר ולכל הסביבה והם חייו במקום שפוט יפיפהה הים העצים הגדולים האחדות של כל המשפחות האמת שאני מקנה בהם לא עכשיו אלא לפני כל הבלאגן אני מבינה אותם כ"כ קשה לעזוב כזה מקום יפה לגבי החיילים הם צריכים לעשות את העבודדה שלהם זאת לא החלטה שלהם הם גם בני אדם ראיתי כמה שהם בכו ותמכו אפילו מגיע להם צ"לש כמה שהם הפנימו ובאמת סבלו לא ברמה של המתנחלים אבל באמת כואב לראות אנשים נשברים ולשבור אותם יותר בהחלט גם החיילים לא ישכחו זאת בחיים.......... אאבל מה לעשות זאת המדינה שלנו כאן אנו חיים כעת הרוב וגם אני לא רואים את ההתנתקות לצעד נכון אני חושבת שאינטיפדה רק תוגבר אבל מי אני?אני לא מבינה בפולטיקה נקבע ששהאנשים הבכירים יודעים מה שהם עושים אני קצת כועסת עליהם אבל נקווה זה נורא עצוב לי שאנחנו העם היהודי תמיד סובלים אני חושבת על השואה ועל זהכמובן שיש הבדל עצום אבל זה קצת מזכיר אני אוהבת את המדינה שלי מקווה.... את הממקום שלי אני מפחדת שגם לנו זה יקרה אני מפחדת שוב שהמדינה שלנו תתפררק ולא נהיה מיוחדים בעצם אנחנו כבר בתוך התהליך הזה נקווה שזה יגמר מהר והמתנחליים ישתקמו למרות שזה קשה שיהיה להם הרבה בהצלחה ונהיה יותר מאוחדים ולא נסבל ונדע עוד צער אוהבת -
- נופר.

../images/Emo85.gifאני חייבת להגיב על משהו..

אמנם זה מקום יפה שחבל עליו.. אבל הם מתים שם... אתם יודעים שרב החיילים שמתו היה בשביל להגן על ההתנחלויות
(הראו לי איפה זה בדיוק וזה ממש בתוך השטח שלהם..) אבל זה כבר לדיון אחר..

../images/Emo85.gif ועוד משהו..

מישהו קולט את זה שאני הייתי אמורה להיות שם
כאילו בטירונות אמרו לנו שאנחנו בכוננות ללכת לשם ובמזל לא היו זקוקים לנו באותו זמן וכבר עברתי לסדיר וניצלתי.. אבל אני אומרת לכם.. אני הייתי מתה אם הייתי צריכה לעבור את זה... אני לא יכולה לראות את החיילים איך שהם סופגים הכל.. והם בסה"כ חייבים.. כאילו מה
המתנחלים ישבו בשבילם בכלא

זה משהו לא נורמלי....

אח שלי צריך חהיות שם אבל בדיוק ביום הראשון לפינוי הוא לא הרגיש טוב אז שלחו אותו בדחיפטות הביתה ל3 ימים....מזל שהוא לא היה צריך לספוג את כל מה שהיה היום...

../images/Emo85.gifיש לי שאלה...

שאני מקווה שלא תגרוף תגובות לא נכונות... אני מבינה את הצד של המתנחלים.. אבל בואי רגע נסתכל מהצד של החיילים.. את יודעת שסירוב פקודה זה 10 יום כלא לפחות... העובדה הזו מעניינת מישהו
או שהחיילים זה סתם פרט שולי בכל המערכה המזעזעת הזו

אני חושבת ככה......

עד עכשיו תמיד ראיתי את הצד של המתנחים וכמה שחשוב להם וקשה להם....עכשיו אח שלי חייל בקרבי ואני רואה כמה קשה לו וכמה הוא סובל, אז הדעה שלי קצת השתנתה מאז. אני בעד לשמור על שפיות אך גם להילחם על כל פיסת מדינת ישראל. אם כל החיילים היו מתגבשים לדעה אחת אז בפירוש לא היתה ה=י=ת=נ=ת=ק=ו=ת= הממשלה לא תשים את כל הצבא בכלא!! תחשבו שניה- מוצים אנשים ותינוקות מהבית שלהם! זה נראה הגיוני בכלל?? אני מאוד מקווה שאחרי הפינוי הזה הם לא יגיעו גם לבית שלי!! יש לי מזל שאח שלי לא שם בימים האלה!! למרות כל מה שאמרתי עכשו עדיין אין לי דעה מגובשת כי אני מבינה את 2 הצדדים!!

../images/Emo85.gifיש משהו שאתם לא מבינים..

יש ביננו לבין ההתנחלויות חלקים פלסטינאים... כלומר יש מין רצועת הפרדה כזו... ולכן היו לנו ככ הרבה הרוגים... זה שטחים שבכלל לא שלנו

זו ארץ ישראל../images/Emo70.gif בטח שזה שלנו../images/Emo70.gif

ואיילת
רק שתדעי אחרי כל עניין מלחמת ששת הימים, עודדו את המתיישבים בארץ להתיישב באזורים האלה, שכבשנו
ועכשיו אחרי כל השנים האלו, שאנשים מגדלים ילדים שם, בונים בתים, בתי כנסת, פארקים וכו'... ראש הממשלה מחליט לפנות אותם
זה נראה לך הגיוני
אח שלי בקורס קצינים, ומאוד מאוד קשה לו עם זה... הוא לא סירב פקודה אבל הוא ביקש מהמפקד שלו לעשות כמה שפחות והמפקד התחשב בו ושם אותו כבר עם קצינים, באיזשהוא אוהל...( אההה וסתם שתדעי,למרות שזה לא קשור אנחנו דתיים... אומנם לא ברמה של המתנחלים וכאלה... בו נאמר, דתיים לייט הולכים עם מכנסיים... לא כ"כ מקפידים על זה
) ולאח שלי יש המון חברים בנווה דקלים, וכאלה... גם לא דתיים
וזה ממש ממש קשה

למעלה