פורום יקר..

אני חדשה פה..

ואני לא הכי מכירה אותך, אבל גיוס קל! ו..למה את מתגייסת?!... אז, שיהיה לך גיוס באמת טוב ואנחנו פה אוהבים אותך
זהו, עונה נעימה חברס..

orhila

New member
לאיילת המון תודות, היית מקסימה

ובהצלחה בצבא ובהמשך, גם אני חזרתי היום לדקה קלה לכבוד העונה החדשה והצטערתי לגלות שאת עוזבת את מלאכתך, ושוב המון הצלחה,ואל תשכחי לצפות ולהנות מהסדרה בין מסע למטווח שלך אמא של הפורום

../images/Emo85.gifורדדדד../images/Emo70.gif

יאאא איזה יופי שאת פההה
אני מקווה שתשארי כל משך העונהה
(למרות שאני לא
)

orhila

New member
אל תדאגי איילת, רק תגידי מילה

ונקליט עבורך את הסדרה, שלך אמא

איילת נשמה שלי כנסי

טוב אני שמה ללב שהרופאה הדבעה הזאתי לא עזרה בכלום(דפוקה..) ותאמת שאין לךך מושגגגגגג כמה אני אוהבתת אני רק יכולה להגיד לך שזה מלאןןןןןןן.. ושיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחההההה בגיוס ובכלל וכמובן שאל תישכחי לישמור על קשר. וכמובן שאני כבר מיתגעגעגגעת אלייך וכמובן שחסר לךךךך שאת לא חוזרת ובאמת ובאמת אל תישכחי כמה שאני אוהבתתוךךךךך חולה עליייךךךך יפה צלי הודי

d j m

New member
לאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אכזבה גדולה בליבי
מאוהב בנשמה
מתן
d j m

../images/Emo10.gif ילדהה שלייי.......

לא יודעת מה איתך אבל אני עברתי איתך המוןןן
ועכשיו את עוזבתת ככה .... וגיוסס והכל ביחדד.... אני רוצה לאחל לךך את כל ה-ה-צ-ל-ח-ה
שבעולם
שתמיד.. תהני בכל מה שתעשי... שתחייכי ותהיי מאושרת.. תדעי ש..
הפורום לא יהיה כמו שהוא ... בלעדייך..=/ ויהיה קשההההה... גם ליייי
אוהבת אותך הכי בעולם
נ.ב
זה היה ב-ק-צ-ר-ה..
בואי למסן מהרררר אוהבת
אמא

../images/Emo85.gifאמאאאא

וואיייייי.. אמא שלייייייי
לכתוב לך פה כמה אני אוהבת ומתגעגעת זה בלתי אפשריי
אז איתך אנ רוצה שיחה מיוחדת במסננ
אני מחכה לזה בקוצר רוח

לימור1977

New member
היי איילת...

אני אישית שמחה מאוד על ההזדמנות להכיר אותך. אני בטוחה שאת תצליחי בקריירה הצבאית ובכל מה שתעשי. אני מקווה שתמשיכי לכתוב כאן. את פשוט בחורקה מקסימה ומנהלת טובה. יש לך אישיות קורנת ואת בחורה אכפתית. אני מאחלת לך המון בהצלחה. ואל תגידי שאת עוזבת את הפורום כי אני בטוחה שלא תוכלי בלעדינו ותבואי לבקר לעיתים קרובות... שיהיה לך המון המון המון המון בהצלחה. והכי חשוב: תראי לצה"ל מי זאת איילת החיילת מספר 1. טיסה נעימה וגיוס קל ונעים. באהבה לימור.

../images/Emo85.gif לימורושש../images/Emo70.gif

תודה על המילים החמות
היה לי העונג להכיר בחורה מדהימה כמוךך
תודה רבה על הכלל!! אוהבת איילת

ללתת../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

מספיק בכיתי בפרק היוםם
היו פעמים שדיברתי איתך מלא במסן ופעמים שפחוותת.. את בנאדם מדהים ואני תמיד יזכור אותךךך
אני אוהבת אותך מלא מלא ותזכרי את זה תמיד
אז זהוו.. אני מקווה שתהני בחו"ללל.. תעשי חיים כמה שאת רק יכולההה
וגיוס נעיםםםםם
לאפיו

../images/Emo85.gifגם את..

נדבר במסנ
הגיע הזמן שנחזור לשיחות של פעם
תודה על הכל מיכיי אני חולעעעעעעליךך

איילת../images/Emo24.gif

היית מנהלת מצויינתתתתתתתתת
אני יודעת שאנחנו לא נפרדות לתמיד אבל עדיין פה הכרנו... ואני לא שוכחת לרגע.... הייתה לנו תקופה(בלי המסנג'ר) מושלמתתתת.... *נאמר כבר ה=כ=ל כל הזמן הזה שאנחנו מכירות אני חושבת...* היה לי גם כיף לעבוד איתך בתור מנהלתת... תודה על הכל.... את כל השאר אני יגיד לך כמה ימים לפני הגיוס... אוהבת אותך תמיייייייייייידדדד רעות

לוטשות!!! (חירבוש של המילה אילת).

אני אתגעגע המון המונים כמו שאני אומרתתת... שלא תעשי לנו כמו יניב שאפילו לא בא לבקר!!! (ולא בא במומולדות...). *אהמ* לא משנה ... בקיצור:אני יתגעגה וזה לא יהיה טוב כי אני יתחרפן ואת אחלה מנהלת אותנו ואחלה חברה שכיף לדבר איתך!!!! טוב בטח את כבר עייפה מלקרוא הכול אז אני יקצר לך .... אופת'ך!!! -קרן-

../images/Emo85.gifמושלמת שלי../images/Emo70.gif

דבר אחד טוב עשיתי במשך הניהול שלי.. הבאתי אותך לצידי
חולעעליךך
והקשר שלנו לעולם לא יתנתקקק
ובגלל שזו עדיין לא היפרדות סופית נחכה עוד חודש..

למעלה