פורום יקר..

../images/Emo85.gif פורום יקר..

זהו זה.. ההודעה שפחדתם ממנה אני עוזבת
כמו שכולכם יודעים אני מתגייסת עוד חודש (ויום
) אבל החלטתי שאני עוזבת כבר היום.. פשוט אני עובדת בקצב מטורף, וטסה לחו"ל ואין לי בין כה וכה זמן להיכנס ולהיות איתכם כמו שצריך.. עברתי עם כל אחד מכם תק' זמן לא מבוטלת של כמעט שנתיים (פחות או יותר בכל זאת לא הולכים ברגל) במיוחד עם סמי ומעיינצ'וק ועותע ועדי וקרן שלא נמצאת פה יותר וכל השאר.. האמת שאני גם כותבת את ההודעה עם מעט דמעות
כי אני אתגעגע לניהול הפורום.. ואני אתגעגע מאוד מאוד מאוד אל כולכם (מילה שלי אני מבטיחה גם לרשום הודעה לפני הגיוס ומה קורה איתי עם הגיוס) תזכרו תמיד אני לא מתנתקת מכם לתמיד.. אלא רק פורשת מהניהול.. אני מקווה שכולכם תשמרו איתי על קשר קרוב קרוב.. אני ממש ממש ממש אוהבת את כולכםםם.. ומקווה שתבינו אותי.. ולא תשפטו אותי.. אוהבת לנצח איילת
נ.ב סליחה שזה היום בתחילת העונה

אביחי 33

New member
איילת.. את פשוט איכזבת אותי../images/Emo4.gif

אין לי מילים אחרות מהלגיד לך מאלה...

../images/Emo15.gifאיילת שלעי../images/Emo70.gif...

יש לי שתי מילים להתחיל את כל מה שאני רוצה להגיד לך אוהבת אותך
אני מבינה אותך לגמרי.. אני מבינה שאת צריכה לעזוב, אבל בחיים לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר.. וזה הגיע... מה שבטוח|Aמאל| ממני לא תוכלי להפטר אף פעםם, אני תמיד תמיד תמיד אשמור איתך על קשר
בכל מצב, אני תמיד זמינה בשבילך
יצא לי עוד לדבר איתך, אבל אני רוצה לאחל לך חיים מדהימים, תודה על שנים מדהימות ביחד, שהקדשת את כל כולך לפורום הזה.. אנחנו תמיד איתך
והלוואי שתקבלי את היחס החם שנתת לנו את.. אוההפתותךךך
ואל תשכחי אתזה אף פעם
מירי
ביתך הקטנה...

איילת כנסי את צריכה לעבור איזה

טיפול רציני. אז ככה.. האמ האמ.. זהו קבעתי לך תור אצל איזה רופאה מזה טובה. ואת שאר הטיפול תעברי במסן,..

../images/Emo85.gifזאת ההודעה הראשונה שקראתי..

וכל עיניי צפו בדמעות.. מירי ריגשת אותי לגמרי.. אי אפשר לתאר במילים כמה שאני מתה עליך אחותי הקטנה.. ועל כל המשפחה הגדולה שאספתי לי.. חולעעליךך

../images/Emo15.gifאיילת אני חולעליךך...

תגידי לי, איך אני אסתדר בלעדייך יפה שלי
עם מי אני אחלוק את כל האהבה ליהודה
תמיד היית שם בשבילי, ואת יודעת על כל פעם ופעם..
אני מתה עליך
לילה טוב
ותדעי שאני תמיד כאן בשבילךךך... מירי

../images/Emo85.gifאת תסתדרי..

אבל לא בלעדיי.. האהבה שלי ליהודה'לה לא נפוגה.. ואני אמשיך לאהוב ולשגעע
מילה של סמממי

../images/Emo10.gifאיילת כנסי מושלמת../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה אני שמחה שפגשתי חברה כמוך.... נכנסתי לפורום כל פעם בהרגשה טובה והכל בזכותך ובזכות שאר חברי הפורום. בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל אם עשיתי לך בלאגן בפורום.... אני מאוד מאוד יתגעגע.....אני כבר מתגעגעת..... את תהיי ממש חסרה... תשמרי על קשר (חסר לך שלא). ולסיום: שמאל ימין שמאל, שמאל ימין שמאל.עמוד דום
גיוס נעים ומהנה
תהני מזה כמה שאפשר חולה עלייך המונים
חופיתוש

../images/Emo85.gifתמיד היית מושלמת../images/Emo70.gif

בלאגן זו מילה הפוכה
לצבא יש זמן ועוד תברכי אותי
אני אתן לך הזדמנות.. חולעעליךךךך

לתלת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוווף, למה ?, היית מנהלת מצויינת ותמיד תהי
הדס!!!

איילת../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

דעתי שההודעה הזאת תגיע באיזשהוא שלב
קודם כל לפני כל הצער שיהיה לך המון בהצלחה בגיוס!!! ואם מפקד אפילו חשוב יגיד לך להכין לו קפה תקראי לי ואני יראה לו מזה
ועכשיו------ אוףף אני יתגעגע אליך כ"כ את מנהלת מדהימה כבר שפגשתי אותך במסיבת אמ"ל ראיתי כמה את מוכשרת וחברה טובה. את עזרת ושיפרת את הפורום ותרמת חלק מאוד ניכבד למה שהוא היום.... תבטיחי לי שתכנסי כמה שאת יכולה אני נורא יתגעגע לכל ההודעות שלך!!!!!!! תיכנסי כמה שאת יכולה אפילו אם זה קשה אולי זה קצת חצוף אבל זה קשה להיפרד ממישהו שאני מכירה ואוהבת אז קבלי ממני המון געגועים והכי חשוב שיהיה לך המון אבל המון:
&nbsp

יעל 13

New member
איילת כנסי----->

קודם כל בהצלחה בגיוס...אני מקווה שתהני... שנית אני רוצה להגיד לך שהיית מנהלת וחברה מדהימה!! ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך! תזכרי שאנחנו אוהבים אותך!!

../images/Emo85.gifנופיי..

הזכרת לי את המסיבה.. וכמה שהיססתי לגשת ולשאול אותך מי את
וואי זה היה לפני שנה פחות חודשיים.. מי היה יכול לתאר לעצמו.. היה לי כיף לנהל.. ולשפר (למרות שלפעמים הייתי בלתי נסבלת
אני אכנס עד הגיוס מידי פעם.. חולעעליךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה