סקר

../images/Emo34.gifאחרי שנים.. עונההההה../images/Emo34.gif

שם:
יערה גיל:
עוד 3 חודשים 19 איזור מגורים:
השרון כמה זמן את בפורום?
ממ מי סופר... צרפי תמונה (אם בא לך):
בסדר היית במצעד הגאווה האחרון?
ברור ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?
עם האישה, יצאנו את מתכוונת ללכת למצעד השנה?
ברור! יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?
צמיד ברגל ובחדר?
דגל משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?
אין זמן, אז לא.. היית ברשפונשים האחרון?
לא.. את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?
כבר לא.. מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?
יש כל מיני.. איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?
טום-בוי וגבריות את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?
ברור, תמיד יש יוצאות מן הכלל.. קרה ויקרה בעתיד. מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת?
מזמן.. עשו לך מסאג' טוב?
לא מזמן, האישה :) קנית משהו לעצמך?
לפני כמה ימים.. קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?
לאישתי..סוד. אמרת "אני אוהבת אותך"?
לאישתי,אתמול אמרת "אני שונאת אותך"?
לחברה שלי, בצחוק. התנשקת?
כשראיתי את אישתי..
עשית סקס?
כשהייתי עם אישתי.. עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?
יום-יום.. החלפת מצעים?
לפני שבוע השתכרת?
לפני 4 שנים בערך. רקדת בטירוף?
מזמן.. עשית לילה לבן?
אוהו.. ועכשיו... מצב רוח:
סבבה צבע תחתונים:
אדום מה עשית היום?
הייתי בבסיס..!? ומה התוכניות להמשך היום?
להתקלח, לדבר עם אישתי וללכת לישון.. איזה שיר את שומעת עכשיו?
לא שומעת.. איזה שיר שמעת בבוקר?
לא זוכרת כבר באיזה מצב רוח קמת?
מעצבן, היה מוקדם בטירוף מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
שאסור לי לאחר היום.. יש לך מישהי?
כן!
כבר שנה וחודשיים!
מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?
מה לא.. עשתה הכל.. מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?
נתנה כל פעם ורד.. ואת למישהי?
נתתי ורדים, לא זר.. מישהי נתנה לך דובי?
כן :) בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?
כן!
מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?
לאישתי, יש המון:באבי,בייבי,באבלי,תומי ויש המון. אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?
כן.. :) אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?
לא חושבת.. איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי?
... כמה אקסיות יש לך?
... עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?
בחורה מסוממת מדי איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?
אנערף.. עבר. אוהבת להיות קיטשית בטלפון?
כן, לפעמים
זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?
ברור.. באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?
כפיות..או בתנוחות שלנו.. כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת?
גם וגם.. חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?
כל הזדמנות היא משהו.. ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?
כלבה, חתולה, תוכים.. יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד?
כן, מודה באיזה בושם את משתמשת?
כל מיני, אולטרה ויולט, 212, אמור אמור..יש עוד. ודאודורנט?
של דאב ושמפו?
הד אנד שולדרס את שמה קרם גוף?
לא מה המסטיק האהוב עלייך?
יש מלא.. מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?
מראה

עונה..

שם: לין גיל: 19 בקרוב.. איזור מגורים: הרצליה כמה זמן את בפורום? מספיק זמן.. צרפי תמונה (אם בא לך): -->> היית במצעד הגאווה האחרון? כן.. ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? מסיבה את מתכוונת ללכת למצעד השנה? השנה אני משקיעה ונוסעת למצעד באילת.. יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? לא.. ובחדר? דגל משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? לא היית ברשפונשים האחרון? כן את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? מינרווה בעיקר, רשפון ואיפה שיש מדי פעם... מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? אבל היא לא לסבית.. זה נחשב? דנה אינטרנשיונל איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? משהו באמצע את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? לרוב.. אין לי טעם ספציפי... מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? לפני שבועיים ככה.. עשו לך מסאג' טוב? לפני 4 חודשים בערך... אבל אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול... קנית משהו לעצמך? סיגריות נחשב? אם כן אז היום קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? לפני שבוע אמרת "אני אוהבת אותך"? לפני חודשיים בערך אמרת "אני שונאת אותך"? מזמן.... התנשקת? שלשום עשית סקס? אותה תשובה כמו השאלה על המסאג'... עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? כיתה ט'.... החלפת מצעים? אתמול.. השתכרת? יום שישי ברשפון.. רקדת בטירוף? אף פעם.. עשית לילה לבן? לפני כמה שבועות... ועכשיו... מצב רוח: בסדר.. לא משהו מיוחד... צבע תחתונים: שחור מה עשית היום? הייתי בים ומה התוכניות להמשך היום? אממ לישון נראה לי... איזה שיר את שומעת עכשיו? "תני לי יד תני לי מקום תני לי יד תני לי מקום אצלך בעולם..." איזה שיר שמעת בבוקר? כל מני... באיזה מצב רוח קמת? טוב יחסית... מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איפה אני? יש לך מישהי? לא מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? לא זכור לי משהו מיוחד.. מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? כן.. ואת למישהי? כן.. מישהי נתנה לך דובי? כמעט.. בובה של נחש... בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? כן מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? מאמי? אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? דולצ'ה וגאוונה... כמה אקסיות יש לך? מספיק... עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? אני אף פעם לא אומרת אף פעם.. איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? תזהר מנסיכות של אלונה דניאל... אוהבת להיות קיטשית בטלפון? לא זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? לא באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? בחורף כפיות.. בקיץ כמה שיותר רחוק.... כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? תמיד מחבקת חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? לא חג נחוץ.. ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? 3 חתולים וכלבה יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? ממש לא באיזה בושם את משתמשת? קארטיה ודאודורנט? AXE ושמפו? כיף.. את שמה קרם גוף? לא מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט מנטה מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? סיגריות מפתחות

PPPS

New member
בואנה

אני סטרייטית יש לי חבר שאני אוהבת אבל מה - הייתי עושה לך טובה! :) -נראת טוב-

L a d y G

New member
עכשיו אני =)

שם:
אביטל. גיל:
17 וחצי. איזור מגורים:
עמק הירדן. כמה זמן את בפורום?
בערך שנתיים. צרפי תמונה (אם בא לך):
היית במצעד הגאווה האחרון?
יאפ:) ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?
הייתי בהופעה של "ליידי די", ואחרי זה אני ושיקוש בילינו את הלילה בים
את מתכוונת ללכת למצעד השנה?
נראה לי שכן.. זו כבר מסורת שלי ושל שיקוש..
יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?
צמיד. ובחדר?
לא. משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?
ממ.. לא ממש.. אבל הייתי כמה פעמים בפגישות של איגי. היית ברשפונשים האחרון?
נופ. את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?
לא.. כשיוצא לי להיות בת"א אז לפעמים.. הייתי במינרווה וקרפה (פעם אחת). מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?
מקום הכבוד מתחלק בין רונה, קורין ושילה
איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?
אין משהו ספציפי.. רק בלי קיצוניות לשני הצדדים.. את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?
אין לי טעם מסויים.. אז לא ממש.. מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת?
אוו.. הרבה זמן שלא... עשו לך מסאג' טוב?
מזמן..
קנית משהו לעצמך?
בפורים. קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?
ממ.. לפני איזה שבוע.. אמרת "אני אוהבת אותך"?
אתמול, לחברה. אמרת "אני שונאת אותך"?
לא זוכרת.. התנשקת?
לפני ארבעה חודשים וקצת...
עשית סקס?
לפני ארבעה חודשים וקצת..
עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?
ביום ראשון. החלפת מצעים?
ביום ראשון. השתכרת?
ביום שישי (מסיבת פורים). רקדת בטירוף?
כנ"ל. עשית לילה לבן?
לא זוכרת.. ועכשיו... מצב רוח:
פסדר כזה... צבע תחתונים:
תכלת. מה עשית היום?
ביצפר, ישבתי עם חברים, הייתי במרפאה. ומה התוכניות להמשך היום?
ממ.. עוד לא יודעת.. איזה שיר את שומעת עכשיו?
Counting Crows - Colorblinde איזה שיר שמעת בבוקר?
אבטיפוס - מועקה. באיזה מצב רוח קמת?
לא משו.. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
שאני נורא רוצה להמשיך לישון.. יש לך מישהי?
לא. מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?
היו הרבה.. מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?
לא, אבל פרח אחד כן
ואת למישהי?
כנ"ל. מישהי נתנה לך דובי?
לא...
בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?
חח.. בישלתי פעם ספגטי וזה לקח שעות! מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?
חסוי! אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?
הרבה פעמים
אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?
לא. איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי?
איסים יאקי (או איך שלא כותבים את זה) ואמור אמור. כמה אקסיות יש לך?
אחת קשר רציני. עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?
בחורה מניפולטיבית/ אלימה/ מישהי שאני לא אמשך אליה פיזית בכלל. איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?
קורין אלאל - זה בא אליי. אוהבת להיות קיטשית בטלפון?
חח.. כן, אבל לא הייתי רוצה לשמוע את עצמי ככה..
זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?
כן..
באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?
כפיות. כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת?
אוהבת את שניהם.. אבל יצא לי יותר להיות זאת שמחבקת. חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?
נחמד.. אבל לא נחוץ במיוחד.. ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?
לא.. לצערי. יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד?
תחתונים. באיזה בושם את משתמשת?
"בודי שופ" ו"פיפת' אבניו". ודאודורנט?
דאב. ושמפו?
בדרך כלל הוואי לגבר או כיף ירוק. את שמה קרם גוף?
כמעט אחרי כל מקלחת.. מה המסטיק האהוב עלייך?
אורביט ירוק. מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?
"אורביט דרופס".

L a d y G

New member
בלע...

שמתי תמונה די מגעילה... אז הנה אחת יותר נורמאלית..

../images/Emo29.gif

שם:שני גיל: 17 וחצי איזור מגורים:בית עריף(מרכז) כמה זמן את בפורום?חודש פחות או יותר צרפי תמונה (אם בא לך):
היית במצעד הגאווה האחרון?לא ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?- את מתכוונת ללכת למצעד השנה?עוד לא חשבתי על זה יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?לא ובחדר?לא משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?לא היית ברשפונשים האחרון?לא את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?לא מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? דווקא במוזיקה אני אוהבת גברים יותר=] אבל אם כבר בנות...אז אורית שחף. אבל היא לא לסבית.. איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?לא נשיות יותר מידיי ולא גבריות יותר מידיי. את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?כן מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת?היום עשו לך מסאג' טוב?לא זוכרת קנית משהו לעצמך?סיגריות? קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?לפני חודש אמרת "אני אוהבת אותך"?אתמול אמרת "אני שונאת אותך"?לא זוכרת התנשקת?יום ראשון עשית סקס?לפני שבועיים עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?לא זוכרת החלפת מצעים?לא זוכרת חח השתכרת?הרבה זמן לא שתיתי.. רקדת בטירוף?לפני חודש עשית לילה לבן?לא זוכרת ועכשיו... מצב רוח:מצוין צבע תחתונים:ירוק מה עשית היום?בצפר..הלכתי לחברה...וזהו. ומה התוכניות להמשך היום?לישון איזה שיר את שומעת עכשיו?לא שומעת עכשיו איזה שיר שמעת בבוקר?בון גובי באיזה מצב רוח קמת?נחמד מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?מישהי.. יש לך מישהי?אממ...בערך מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?לא זוכרת מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?לא ואת למישהי?הבאתי פרח=] מישהי נתנה לך דובי?כן=] בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? אני לא יודעת לבשל מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? צוצי. כחולי. אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?חח כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי?מאיפה אני יודעת כמה אקסיות יש לך?אממ..1..2..2 וחצי. עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?עם מישהי שתגיד עלי מאוחרי הגב שאני חולת נפש. כן זה קרה. איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?היהודים-ליפול אוהבת להיות קיטשית בטלפון?לפעמים זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?לפעמים באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?כפיות כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? גםוגם חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?הזדמנות ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?כלב יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? ממש לא באיזה בושם את משתמשת?בדרך כלל לא שמה ודאודורנט?לא זוכרת את השם שלו חח משהו תכלת לבן ושמפו?פינוק את שמה קרם גוף?לפעמים מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?דיסקים

עונה= אחרי מחשבה רבה......./images/Emo66.gif

שם: פולי העוף הדורס (דבורה) גיל: 20 וחצי איזור מגורים: ירושלים(בעעע עיר הדוסים) כמה זמן את בפורום: חודש ומשהו? לא זוכרת לא רוצה לצרף תמונה.....חחחחחחח היית במצעד הגאווה האחרון? כן בירושלים איך בילית את הערב שאחרי המצעד? הלכתי לישון שמחה, אחרי שראיתי פול אנשים (לסביות כמובן) את מתכוונת ללכת למצעד השנה? לא ניראה לי יש לך איזה שהו "סימן היכר"? לא בחדר? לא משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה?לא ואם כן במה? אמרתי שלא יוווווווווחחחחחחחח היית ברשפונשים האחרון? לא את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? הייתי פעם לאן? הייתי במינרווה, קארפה, ושושן מי הזמרת הלסבית המועדפת עליך? אממ שורטי לא? איזה סגנון של בנות את אוהבת (נשיות גבריות וכו')? בעיקר נשיות, אבל מה שיוצא להכיר את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? אולי מתי בפעם האחרונה: עשית אמבטיה מפנקת? לפני המון שנים- עושה רק מקלחות עשו לך מסאג' טוב? רק אני עושה לבנות בדרך כלל חחחחח קנית משהו לעצמך? כן לפני המון זמן קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? כן לצערי.... וזה ניגמר אמרת אני "אני אוהבת אותך"? כן יותר מידי ולא עזר אמרת אני "אני שונאת אותך"? כן התנשקת? כן לפני שבועיים עשית סקס? כן ביום ראשון חחחחח היה כיף... עשית ספורט (לא כולל את הסקס)? לא החלפת מצעים? כן מתי שהו השתכרת? אף פעם לא רקדת בטירוף? לא עשית לילה לבן? כן אתמול סעמקקקקקקקקקקקקקקק מצב רוח: רע צבע תחתונים: שחור מה עשית היום? הכרתי משהי חמודה.. ומה התוכניות להמשך היום? לא יודעת בטח להדפיס משהו לאמא איזה שיר את שומעת עכשיו? סימפלפלנ "אני רק ילד" שיר טוב איזה שיר שמעת בבוקר? שרית חדד "בין כל הבלאגן" באיזה מצב רוח קמת? רע כרגיל מה הדבר הראשון שחשבת עליו בבוקר? על חברה לשעבר יש לך משהי? לא, ולא תיהיה יותר כנראה.
מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? לא עשו אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? ממש לאאאאאאאא איזה בושם מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם משהי? היפנוטיק, עם תמר כמה אקסיות יש לך? 3 בערך אם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל- בחורה שמעשנת)? יצאתי עם מעשנת אבל הספיק לי., אז לא יצא שוב עם מעשנת איזה שיר יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם משהי? מלא שירים אוהבת להיות קיטשית בטלפון? כן זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? יש מצב באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת הזוג? לא אוהבת לישון איתה חחחחחח כשישנים בכפיות, את זאת בדרך כלל מחבקת או מחובקת? אני זאת שמחבקת חג אהבה מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי יחד? מטומטם
מגדלת בעלי חיים? כלשהו? איזה? אוגר סיבירי יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? כן אני צפונית חחחחחח באיזה בושם את משתמשת? נועה או 212 ודאורדורנט? ליידי ספיד סטיק ושמפו? קרלין 10 את שמה קרם גוף? לא ומה המסטיק האהוב עליך? אורביט ומה תמיד נימצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? דיסקמן (MP3) שאלון נחמד,

די עם הסקרים,דייייייי

שם:טום,טומי-גאן גיל:21 וחצי עוד מעט מומולדת איזור מגורים:ת"א כמה זמן את בפורום?משהוא נולד עוד מימי זיקו צרפי תמונה (אם בא לך):לא בא לי,וחוץ מזה כולן יודעות איך אני נראית:) היית במצעד הגאווה האחרון?אני חושבת שהייתי,איתך מאמי. ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?וואלה לא זוכרת את מתכוונת ללכת למצעד השנה?יש מצב יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?קעקוע זה מספיק? ובחדר?בדירה,כן המון תמונות של ציצים:) משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?כן,בקבוצות הנוער של איגי,של האגודה ובקבוצת התאטרון של איגי. היית ברשפונשים האחרון?לא\מה לי ולזה?,מיציתי את רשפון לפני שנים את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?כבר לא כמו פעם ואם כן אז מסיבות שפתוחות גם להומואים מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?קלי קלרקסון איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?פמיות...:) את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?כן,דא... מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת?וואי לא זוכרת,סבתא צעקה עליי באמצע שחבל על המים אז יצאתי מהר עשו לך מסאג' טוב?כן לפני שבוע בערך קנית משהו לעצמך?כל הזמן,בזבזנות ספונטנית,מנה פלאפל נחשב? קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?אהמממ הכנתי זה נחשב? אמרת "אני אוהבת אותך"?כן אמרת "אני שונאת אותך"?כן התנשקת?כן עשית סקס?וואי זה לא יצא לי כבר שבועיים בערך,מפתיע הא?! עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?כן משתדלת החלפת מצעים?כן השתכרת?לא רקדת בטירוף?אהמממ נראה לי שכן עשית לילה לבן?מה זה?,אני אינסומנית לא מתוכננת ועכשיו... מצב רוח:עייף צבע תחתונים:פסים ורודים ועוד כל מיני משהו חמוד:) מה עשית היום?ישנתי בעיקר ומה התוכניות להמשך היום?לישון בעיקר-יום חופשי מהעבודה... איזה שיר את שומעת עכשיו?אין שיר... איזה שיר שמעת בבוקר?בית הבובות-מחרוזת באיזה מצב רוח קמת?עייף מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?כוסיות...סתם....רק על להרים את עצמי מהמיטה,קמתי בשבע יש לך מישהי?כן מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?אהמממ וואלה לא זוכרת,זו חברה טובה שאין בינינו שום קשר רומנטי ובכל זאת,זו הייתה מחווה רומנטית בעייני,שהיא עשתה מאמץ מיוחד לאסוף אותי מאיזה חור נידח בדרום ולהחזיר אותי הבייתה. מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?אמא שלי,וחברה מבי"ס ואת למישהי?אני לא אוהבת פרחים ואם כן אז לא זוכרת מישהי נתנה לך דובי?כן-מפולין בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?נראה לי... מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?רלוונטי? אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?כן:) אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי?לא זוכרת איך קוראים לו,אבל יש כמה אקסיות יש לך?רשמיות?,אז אהמממ נגיד שלוש...לא רשמיות,עדיף לא לענות... עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?בחורה שמזלזלת בי,או משתמשת בסמים,ואם היא ממש תמצא חן בעיניי אז יהיה אולטימטום או אני או הסמים איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?כל שיר בערך אוהבת להיות קיטשית בטלפון?לא ממש,אבל גוררים אותי לזה,אח מה לא עושים בשביל בחורות?! זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?בינינו...יש מצב באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?תנוחת הסבתא הסורג,דהיינו התנוחה הכי מסובכת שנוכל לישון בה כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת?מחובקת..אלא אם כן נירדם לי הצד אז אני מחליפה חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?ת'אמת בחג האהבה אני בד"כ נתקעת לבד,אבל מי שאוהב,אוהב כל הזמן ומביע כל הזמן,הוא לא צריך יום בשביל זה. ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?היה....אין יותר יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד?ורוד לא ,גברי כן באיזה בושם את משתמשת?הוגו בוס לגברים ודאודורנט?טיטניום(גם לגברים) ושמפו?הד אנד שולדרס את שמה קרם גוף?בחורף... מה המסטיק האהוב עלייך?לא יודעת...זה נזיל מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?כדורים נגד בחילות,טמפונים,ונרות-והמבין יבין נ.ב-לא בוצ'ה!

keren yam

New member
גם אני

שם: לימור... גיל: 21
איזור מגורים: עכשיו עברתי לגן יבנה
כמה זמן את בפורום? הייתי לפני שנה ניראה לי ועכשיו אני מבקרתי פעם ל... צרפי תמונה (אם בא לך): הייתי מצרפת אבל אין לי (מחשב חדש אז אם יש למישהי איזה תמונה ישנה...) היית במצעד הגאווה האחרון? זה לא היה לפני שנה?? וכן הייתי כמו זה שלפניו וזה שלפניו וזה שלפניו.. ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? האמת ... שאני כבר לא זוכרת... את מתכוונת ללכת למצעד השנה? מתכוונת כן... אם זה יקרה .. לא יודעת יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? האישה שלי שדבוקה לי תמיד לצד..
ובחדר? רק עברתי עוד לא הספקתי לסמן אותו
משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? דווקא לא.. היית ברשפונשים האחרון? לצערי לא (האישה לא אוהבת)
את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? בשנה האחרונה לא (מעניין למה
) מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? אמ... אני אצטרך ללכת על שורטי.. (ברירת מחדל)
איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? אמ... טומבוי את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? כן יש לי סטיות מידי פעם לכל מיני כיוונים מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? אמ... ג'קוזי מפנק גם נחשב?? אז לפני חודש כשנסעתי לסופש עם האישה עשו לך מסאג' טוב? לפני נצח בערך קנית משהו לעצמך? חודש שעבר כשעוד היה לי משהו מהמשכורת האחרונה שלי קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?
אמרת "אני אוהבת אותך"? כל יום לאישה שלי אמרת "אני שונאת אותך"? אני לא זוכרת...
התנשקת? ביום שלישי (אתמול) עשית סקס?
עדיף שלא נדבר על זה עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? חחח אממ.. חודש בערך כשהחלטתי שאני עוד בקושר להצטרף לנבחרת כדורסל
החלפת מצעים? דווקא לא מזמן (ניראה לי
) השתכרת? שבוע שעבר! רקדת בטירוף? מזמןןןןןןןןןןןןן עשית לילה לבן? עוד יותר מזמןןןןןןןןןן ועכשיו... מצב רוח: סבבה כזה לא משהו מיוחד צבע תחתונים: כחול ניראה לי מה עשית היום? התקנתי את המחשב החדש שלי
ומה התוכניות להמשך היום? להשלים חסך מחשב של חודש חחחחחח איזה שיר את שומעת עכשיו? האמתי אני לא עוד לא הורדתי שירים למחשב איזה שיר שמעת בבוקר? אני לא זוכרת מה שמעתי לפני שעה באיזה מצב רוח קמת? חולני משהו מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מה הסיכוי שעדין יש לי חום יש לך מישהי? ברוררררררררררררר
מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? אמממ... אוי הרבה מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? כן האישה שלי.. ואת למישהי? פרחים בבודדים גם נחשב? מישהי נתנה לך דובי?
לא בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? עדיף שאני לא אבשל... מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? מאמי נחשב? אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?
כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?
לא שזכור לי... איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? בושם?? כמה אקסיות יש לך? אקסיות של מערכות יחסים רצניות או לא רצניות?? כי זה נע בין 2 ל20 עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? בחורה שלא אוהבת אותי איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? יש כמה אוהבת להיות קיטשית בטלפון? לא אבל האישה אוהבת אז בשבילה... זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? כן זה הופך להרגל בלי לשים לב בכלל באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? כפית כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? חצי חצי.. חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? הזדמנות לאישה להזכיר לי שאני לא רומנטית במיוחד ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? 2 חתולים וכלב יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש וורוד? חחח יש לי 2 חולצות חגורה וכמה תחתונים
באיזה בושם את משתמשת? יש לי כמה ודאודורנט? חחח לא יודעת איך קוראים לו בכלל ושמפו? מה שיש בבית את שמה קרם גוף? לא אין לי זמן לשטויות מה המסטיק האהוב עלייך? מה שיש אצל האישה מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? מצלמה
היה נחמד:)

אביטל שיחקת אותה ../images/Emo6.gif

כבר מזמן לא היה סקר ששווה להסתכל עליו!! שם: נחשו גיל:20 וחצי (אני זקנה גאד דאמט!) איזור מגורים: ליד כפר סבא כמה זמן את בפורום? וואו... יותר משנתיים. צרפי תמונה (אם בא לך): סבבה. היית במצעד הגאווה האחרון? כן ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? אני לא זוכרת... את מתכוונת ללכת למצעד השנה? אולי אין לי מושג מה יהייה איתי מחר.. מתי זה אגב? יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? עליי? פעם לין אמרה לי שרק חסר לי דגל גאווה ענק על הגב מרוב שאני נראית לסבית. אני לא צריכה עליי שום סימן היכר נכון? ובחדר? דגל גדול על החלון מעל המיטה. מה זה יפה! משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? לא. היית ברשפונשים האחרון? לא. את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לא. אני נגד. תמיד נוגעים בי שם. מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? ענבל פרלמוטר ז"ל איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? טומבוי את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? כן והיא הייתה מה זה כוסית כולכן הייתן רוצות אותה. והיא לא לסבית. מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? אין לי אמבטיה מה את באה לדרוך על פצעים? זה הקטע!? עשו לך מסאג' טוב? וואי.. אני לא זוכרת. אבל לא לפני כל כך הרבה זמן קנית משהו לעצמך? לפני שבוע או שבועיים קניתי מכנסיים מה זה יפות הן עליי עכשיו! קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? באותו זמן שקניתי את המכנסיים.. אמרת "אני אוהבת אותך"? לפני שבוע נראה לי. אמרת "אני שונאת אותך"? מעולם לא
התנשקת? לפני שבוע עשית סקס? לפני שבוע... עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? לפני די הרבה זמן כמדומני.. החלפת מצעים? לפני שבועיים השתכרת? ביום שבת האחרון, היה מה זה כיף! רקדת בטירוף? ביום שבת האחרון, היה מה זה כיף! עשית לילה לבן? לא זוכרת. מה אני צעירה!? ועכשיו... מצב רוח: חביב ביותר בעקבות הסקר הנחמד צבע תחתונים: פסים של חום תכלת אוף ווייט ולבן. מגניבות דווקא. מה עשית היום? שיחקתי באולינג עם החבר'ה מהפלוגה שאני עוזבת ביום חמישי. ומה התוכניות להמשך היום? לישון?.. איזה שיר את שומעת עכשיו? ברקע יש באטמן לנצח.. איזה שיר שמעת בבוקר? הופעה חייה של עברי לידר. באיזה מצב רוח קמת? חביב ביותר מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על החלום המטריד שהיה לי בלילה.. יש לך מישהי? לא מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? הממ.. זה קשה. קל להמיס אותי רק בזה שבאים ומפתיעים אותי ועשו לי את זה הרבה.. מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? כן זה גם היה נחמד מאוד ואת למישהי? ורד אחד זה הרבה יותר עוצמתי מזר שלם. מישהי נתנה לך דובי? לא! אלוהים חסר לאחת שתביא לי בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? זה לא היה כל כך רומנטי אבל כן מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? נוּני. בייבי. אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? וול דההה אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא. חסר לאחת שתגיד. איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? אנג'ל. וטיטניום. כמה אקסיות יש לך? וואו... שניה.. 7. אני חושבת. עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? עם מישהי ממש מכוערת? איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? anywhere for you של הבקסטריט בויז
ו"תני לי" של הגיימבויז
אוהבת להיות קיטשית בטלפון? לא יודעת לא חשבתי על זה אף פעם. זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? לא יודעת? באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? כפיות. כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? זה תלוי באותו רגע. בד"כ מחבקת. חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? מטומטם ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? חתולה אבל אבא יותר מגדל אותה ממני. יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? כן אבל הוא לא שלי. באיזה בושם את משתמשת? musk oil של הבודי שופ ודאודורנט? זה מתחלף כל יום בערך. ושמפו? הרבל אסנס. את שמה קרם גוף? לא מה אני צריכה את השטויות האלה? מה המסטיק האהוב עלייך? משהו בטעם פירות. לא מנטה. מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? משקפי שמש. מפתחות. איך את יכולה לסיים את הסקר בשאלה הטריוויאלית והלא משמעותית הזאת?!!?!?!? מה קרה לך!?!?!?!?!
זה הכל. יום נעים

בואנה עכשיו כשאני מסתכלת על זה

אני נראית ממש זקנה בתמונה הזאתי!! שניה אני אחדש.

L a d y G

New member
יעלה! ../images/Emo9.gif

כיף לראות אותך בפורום ואני שמחה שאהבת ת'סקר!!
בקשר לשאלה האחרונה - צודקת.. אבל בדיוק נגמרו לי הרעיונות.. תסלחי לי, נכון?

למעלה