סקר

למה לקלל סתם../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני כן הייתי במצעד שהיה לפני שנה! אני חושבת... מה באמת לא הייתי? אז לפני שנתיים הייתי! אבל למה לקלל!?!??!?

אני אמרתי שרק חסר לך דגל על הגב?

או שלין אחרת אמרה לך? בכל אופן.. לא זכור לי שאמרתי לך כזה דבר... תכלס את לא נראה כל כך לסבית..

דבר ראשון אני כן נראית

את שוברת לי כאן דמות
ודבר שני, את אמרת. זה היה מזמן. הדחקת

תשובות../images/Emo192.gif

שם:מורן גיל:18 איזור מגורים:גן יבנה כמה זמן את בפורום?מממ לא הרבה צרפי תמונה (אם בא לך): היית במצעד הגאווה האחרון?no ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?לא זוכרת את מתכוונת ללכת למצעד השנה?בהחלט! :] יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?מממ לא ובחדר?לא משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?לא היית ברשפונשים האחרון?בדיוק לשעה :] את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?לעע מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?מממ אין הרבה אופציות.. ענבל פרלמוטר איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?נשיות, טומבוי את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?לא מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת?מממ היום.. עשו לך מסאג' טוב?באמת אני צריכה אחד... קנית משהו לעצמך?היום.. שוקו :] קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?לא... אמרת "אני אוהבת אותך"?כמעט כל יום :] אמרת "אני שונאת אותך"?מה פתאום שונאת!! התנשקת?אתמול עשית סקס?/ עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?לפני שעה החלפת מצעים?ביום שישי השתכרת?ביום שישי רקדת בטירוף?ביום שישי עשית לילה לבן?אתמול.. ועכשיו... מצב רוח:מצויין צבע תחתונים:לבן מה עשית היום?חזרתי לאפטר הביתה.. ורוב הזמן ישנתי.... ומה התוכניות להמשך היום?ואני מתכוונת לישון... איזה שיר את שומעת עכשיו?in the jungel איזה שיר שמעת בבוקר?iron like a lion in zion\ bob marley באיזה מצב רוח קמת?רגוע מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?"באסה... צבא :[". יש לך מישהי?no מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?mmmmmmmmmmm מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?כן ואת למישהי?בהחלט מישהי נתנה לך דובי?כן את פיצפון :] בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?אני לא יודעת לבשל מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?אני שונאת שמות חיבה אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?yes אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?ממש לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי?הייפנוטיק כמה אקסיות יש לך?7 עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?וואלה לא חשבתי על זה עדיין איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?מתי נתנשק\אביתר בנאי אוהבת להיות קיטשית בטלפון?לא זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?לא באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?כפיות :] כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? מחובקת חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?כל יום זה חג אהבה :] ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?כלב, קוראים אותו תוכי והוא חמודי מודי מודי :] יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד?ממ לא שזכור לי באיזה בושם את משתמשת?מה שיש באמבטיה ודאודורנט?גם מה שיש שם שחכתי את השם ושמפו?הוואי את שמה קרם גוף?משו שהבאתי מארץ אחרת לא יודעת את השם שלו מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה :] מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?קטורת
----איזה חומודידד

עדידוש18

New member
../images/Emo9.gif

טוב בנות.. אז התחשק לי לפנק אתכן בסקר... תהנו!!!
שם: עדי
איזור מגורים: זכרון-ב"ש
כמה זמן את בפורום? לא יודעת, בטח חצי שנה
צרפי תמונה (אם בא לך): טוב
היית במצעד הגאווה האחרון? כן
ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? בבית, עם החברה שהיתה לי באותו זמן
את מתכוונת ללכת למצעד השנה? בוודאי
יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? טבעת, עגיל
ובחדר? מממ לא חושבת
משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? לא
היית ברשפונשים האחרון? ל-5 דקות
את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? רק לרשפון
מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? אני לא שומעת מוזיקה לפי הנטיה של האמנים. ולא נראה לי שיש לי זמרת לסבית מועדפת
איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? טומבוי
את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? כן
מתי בפעם האחרונה...
עשית אמבטיה מפנקת? אוי שניםםם
עשו לך מסאג' טוב? לא זוכרת
קנית משהו לעצמך? היום
קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? לפני כמה שבועות
אמרת "אני אוהבת אותך"? אתמול
אמרת "אני שונאת אותך"? לא יודעת
התנשקת? בסופ"ש
עשית סקס? לפני שבוע ומשהו
עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? לפני שנים רבות
החלפת מצעים? גם לפני שנים רבות =)
השתכרת? לא זוכרת
רקדת בטירוף? אף פעם
עשית לילה לבן? לא זוכרת ועכשיו...
מצב רוח: לא משהו
צבע תחתונים: שחור
מה עשית היום? הייתי אצל רופא, ולמדתי, ולמדתי, ושיחקתי FIFA
ומה התוכניות להמשך היום? לאכול, לישון
איזה שיר את שומעת עכשיו? Can't Stop Now
איזה שיר שמעת בבוקר? מאיפה אני זוכרת
באיזה מצב רוח קמת? רע. אני חולה
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אני לא זוכרת
יש לך מישהי? כן
מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? אין לי כח לספר
מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? לא נראה לי
ואת למישהי? גם לא
מישהי נתנה לך דובי? כן
בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? לא. אבל בישלנו יחד!
מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? לא מגלה
אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן
אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא
איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? אנלא יודעת. אבל יש איזה סבון של נקה7 שמזכיר לי חברה לשעבר ומטריף אותי כל פעם מחדש
כמה אקסיות יש לך? 7-8
עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? שלוקחת סמים
איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? נגיעה אחת רכה
אוהבת להיות קיטשית בטלפון? לא
זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? כן, כשאני עייפה או שיכורה
באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? כשהיא רחוקה ממני ולא נוגעת בי
יש לי בעיות שינה קשות
כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? זו שמעיפה אותה ממני
חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? מטומטם
ו... עוד קצת:
מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? 2 פקינזים חמודונים
יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? כן
באיזה בושם את משתמשת? Emporio Armani
ודאודורנט? Dove
ושמפו? פינוק
את שמה קרם גוף? כן
מה המסטיק האהוב עלייך? אין לי העדפה מיוחדת
מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? מפתחות לבית. וזהו, פחות או יותר טוב... נגמרו לי השאלות.. מקווה שנהנתן!!

עונה

שם:
שי גיל:
עוד שלושה חודשים 17 איזור מגורים:
איזור עפולה כמה זמן את בפורום?
בערך כמו אביטל.. שנתיים. צרפי תמונה (אם בא לך):
בכיף היית במצעד הגאווה האחרון?
הייתי ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?
הופעה של ליידי די עם אביטל ושינה בים
את מתכוונת ללכת למצעד השנה?
אפקורס יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?
שרשרת, צמיד, ועגיל ובחדר?
גל, חגורה תלויה, ונר משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?
מפגשים של איגי היית ברשפונשים האחרון?
כן את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?
לא ממש מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?
רונה קינן..
איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?
זה נע בין נשיות לאמצע את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?
לעיתים רחוקות. מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת?
לפני כמה שנים טובות.. עשו לך מסאג' טוב?
מזמן.. קנית משהו לעצמך?
לא זוכרת קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?
לא יצא, אבל זה יקרה בקרוב אמרת "אני אוהבת אותך"?
אמרתי.. אמרת "אני שונאת אותך"?
פלטתי.. התנשקת?
לפני 4 ימים.. עשית סקס?
לפני חמישה חודשים בערך... עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?
לפני שבועיים כשנקעתי ת'רגל החלפת מצעים?
לא!! לפני שבוע השתכרת?
לפני שבוע.. אפילו פחות רקדת בטירוף?
מזמן.. עשית לילה לבן?
חח מזמן גם ועכשיו... מצב רוח:
מסטולה.. צבע תחתונים:
כחול כזה.. מה עשית היום?
למדתי והייתי בפעולה של הנוער העובד ומה התוכניות להמשך היום?
לישון איזה שיר את שומעת עכשיו?
לא שומעת משום מה.. איזה שיר שמעת בבוקר?
טיפה של אור- אביתר בנאי באיזה מצב רוח קמת?
מעפן ביותר.. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
שאבא ישתיק את עצמו לפני שאני אעשה את זה יש לך מישהי?
כן..
מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?
לקחת אותי לצוק מעל הים בהרצליה בלילה של היומולדת... עם נרות, בירה, שמיכה, ואבטיח חתוך
מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?
ורד בודד.. האקסית, בדרך לת"א ביומולדת. ואת למישהי?
ממ..לא מישהי נתנה לך דובי?
כן האקסית... יותר ארנב מאשר דובי בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?
כן
לפני חודש.. עוף בתנור
מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?
לא נכנסים לזה.. למרות שמאז שאביטל החליטה שאני דומה לדוב פנדה, אז שני החליטה לקרוא לי טאו טאו...
אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?
כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?
לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי?
לא יודעת מה השם.. כמה אקסיות יש לך?
3.. אם אפשר לקרוא לאחרונה אקסית עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?
אה לא יודעת.. אם כן זה רק באופי איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?
שילה פרבר- רק לנו אוהבת להיות קיטשית בטלפון?
חח כן.. זה הכי כיף
זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?
חח כן.. וגם בשליטה מלאה. באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?
שאני שוכבת והיא שמה עליי ראש ומחבקת
כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת?
זה משתנה מפעם לפעם חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?
הזדמנות מצוינת.. ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?
לא
יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד?
חחח יש מצב באיזה בושם את משתמשת?
לא זוכרת ת'שם שלו.. ודאודורנט?
דאב ושמפו?
קרליין את שמה קרם גוף?
כה.. רק שעכשיו הוא קצת גמור מה המסטיק האהוב עלייך?
אורביט ירוק מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?
משקפיים+קופסא, מסטיקים והמפתח של הבית היה כיף

שנייה לפני יציאה..

שם:אורטל גיל:19 איזור מגורים:תא כמה זמן את בפורום? נראה לי שנתיים.. היית במצעד הגאווה האחרון? אכן ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? מסיבה את מתכוונת ללכת למצעד השנה? לגמרי יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?לא ובחדר? יש.. משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?חח בכלל לא היית ברשפונשים האחרון? לא את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? לא מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? שילה פרבר איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? בנות יפות את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? לא נראה לי.. מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? מזמןן עשו לך מסאג' טוב? גם מזמן קנית משהו לעצמך?כל הזמן קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? שבוע שעבר אמרת "אני אוהבת אותך"? היום אמרת "אני שונאת אותך"? לא זוכרת.. אם בכלל החלפת מצעים?אתמול השתכרת? יום שלישי רקדת בטירוף? שישי שבת ועכשיו... מצב רוח: למסיבה צבע תחתונים: שחור מה עשית היום? הייתי בגימליםםם.. אצל ידידים וחברות ומה התוכניות להמשך היום? מסיבה איזה שיר את שומעת עכשיו?כלום איזה שיר שמעת בבוקר? וואלה לא זוכרת באיזה מצב רוח קמת? הכי טוב שיש.. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על זה שקמתי בצהריים יש לך מישהי? לא מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? כתבו לי שיר מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? כן ואת למישהי? עדיין לא מישהי נתנה לך דובי? כן בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? אממ יש מצב אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? חח לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? אממ לא יודעת שם זוכרת רק ריח.. כמה אקסיות יש לך? לא משנה עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? עם חברה טובה איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? המוןן אוהבת להיות קיטשית בטלפון? לא זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?לצערי כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? מחבקת חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? גם וגם ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? את אחי הקטן יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? לאאאא באיזה בושם את משתמשת? רושס ודאודורנט? הספיד סטיק הזה ושמפו? טוב חדירה לפרטיות את שמה קרם גוף? כן מה המסטיק האהוב עלייך? קודם שיהיה מסטיק מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?מפתחות בנות זה עם קשה.. חיו בכיף

אני רואה שגנבו לי את התפקיד..

לא נורא.. חחח שם:-הדר גיל:-18 איזור מגורים:-ת"א כמה זמן את בפורום?-3 שנים? צרפי תמונה (אם בא לך):-לא בא לי. היית במצעד הגאווה האחרון?-לצערי.. ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?-במנוחה ליד המזגן!!! את מתכוונת ללכת למצעד השנה?-לא!!! יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?-אני מספיק נראת כמו לסבית. ובחדר?-התוכים שלי מייצגים את הקהילה. משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?-לא משתתפת.. היית ברשפונשים האחרון?-לא.. את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?-לא .. מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?-יהודית רביץ.. איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?-הכל.. את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?-לפעמים.. מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת?-לפני שנה וחצי עשו לך מסאג' טוב?-נדמה לי לפני שנה קנית משהו לעצמך?-לא זוכרת.. קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?-ב20.2.06 אמרת "אני אוהבת אותך"?לפני שבוע בערך אמרת "אני שונאת אותך"?לא אמרתי.. התנשקת?לפני הרבה זמן עשית סקס?לפני הרבה זמן עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?לפני הרבה זמן החלפת מצעים?לפני הרבה זמן השתכרת?לפני הרבה זמן רקדת בטירוף?מעולם עשית לילה לבן?לילה לבן זה לילה שלא ישנים בו? אם כן אז כל יום.. ועכשיו... מצב רוח:חרא צבע תחתונים:כחול מה עשית היום?הלכתי לרופא ומה התוכניות להמשך היום?אין תוכניות.. איזה שיר את שומעת עכשיו?לא שומעת איזה שיר שמעת בבוקר?השיר פתיחה של זינה באיזה מצב רוח קמת?חרא מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?על מישהי:) יש לך מישהי?לא מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?ממ מתנה שאקסית נתנה לי .. מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?מישהו שלח לי פעם.. ואת למישהי?אני מביאה פרחים בודדים.. מישהי נתנה לך דובי?אמא.. בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?אם אני אבשל משהו זה כבר לא יהיה רומנטי חחחחח מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?פוקי... אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?לא,יכול להיות שאני מנשקת גרוע ולא אמרו לי. איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? כמה אקסיות יש לך?מי סופר.. עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?בחורה לא בוגרת איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?אנחנו שניים-משינה.. אוהבת להיות קיטשית בטלפון?מזה קיטשית בטלפון? זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?אה?? באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?אני בצד אחד היא בצד השני.. כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת?אמ.. תלוי עם מי. חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?מטומטם ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?תוכים!!! יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד?לאאאאא.. באיזה בושם את משתמשת?לא מבינה בזה כל כך.. ודאודורנט?DOVE ושמפו?הוואי את שמה קרם גוף?לא מה המסטיק האהוב עלייך?אלמה... מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?סגריות,מצית ומפתח

יאללה =]

שם: מורני גיל: 19 איזור מגורים: חולון כמה זמן את בפורום? פה לפעמים.. צרפי תמונה (אם בא לך): הנה =] היית במצעד הגאווה האחרון? כן ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? מסיבה את מתכוונת ללכת למצעד השנה? כן יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? לא, יש על התיק ובחדר? כה אבל מוסתר חחחחחחחחחחחח משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? הייתי היית ברשפונשים האחרון? כה=] את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? לתאטרון ולרישפון מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? אין איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? גבריות.. אבל גם נשיות מתקבלות אצלי בברכה =] את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? כה חחחחח הרבה מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? לפני איזה שבוע עשו לך מסאג' טוב? ויי הרבה זמן.. אני צריכה =] קנית משהו לעצמך? אתמול קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? שבוע שעבר אמרת "אני אוהבת אותך"? היום אמרת "אני שונאת אותך"? הרבה זמן לא התנשקת? לפני כמה ימים עשית סקס? לפני כמה ימים עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? אנלא בעניין של ספורט אבל אתמול רצתי החלפת מצעים? היום השתכרת? שישי שעבר רקדת בטירוף? חחחחחחח אתמול עשית לילה לבן? הרבה זמן לא..... ועכשיו... מצב רוח: סבבה לגמרי
צבע תחתונים: ורוד
מה עשית היום? ישנתי ולא הלכתי לבסיס חחחחחחח ומה התוכניות להמשך היום? לאיודע כואבת לי הבטןןןןןן
איזה שיר את שומעת עכשיו? זה מה שמתנגן - DHT - Listen To Your Heart איזה שיר שמעת בבוקר? הראל סקעת - את
באיזה מצב רוח קמת? מצב רוח מסריח חחחחחח קיבלתי וכאב לייייי :[ מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על איך אני לא הולכת להגיע לבסיס חחחחחח יש לך מישהי? כרגע לא מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? רומנטית? אישי מדיי
מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? כן ואת למישהי? לא מישהי נתנה לך דובי? כן
בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? לא יצא עדיין מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? מושי :) חחחחחחח אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כה הרבה אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? 212 כמה אקסיות יש לך? 4 עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? אדישה ומישהי שאוהבת את עצמה יותר מדיי.. למרות שיצאתי עם דבר כזה חחח אבל היא עפה מהר =] איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? 3 DOOR DOWN - HERE WITHOUT YOU אוהבת להיות קיטשית בטלפון? כההההההה זה כייף
זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? חחחחחחח כן באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? כפיות:) כל הלילה כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? אני זו שמחובקת חחח אבל לפעמים מחבקת... חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? חג חמוד =] ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? איכ לא באיזה בושם את משתמשת? 212
ודאודורנט? ושמפו? פינוק את שמה קרם גוף? לפעמים מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? אוכל חחחחחחחח סתם, ת.ז ושטויות מה כבר נגמר?
היה חמודדדדדדדדדדדד

וולט

New member
../images/Emo163.gif

שם: וולט נער הפלא גיל:21 וחצי איזור מגורים: צפון כמה זמן את בפורום? נכנסת מדי פעם צרפי תמונה (אם בא לך): היית במצעד הגאווה האחרון? כן ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? מסיבת יומולדת את מתכוונת ללכת למצעד השנה? אולי, לא כל כך בטוח. יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? צמיד כמו של בראיין מ "הכי גאים שיש" , נחשב? ובחדר? לא משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? לא היית ברשפונשים האחרון? לא הולכת לרשפון את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? לא מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? להקה באוירה לסבית- המכשפות איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? נשיות! את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? מקרים בודדים מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? הממ, לפני חצי שנה עשו לך מסאג' טוב? מ ז מ ן קנית משהו לעצמך? סוללות נחשב? קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? לפני שבוע אמרת "אני אוהבת אותך"? אתמול אמרת "אני שונאת אותך"? לא אומרת שאני שונאת התנשקת? לפני 3 שבועות עשית סקס? לפני חודש עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? חחח, לפני שבוע...? החלפת מצעים? תשאלו את אמא השתכרת? לא משתכרת, זה לא הולם. שותה בכייף.. רקדת בטירוף? פייייי, זה היה ממש מזמן, אולי לפני שנה וקצת. עשית לילה לבן? שלשום ועכשיו... מצב רוח: סביר, רגוע. צבע תחתונים: תכלת מה עשית היום? אלוהים שישמור, לא עשיתי כ-ל-ו-ם ומה התוכניות להמשך היום? אין תוכניות...אני עכשיו בתקופת מנוחה:) איזה שיר את שומעת עכשיו? LOSE YOURSELF-EMINEM איזה שיר שמעת בבוקר? אמממ, לא שמעתי באיזה מצב רוח קמת? הפוך מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שצריך לקבוע תור לאורטופד! (מתי אני יעשה את זה באמת??) יש לך מישהי? מישהי, שלא ברור מה קורה איתה.. מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? חברה שלי לשעבר- לקחה אותי לגייזר ברמת הגולן. וגם לפארק קנגרו. מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? לא זוכרת ואת למישהי? ברור, להרבה מישהי.. מישהי נתנה לך דובי? כן, אחד -דב קואלה, שני- כלב. בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? לא מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? הכי חרושים: בייבי, וכל משפחת ה- בובי, בוב, בבון ודומיהם אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא אמרו, אבל לכו תדעו מה חשבו.. איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? לא יודעת איך קוראים לו, אבל אני אזהה כשאריח כמה אקסיות יש לך? 2 עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? בחורה שלא מתקלחת, או לא מורידה שערות באופן די עיקבי.. איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? זכיתי לאהוב- עברי לידר אוהבת להיות קיטשית בטלפון? לפעמים זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? ברור! באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? כשאני על הגב והיא לצידי כשראשה מונח על הכתף שלי, וכמובן! כפיות. כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? אני מחבקת חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? הזדמנות למחווה רומנטית ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? לא יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? יש לי גופיה של נייק, שאני ממש אוהבת- וכן יש בה פס דק של ורוד. סורי. באיזה בושם את משתמשת? מיריקל ודאודורנט? סיקרט, ניוואה ושמפו? נקה 7 את שמה קרם גוף? לא מה המסטיק האהוב עלייך? תותי פרוטי של מאסט מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? משקפי שמש

Tal Pe

New member
היי :)

שם: טל גיל: בקרוב 21 איזור מגורים: צפון כמה זמן את בפורום? כמה חודשים - בעיקר קוראת... צרפי תמונה (אם בא לך): לא בא לי... היית במצעד הגאווה האחרון? לא ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? :\ את מתכוונת ללכת למצעד השנה? לא יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? צמיד על הרגל ובחדר? לא משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? לא משתתפת כלל היית ברשפונשים האחרון? לא את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? לא הולכת... מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? שילה פרבר, רונה קינן איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? נשיות את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? לא לקיצוניות גבריות ממש... מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? חודש. מקלחת מפנקת אני עושה כל בוקר :) עשו לך מסאג' טוב? לא אוהבת מסאג'ים כ"כ... קנית משהו לעצמך? השבוע תיקנתי לעצמי גיטרה
קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? לפני שבועיים קניתי בובת פיל רכה לאחיין שנולד
אמרת "אני אוהבת אותך"? 3 חודשים אמרת "אני שונאת אותך"? לפני יומיים התנשקת? עשית סקס? עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? לפני שבועיים ככה... החלפת מצעים? במקרה אתמול השתכרת? אתמול הסתחררתי קלות רקדת בטירוף? ממממ... לא זכור לי עשית לילה לבן? לפני שנה אולי... ועכשיו... מצב רוח: יכול להיות יותר טוב צבע תחתונים: כחול מה עשית היום? חזרתי הבית מהצבא
ומה התוכניות להמשך היום? לישון לישון לישון
איזה שיר את שומעת עכשיו? אסור זה אסור - שילה פרבר איזה שיר שמעת בבוקר? יש לי סיכוי - אביתר בנאי באיזה מצב רוח קמת? איזה-כיף-הגיע-יום-חמישי-הולכים-היום-הביתה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? למה בוקר לעזאזל?!
יש לך מישהי? לא מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? זר וורדים ענק... מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? מישהו, נחשב? ואת למישהי? לא מישהי נתנה לך דובי? לא זכור לי, אני נתתי למישהי בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? לא מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? -- אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא... איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? 212 כמה אקסיות יש לך? לא באמת עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? בחורה שלא מצחצחת שיניים בקביעות\בעלת ריח רע באופן כללי
איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? anouk -nobody´s wife אוהבת להיות קיטשית בטלפון? משהו כזה... זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? -- באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? -- כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? -- חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? הזדמנות ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? כלב, כלבה וחתולה (ודגים בצבא)
יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? חצאית מפורים באיזה בושם את משתמשת? 212 ודאודורנט? משהו עם אלוורה נראה לי... ושמפו? פינוק את שמה קרם גוף? לא מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט כחול כהה\ירוק חריף
מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? מוזיקה, עט ופנקס אני קצת חדשה בכל העסק הזה.... סורי על השיעמום....

DeathlessOne

New member
HEAR ME ROAR!

שם: ברית גיל: 17 עוד חודש וחצי כזה איזור מגורים: ת"א כמה זמן את בפורום? שנתיים ושלושה חודשים
צרפי תמונה (אם בא לך): אממ....תכף נראה... היית במצעד הגאווה האחרון? יאפ ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? מי זוכר את מתכוונת ללכת למצעד השנה? ברור
יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? סיכות על התיק ובחדר? דגל וסטיקרים
משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? איגי ונג"א (תנועת נוער אקטיביסטית חדשה, אם מישהי מתעניינת, אז אני אשמח לפרט
) היית ברשפונשים האחרון? לא את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? לא מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? חחח...פיכס זמרות לסביות...
איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? נשיות עד טומבוי קל
את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? אני מניחה...
מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? שנים עשו לך מסאג' טוב? אממ...שבועות קנית משהו לעצמך? אמממ...לא זוכרת קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? מחר אני אקנה להדר, יש לו יומולדת, כפרעליו
אמרת "אני אוהבת אותך"? כמה ימים בטח אמרת "אני שונאת אותך"? חח...אממ... החלפת מצעים? אמא החליפה אתמול
השתכרת? NEVER!
רקדת בטירוף? headbanging נחשב? עשית לילה לבן? מה זה לילה לבן?
ועכשיו... מצב רוח: רגיל כזה צבע תחתונים: לבן מה עשית היום? פעולה של נג"א ומת' ומה התוכניות להמשך היום? שיננה איזה שיר את שומעת עכשיו? נאדה איזה שיר שמעת בבוקר? אממ...משהו של OPERA IX באיזה מצב רוח קמת? עייפה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איך להתחמק מהבצפר יש לך מישהי? לא מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? נאדה מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? לא ואת למישהי? לא מישהי נתנה לך דובי? חח...לא בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?- אני? לבשל? חחח..
מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?
... עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? חחח...אממ..אני לא אגיב על זה *מגלגלת עיניים* ... ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? חתול קדוש ושמיין
יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? תזכרו עם מי אתן מדברות
באיזה בושם את משתמשת? יאגואר
ודאודורנט? ניוואה ושמפו? מה שיש את שמה קרם גוף? קרם ידיים לפעמים
מה המסטיק האהוב עלייך? האורביט הירוק
מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? פיכס תיק...יש כיסים! I-RIVER

venose30

New member
שלום

רציתי לדעת איך עונים על הסקרים האלה. אני חדשה בענייני הסקרים ורציתי לדעת עם צריך להעתיק את השאלות מההתחלה?

למעלה