סקר

L a d y G

New member
../images/Emo85.gif סקר ../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif

טוב בנות.. אז התחשק לי לפנק אתכן בסקר... תהנו!!!
שם:
כמה זמן את בפורום?
צרפי תמונה (אם בא לך):
היית במצעד הגאווה האחרון?
ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?
את מתכוונת ללכת למצעד השנה?
יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?
ובחדר?
משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?
היית ברשפונשים האחרון?
את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?
מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?
איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?
את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?
מתי בפעם האחרונה...
עשית אמבטיה מפנקת?
עשו לך מסאג' טוב?
קנית משהו לעצמך?
קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?
אמרת "אני אוהבת אותך"?
אמרת "אני שונאת אותך"?
התנשקת?
עשית סקס?
עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?
החלפת מצעים?
השתכרת?
רקדת בטירוף?
עשית לילה לבן?
ועכשיו...
מצב רוח:
צבע תחתונים:
מה עשית היום?
ומה התוכניות להמשך היום?
איזה שיר את שומעת עכשיו?
איזה שיר שמעת בבוקר?
באיזה מצב רוח קמת?
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
יש לך מישהי?
מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?
מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?
ואת למישהי?
מישהי נתנה לך דובי?
בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?
מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?
אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?
אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?
איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי?
כמה אקסיות יש לך?
עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?
איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?
אוהבת להיות קיטשית בטלפון?
זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?
באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?
כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת?
חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?
ו... עוד קצת:
מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?
יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד?
באיזה בושם את משתמשת?
ודאודורנט?
ושמפו?
את שמה קרם גוף?
מה המסטיק האהוב עלייך?
מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? טוב... נגמרו לי השאלות.. מקווה שנהנתן!!

L a d y G

New member
חח.. לא.. מה הקשר?

אני כל כמה זמן עושה סקר... את חדשה פה, נכון?

עניתי, היה כ כי כיי כייף כייף חיים!

שם:ליטל
איזור מגורים:גבעת שמואל
כמה זמן את בפורום?אממ 3 שנים+ הגעתי ממש בהתחלה עוד שלביאה הייתה..
צרפי תמונה (אם בא לך):יש בכרטיס שלי:)
היית במצעד הגאווה האחרון?ב3 המצעדי גאווה שנה שעברה..
ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?אממ אני כבר לא זוכרת מה שייך לאיזה שנה:]
את מתכוונת ללכת למצעד השנה?יאפ
יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?האמת לא, פעם היו הרבה אבל ירדו עם הזמן
ובחדר?אווו בהחלט! על הדלת מבחוץ יש דגל עצום כדי לעצבן כל מי שנכנס הביתה, בחדר דגלון ומדבקות של איגי על הקיר
משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה?יאפ אם כן- במה?איגי כמובן, מנהיגות צעירה של איגי, מצעדים ומסיבות
היית ברשפונשים האחרון?נופ הייתי בסמינר שווה בבקעת הירדן!
את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים?יאפ כל עוד חברתי לא בהתקפי קנאה
לאן?מינרווה, קרפה דיאם ותאטרון
מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?קורין אלאל איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?נשיות אבל בתיסבוכיישן חח
את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?בטח!
עשית אמבטיה מפנקת?אוי מזמן כבר לא עשיתי..
עשו לך מסאג' טוב?יום שישי בסמינר..
קנית משהו לעצמך?בפורים
קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?בפורים
אמרת "אני אוהבת אותך"?לפני כשעתיים
אמרת "אני שונאת אותך"?לא זוכרת..
התנשקת?לפני כשעתיים
עשית סקס?אמממ שאלה טובה,לא זוכרת,ממש ממש ממש מזמן..
עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?לפני כמה ימים
החלפת מצעים?שלשום
השתכרת?שבת שלפני פורים
רקדת בטירוף?חודש בערך
עשית לילה לבן?כמעט ברוב השבוע האחרון..
מצב רוח:נפלא
צבע תחתונים:חוטיני ורוד (גם אני שונאת את הצבע)
מה עשית היום?בצפר ואז הדר ואז אהובתי:)
ומה התוכניות להמשך היום?לסדר את החדר!!
איזה שיר את שומעת עכשיו?** שקט מוחלט**
איזה שיר שמעת בבוקר? לא זוכרת:)
באיזה מצב רוח קמת?לחוווץץץ
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?"אממ היא עובדת בוקר אני חייבת לראות אותה אחרי העבודה הלוואי שאני לא אפספס.."
יש לך מישהי?כה
מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך?היו המון אני לא יכולה לבחור..
מישהי נתנה לך פעם זר פרחים?רק ורד אחד בגובה מטר ומשו..
ואת למישהי?אווו בהחלט
מישהי נתנה לך דובי?לא, אבל כמעט ונתתי למישהי
בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית?אוו כן אפילו פעמיים
מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי?בואו לא נביך..
אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב?יאפ, יאפ..
אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע?לא, אבל לי היו בחורות גרועות..
איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי?סאן פלוואר
כמה אקסיות יש לך?5 בערך..
עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)?בחורה קרה
איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי?הרבה שירים בינהם לא יכול\מאיר אריאל,ואיך שלא\מאיר אריאל, לא יודע איך לומר בך\מוש בן ארי,יקרתי\(שיט ברח לי השם
).....
אוהבת להיות קיטשית בטלפון?לפעמים..
זה קורה לך לפעמים בלי שליטה?יאפ
באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג?או כפיות או אחת שוכבת והשניה על החזה שלה עם הראש..
כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת?תמיד אבל תמיד מתחלפות באמצע הלילה
חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? שניהם:)
מגדלת בע"ח כלשהו?יאפ
איזה?
יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? חולצה של איגי, חולצה מברלין וחוטיני שאני לובשת עכשיו..
באיזה בושם את משתמשת?HOGO
ודאודורנט?ליידי ספיד סטיק
ושמפו?כיף
את שמה קרם גוף?תלוי במצב רוחה
מה המסטיק האהוב עלייך?אורביט ירוק
מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)?סיגריות(אם יש כסף).. וזהו.. אוהפתותך

אני עונה :)

שם: טלי גיל: 18 איזור מגורים: ירושלים כמה זמן את בפורום? פעם הייתי, ועכשיו חזרתי צרפי תמונה (אם בא לך): אולי מתישהו יהיה לי כוח :) היית במצעד הגאווה האחרון? לא ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? לא ביליתי את מתכוונת ללכת למצעד השנה? יכול להיות שכן יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? יש לי צמיד ובחדר? אין משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? לא במיוחד היית ברשפונשים האחרון? נופ את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? גם לא מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? לא'דעת איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? נשיות את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? לא הרבה מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? אממ, בסוכות עשו לך מסאג' טוב? לפני המוון זמן קנית משהו לעצמך? היום קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? לפני כמה ימים אמרת "אני אוהבת אותך"? לפני שניה אמרת "אני שונאת אותך"? אני בד"כ לא אומרת את זה.. לא זוכרת התנשקת? לפני שבוע עשית סקס? גם עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? לא עושה ספורט :) החלפת מצעים? אני לא מחליפה, אמא מחליפה ככה שאני לא עוקבת השתכרת? לפני שבועיים רקדת בטירוף? כשאני אזכר מתי רקדתי אני אגיד לכם :) עשית לילה לבן? לוידעת ועכשיו... מצב רוח: נחמדי צבע תחתונים: פסים צבעוניים מה עשית היום? מבחן במתמטיקה ושתי מתכונות באנגלית, איכס ומה התוכניות להמשך היום? לא ידוע עדיין, כנראה להשאר בבית איזה שיר את שומעת עכשיו? שי גבסו - במקומי איזה שיר שמעת בבוקר? לא זוכרת באיזה מצב רוח קמת? מבואס, לקראת המבחנים מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שיש לי מבחן ושתי מתכונות היום בלעכס יש לך מישהי? כן מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? היא הכינה לי חדר מלא נרות והיה משעשע, ילדה אדישה שכמותי חחח מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? כן, בסמינר ביום שישי ואת למישהי? באותו יום מישהי נתנה לך דובי? כרית לב זה נחשב? בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? אני לא מבשלת :S מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? אממ.. אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? אממ, אני לא שמה לב לבשמים כמה אקסיות יש לך? אין לי עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? עם בחורה אלימה איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? אם - רגב אוהבת להיות קיטשית בטלפון? לא ממש זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? כן באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? אממ, מכורבלת בתוכה והראש בחזה שלה כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? מחובקת, אבל זה מתחלף חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? גם וגם ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? את אחותי, זה נחשב? יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? יש לי חולצה ורודה באיזה בושם את משתמשת? אני לא ודאודורנט? דאב סטיק ושמפו? פינוק את שמה קרם גוף? לא מה המסטיק האהוב עלייך? מאסט כחול מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? מראה :) זו אני נעים להכיר

Animal Instict

New member
חדשה פה :)

שם: מורן. גיל: 16. איזור מגורים: חיפה. כמה זמן את בפורום? בדיוק דקה. צרפי תמונה (אם בא לך): אין לי כוח, כשיהיה שירשור תמונות אני אשים. :) היית במצעד הגאווה האחרון? לא. ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד? ממש לא זוכרת. את מתכוונת ללכת למצעד השנה? אני מקווה שייצא לי. יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')? עגיל טבור בצבעי הגאווה באוזן ימין, וצמיד גאווה. ובחדר? לא ממש. משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה? גם לא ממש. היית ברשפונשים האחרון? לא. את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן? לא הולכת. מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך? סקין, הסולנית של סקאנק אננסי. איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')? טומבוי. את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך? בהחלט. מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת? מזמן. עשו לך מסאג' טוב? לפני יומיים. קנית משהו לעצמך? היום. קנית מתנה למישהו שאת אוהבת? לפני יומיים. אמרת "אני אוהבת אותך"? היום לחברה טובה שלי. אמרת "אני שונאת אותך"? היום, אבל זה היה בצחוק. התנשקת? לפני יומיים. עשית סקס? זה מידע מסווג. חח עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)? אתמול בשיעור ספורט? :/ החלפת מצעים? אמא שלי מחליפה, תשאלו אותה P: השתכרת? בשישי האחרון. רקדת בטירוף? שישי האחרון כחלק מההשתכרות חח. עשית לילה לבן? מזה לילה לבן? ועכשיו... מצב רוח: מפחדת. עוד מעט יום הורים. :/ צבע תחתונים: אדום-שחור. מה עשית היום? בצפר. ומה התוכניות להמשך היום? יום הורים. להתאבד. וכו'. איזה שיר את שומעת עכשיו? אפרת גוש- ג'ורג'יה איזה שיר שמעת בבוקר? לא שמעתי. באיזה מצב רוח קמת? מצויין. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאני צריכה להשתין ודחוף. יש לך מישהי? כן. מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? זה מסובך מדי P: מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? כן. ואת למישהי? כן. מישהי נתנה לך דובי? כן. בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? אפילו חביתה אני לא יודעת להכין, אז ארוחה? מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? פוקי וקוקי. אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן. אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא. איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? הוגו בוס. כמה אקסיות יש לך? 3. עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? אני בעצמי מעשנת חח. אממ אני לא אצא עם בחורה בוגדת. איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? ג'וני שועלי- עכשיו. אוהבת להיות קיטשית בטלפון? רק בציניות. זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? כן. באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? מחובקת. כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? מחובקת. חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד? בהחלט הזדמנות. ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה? כלב. טומי. דוגמן קטן :) יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד? ממש לא. באיזה בושם את משתמשת? בעיקר הוגו בוס ומירקל. בקרוב קונה היפנוטיק ודאודורנט? שכחתי את השם. ושמפו? הד אנד שולדרס. את שמה קרם גוף? לא. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט פירות. מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? סיגריות ומצית. היה טוב. עזר לי להעביר את הזמן :)

Yaldo

New member
יאא שאלון =]

שם:ילדו גיל:תיכף 18 איזור מגורים:במרכז כזה כמה זמן את בפורום?אממ משו כמו חצי שנה צרפי תמונה (אם בא לך):לא בא לי P: היית במצעד הגאווה האחרון?כן גם בת"א וגם בירושלים ואיך בילית את הערב שאחרי המצעד?באה אליי חברה את מתכוונת ללכת למצעד השנה?אם אני אוכל אז ברור יש לך איזשהו "סימן היכר" עלייך (צמיד גאה, שרשרת וכו')?היה,נמאס ובחדר?כן, דגלון משתתפת הרבה בפעילויות של הקהילה? אם כן- במה?לא היית ברשפונשים האחרון?לא :( את הולכת הרבה למסיבות ומועדוני נשים? לאן?ממ לא הרבה..למינרווה בעיקר מי הזמרת הלסבית המועדפת עלייך?רונה קינן איזה "סגנון" של בנות את אוהבת (נשיות, גבריות וכו')?לא ברור D: את מוצאת את עצמך נמשכת לפעמים לבנות שהמראה שלהן לא תואם את הטעם שלך?כן מתי בפעם האחרונה... עשית אמבטיה מפנקת?שבוע שעבר עשו לך מסאג' טוב? אף פעם! קנית משהו לעצמך?לפני כמה ימים..דיסק קנית מתנה למישהו שאת אוהבת?ניירות גלגול לחברה :) אמרת "אני אוהבת אותך"? ממש לפני כמה דקות לאחותי.. אמרת "אני שונאת אותך"? אתמול התנשקת?הו, מזמן.. עשית סקס?אף פעם עשית ספורט (לא כולל את הסקס..)?יום ראשון החלפת מצעים? לפני שבוע השתכרת?יום שישי, פורים רקדת בטירוף?כנ"ל, פורים עשית לילה לבן?מזמן.. ועכשיו... מצב רוח:ממ חביב :) צבע תחתונים: לבן מה עשית היום?למדתי /: ומה התוכניות להמשך היום? אימון כושר ובערב אולי לצאת לאנשהו.. איזה שיר את שומעת עכשיו? רואה סרט איזה שיר שמעת בבוקר? פסקול של "שיער" באיזה מצב רוח קמת? עצבני מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לוותר על שיעור ראשון? יש לך מישהי? לא מה המחווה הכי רומנטית שעשו לך? השמיעו לי שיר..מיוחד.. מישהי נתנה לך פעם זר פרחים? לא ואת למישהי? לא מישהי נתנה לך דובי? לא! ואני אוהבת דובים! בישלת פעם למישהי ארוחה רומנטית? לא, אבל בישלו לי.. מה השמות חיבה הכי חמודים שהיו לך עם מישהי? עדיף שלא ניכנס לזה אמרו לך פעם שאת מנשקת טוב? כן אמרו לך פעם שאת מנשקת גרוע? לא איזה בושם הכי מזכיר לך תקופה שהייתה לך עם מישהי? ארמאני כמה אקסיות יש לך? 1 עם איזה בחורה בחיים לא תצאי (למשל - בחורה שמעשנת)? בחורה משעממת איזה שיר שתשמעי יכול להזכיר לך תקופה ממש יפה שהייתה לך עם מישהי? שירים של לאה שבת אוהבת להיות קיטשית בטלפון? לא זה קורה לך לפעמים בלי שליטה? חח כן באיזה תנוחה את הכי אוהבת לישון עם בת זוג? כשיש בינינו מגע, אבל לא יותר מידי דבוק, אי אפשר לישון ככה.. כשישנים בכפיות, את זאת שבדרך כלל מחבקת או מחובקת? מחובקת חג האהבה - מטומטם, או הזדמנות לעשות משהו רומנטי ביחד?תלוי אם יש לי עם מי לחלוק את החג , ואז זה רומנטי.. ו... עוד קצת: מגדלת בע"ח כלשהו? איזה?כן, כלב יש לך בארון בגד כלשהו שטוען להיות ממש ורוד?גופיה, חזיה.. באיזה בושם את משתמשת? טומי גירל, הוגו בוס ודאודורנט? סטיק של דאב ושמפו? פנטיין את שמה קרם גוף? לפעמים מה המסטיק האהוב עלייך? מאסט ירוק מה תמיד נמצא בתיק שלך (חוץ מכסף ופלאפון)? כדורים לכאבי מחזור! אחלה שאלון! =]

למעלה