../images/Emo85.gif אופסיי../images/Emo70.gif
שכחתי לכתוב...
יש לי ספויילרים לעונה השניה.. כך שאם מישהו נכנס, ולא רוצה לראות אז הוא מוזמן להתחרט.... כי בשורות הקרובות אני אספר לכם על הדמויות החדשות שיצטרפו אלינו....
קרן(22): בחורה נעימה, שובת לב, בת זוגדו העיקרית של יהודה לוי (
). היא איבדה את הוריה כשהייתה ילדה קטנה ומאז חיה במוסדות ומשפחות אומנות. אחרי שהתבגרה, התחזק הקשר בינה לבין עמי (אחיה הבכור) מפני שיש להם רק זה את זה בעולם. עמי הוא עבריין שמהמר וגונב למחייתו, וקרן עוזרת לו. היא מעוניינת לצאת מחיי הפשע ולפתוח החיים חדשים, אך קשה לה לעזור את אחיה
יקי(27): בעלה של דורין, איש צבא קבע שיה לוחם בעל עיתור גבורה, ונדמה לו שהמדינה חייבת לו הזכות היותו גיבור. הוא אגואיסט חסר תקנה, ולא חושש מעימותים. יקי בגד באישתו פעמים רבות עם בחורות מזדמנות, ובסידרה יואשם בהטרדמה מינית של חיילת ביחידתו. יקי יהיה יריב של ליאור (
)
אליאן(19): בתו של נתן מרומן נסתר. כשנתן עזב לצרפת, הוא עבר לגור עם אליאן ואמה לינט. אך לאחר כמה חודשים השאיר מכתב וחזר למשפחתו בארץ. אליאן עלתה ארצה כדי לעמת את אביה עם המציאות. היא בחורה םפרועה ופורקטיבית, אוהבת לחיות את החיים, ולבלות כמה שיותר, אך עמוק בפנים היא גם פגיעה. היא יכולה להיות רכה ומתחשבת ואז בהחלטה של רגע לשבור את הכלים ולפגוע מבלי לחשוב. אליאן גם לא תהסס לגנוב לשירלי את החברים.
מיקי(18): אחיו הצעיר של גולן. הוא שחקן כדורגל בליגה לנוער. הוא אמביציוניזי בטרוף ורוצה להצליח כמעט בכל מחיר. גם אם בדרך יצטרלך להפר כמה חוקים ולפגוע באנשים. מיקי לא מציית לחוקים ואין לו משמעת ולכן יסתבך שוב ושוב. כשמיקי יגיע לתאריך הגיוס, לא יקבל אישור להיות כדורגלן בצבא, ולכן יערוק ויסתתר משוטרים צבאיים, לא לפני שינסה להוריד בפרופיל כדי להשתחרר. מיקי ידיד ילדות של שירלי ומאוהב בה בסתר.
התייאשתי.. אבל זהו, אלה כל הדיומות שאני יודעת עליהם.. מי יגלם אותם עדיין לא יודעת.. מקווה שהצלחתם להחזיק מעמד עד הסוף..