|ספויילר|

../images/Emo85.gif אופסיי../images/Emo70.gif

שכחתי לכתוב... יש לי ספויילרים לעונה השניה.. כך שאם מישהו נכנס, ולא רוצה לראות אז הוא מוזמן להתחרט.... כי בשורות הקרובות אני אספר לכם על הדמויות החדשות שיצטרפו אלינו....
קרן(22):
בחורה נעימה, שובת לב, בת זוגדו העיקרית של יהודה לוי (
). היא איבדה את הוריה כשהייתה ילדה קטנה ומאז חיה במוסדות ומשפחות אומנות. אחרי שהתבגרה, התחזק הקשר בינה לבין עמי (אחיה הבכור) מפני שיש להם רק זה את זה בעולם. עמי הוא עבריין שמהמר וגונב למחייתו, וקרן עוזרת לו. היא מעוניינת לצאת מחיי הפשע ולפתוח החיים חדשים, אך קשה לה לעזור את אחיה
יקי(27): בעלה של דורין, איש צבא קבע שיה לוחם בעל עיתור גבורה, ונדמה לו שהמדינה חייבת לו הזכות היותו גיבור. הוא אגואיסט חסר תקנה, ולא חושש מעימותים. יקי בגד באישתו פעמים רבות עם בחורות מזדמנות, ובסידרה יואשם בהטרדמה מינית של חיילת ביחידתו. יקי יהיה יריב של ליאור (
)
אליאן(19): בתו של נתן מרומן נסתר. כשנתן עזב לצרפת, הוא עבר לגור עם אליאן ואמה לינט. אך לאחר כמה חודשים השאיר מכתב וחזר למשפחתו בארץ. אליאן עלתה ארצה כדי לעמת את אביה עם המציאות. היא בחורה םפרועה ופורקטיבית, אוהבת לחיות את החיים, ולבלות כמה שיותר, אך עמוק בפנים היא גם פגיעה. היא יכולה להיות רכה ומתחשבת ואז בהחלטה של רגע לשבור את הכלים ולפגוע מבלי לחשוב. אליאן גם לא תהסס לגנוב לשירלי את החברים.
מיקי(18): אחיו הצעיר של גולן. הוא שחקן כדורגל בליגה לנוער. הוא אמביציוניזי בטרוף ורוצה להצליח כמעט בכל מחיר. גם אם בדרך יצטרלך להפר כמה חוקים ולפגוע באנשים. מיקי לא מציית לחוקים ואין לו משמעת ולכן יסתבך שוב ושוב. כשמיקי יגיע לתאריך הגיוס, לא יקבל אישור להיות כדורגלן בצבא, ולכן יערוק ויסתתר משוטרים צבאיים, לא לפני שינסה להוריד בפרופיל כדי להשתחרר. מיקי ידיד ילדות של שירלי ומאוהב בה בסתר.
התייאשתי.. אבל זהו, אלה כל הדיומות שאני יודעת עליהם.. מי יגלם אותם עדיין לא יודעת.. מקווה שהצלחתם להחזיק מעמד עד הסוף..

תודה איילת..... אבל יש כמה דברים

שלא ממש הבנתי....... כל הסיפור קורא 19 שנה אחרי? כאילו כי בעונה הראשונה נתן טס לצרפת ושם היה לו רומן ניסתר והבת שלו באה לחפש אותו 29 שנה אחרי?? זה מוזר!!!! ומי זאת דורין...?

orhila

New member
תודה על תתייאשי, יישר כוח

אנחנו רוצים עוד הרבה ספוילרים וגם שמות של שחקנים, נראה לי שלקחו את כל השחקנים הטובים לטלנובלה "מיכאלה", לא נראה לכם ככה? הזקנה

הכוונה ליס או דיגיטלי או כבלים

רגילים אם ערוץ 10 וערוץ הילדים וערוץ אם טי וי וערוץ אולמרק והום סינימה?

orhila

New member
גם לי אין כבלים, אבל ראיתי כתבות

שפורסמו וכתבו מי ישחק למשל אפרת כהן ששיחקה עם יהודה את אהובתו בדקות של תהילה ולוסי דובינצ'ק ששיחקה עם יהודה את אהובתו בד.נ. גליל עליון (או משיהו כזה) וגם בקלרה הקדושה והיא שחקנית מדהימה ועוד. אבל אני סומכת על יהודה לוי שהוא לא ישחק עם מישהי שלא תתאים לו ברמת המשחק, יש לו מה להגיד בהפקה ומקשיבים לשחקנים גם נתן דטנר וסמי חורי ואחרים לא שותקים ויביעו את דעתם, נראה לי שזה הסיכוי היחיד שיהיה טוב. חוץ מזה חייבת להיות עונה שלישית כדי שאיה תחזור לסדרה

דרך אגב....

ראיתי תמונה של מורן אטיאס ב24 שעות(למי שלא יודע זה מוסף שמקבלים עם ידיעות אחרונות... היו שם את הדוגמנים של השנה של כל מיני חברות(רנואר, פוקס, הוניגמןוכל זה...) ובפוקס היה את יהודה לוי ויעל בר זוהר וברנואר היה את מורן אטיאס ותאמינו לי... אם זאתי תיהיה שחקנים בסידרה הזאת אני לא יודעת מה יהיה לסידרה הזאת.. הרמה בה ממש ממש תרד.. מורן היתה עם כל הציצים שלה בחוץ.... ורק איזה בד עגול יש עליה שמסתיר את הפיטמה.. אולי אני קצת מגזימה היה עליה משהו אבל ראו לה הכל
כמה שהיא יפה היא ****... ועוד משהו... תחפשו תמונה שלה בגוגל ותיראו בעצמכם.. פשוט ראיתי ת'תמונה שהיתה בעיתון גם באינטרנט...

Ch00kAr GirL

New member
גם אני ראיתי את התמונה...

ואת ממש צודקת
הכל היה לה בחוץ והיא ממש לא מתאימה לשחק באהבה מעבר לפינה אלא אם כן רוצים להפוך אותה לסידרה זולה...

orhila

New member
בעצם גם לי יש שאלה-

מי זאת דורין, ואיך יקי קשור לליאור?

למעלה