חדשה

l i p o p

New member
../images/Emo85.gifחדשה../images/Emo8.gif

היי אני חדשה קוראים לי נור
יש לי כמה שאלות: 1.מזה דולמייקר(כתבתי נכון
)
2.מזה בייס
3.ואיך לאזעזל אני עושה אותם
אני סתומה אני יודעת סליחה על הבורות שלי חחח מקווה להשתלב מהר נור

shanchan

New member
היי ../images/Emo9.gif

1. דולמייקר הוא אתר שבו נותנים לך בייס ובגדים, ואת רק צריכה לבחור את הבגדים שאת רוצה לשים על הבייס. פה אנחנו לא משתמשות בדולמייקרים אלה מכינות לבד :) 2. בייס הוא בובה ערומה נטולת שיער. 3. אני חושבת שיש פה אשכול טיוטוריאלים (מדריכים) |אל תהרגו אותי אם אין :/|, את יכולה להיעזר בו.

l i p o p

New member
../images/Emo85.gifאממ..ניסיתי היום לעשות דול

ובחרתי צבע כחול וזה עשה לי את המכנסיים בצבע חאקי.... מה לעשות
כל הצבעים שאני בוחרת לא אותם צבעים שאנינ מציירת.. אני עוד שניה יביא תמונה:) נ.ב.איך אני עושה פלטה?

l i p o p

New member
../images/Emo85.gifהנה תמונה..

הצבע שבחרתי למכנסיים מוקף באדום והצבע שיצא על המכנסיים לא אותו דבר..

l i p o p

New member
../images/Emo85.gifמישהי../images/Emo35.gif

גמני רוצה גם אני רוצה לישות דוליז ואני לא מתמאצת בפוטושופ אני אשמח את תעזרו לי

רחלי03

New member
הבעיה שהייתה לך קרתה גם לי בהתחלה.

זה קורה בגלל שמאיזשהי סיבה, לפעמים, כשאת שומרת קובץ (של בייס למשל) ואז מציירת עליו בלי להעתיק אותו לקובץ אחר, את לא יכולה לעשות צבעים אחרים ממה שיש כבר בקובץ. אם את מעתיקה צבעים אחרים לקובץ, או סתם מנסה לעשות צבע מהפלטה שלמטה, זה עושה את הצבע הכי קרוב למה שרצית שכבר יש בקובץ. יש הבנה? יופי. איך פותרים את זה? בלי הרבה בעיות. עושים גזור הדבק מתוך הקובץ עצמו, אל קובץ חדש שאת שומרת, ושם לא תהיה שום בעיה כזאת. תהני עם הדולי שלך!

shmeksit

New member
אביא* ^^

בנות אחרות יכלו לסקול אותך על זה. סתם
ברוכה הבאה אני יובל בת 13 וחצי. את עושה בצייר לפי מה שאני הבנתי. גם אני וגם רוב הבנות בפורום. איך את עושה פלטה? את בוחרת את הצבע שאת רוצה ואז לוחצת "צבעים" ואז "עריכת צבעים" ואחר כך "הגדר צבעים מותאמים אישית". אחר כך את מבהירה או מכהה את הצבע וכך את עוברת גוון אחרי גוון. מקווה שהבנת ^^ לגבי במכנס שרצית בכחול ויצא לך אפור זה בגלל סוג הקובץ. תפתחי צייר חדש בלי לשמור או משהו ותנסי שוב לעשות בצבע כחול אם לא עזר אני אנסה להסביר לך. כמו שאמרתי הרבה בנות עושות דווקא בצייר לדעתי זה יותר נוח וגם זה "יותר שלך". אבל אם בכל זאת תרצי בפוטושופ אני לא הבן אדם הנכון לבקש ממנו עזרה
מקווה שעזרתי ^-^

l i p o p

New member
|תודה רבה8)

זה לא עזר לי אבל עשיתי משהו אחר וזה הסתדר ובקשר לשגיאות כתיב שלי סליחה*דולי**אני חחחח וזאת הייתה הדולי הראשונה שלי.... לא הלכה טוב אז מחקתי אותה

l i p o p

New member
../images/Emo85.gifאוווו מורי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

את בפורום הזה
מה קורה
חיחי

MorSims

New member
אני לא פה קבוע , ../images/Emo204.gif

אני מידי פעם שמה בובות... הכל טוב D:

LaLaPoP

New member
היי נור ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo2.gif

ברוכה הבאה

למעלה