בוקר טובבב

ערב טובבבבבב

טוב כמו שאתם יודעים מחר זהו כולם הולכים לכלא חחחח סתם.. אז תהנווווו מחר ותעשו חייםם חולה עלייכם ולילה טוב לכולם..

עררררררררבבב../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

מחרר כולם קמים מוקדםםםםםםםם!! אני מקווה שאני יספיק להיות במחשב בבוקר ולרשוםם פה
אני לא יהיה הערב יותר במחשב (חוץ מבכמה דקות הקרובות
) אז שיהיה לככםםם אחלהה ערבבבבבבב ושנה הכי הכי טובה שישש

../images/Emo39.gifחזרתי מהמפגש../images/Emo3.gif

מורה חמודה אבל מדברת הרבה נו טוב שיהיה אבל העיקר שאנחנו מתחילים ביום ראשון! ושקיבלנו את המבנים החדשים! קוקלקולקולקולוקלוקלוקלוקולקו מחר א-ת-ם צריכים לקום מוקדם!!!!!!!1חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה רעה אני.!!!!!!!!! שיהיה לכם הכי בהצלחהההההההה!!!!!

נופיייי../images/Emo46.gif

כיף לך
אוףףףףףףףף אין לי כוח לקום מוקדם .. גם אני חזרתי ב 20:00 מהמפגש אצלינו .. היינו צריכים לחתום על חוזה

יעל 13

New member
חזרתי לפני שעה מהאזכרה...

איזה מעצבנים כל הדודים של אבא שלי יוווווו בשביל להגיד למישהו שלום צריך לעבור 5000 נשיקות ולקבל ברכות כמו "כפרה מאמי שלי" וכל השאר בעיראקית ואני לא מבינה כלום...היה עצוב באזכרה... אבל היה נחמד אצל סבתא שלי....לפני סבתא שלי היינו אצל דודים שלי שבנו להם בריהכ בבית...יו איזה שולטטטט ובן דוד שלי בן 9 חודשים איזה מתוקקקקקק איזה מניאקקק עיראקי עם עיניים כחולות.... יצא לי מגילה? שיהיה.... בהצלחה לכולם מחר

../images/Emo39.gifיעלו'ש../images/Emo70.gif

יחסית למגילות של מיכל את עוד במצב טוב חחח זה באמת מעצבן כל הנשיקות האלה אני עוברת בין המקומות האלה את יודעת שאפחד לא מסתכל חחח שמחה שהיה לך נחמד... באמת שוווווע בריכה! חח אני זוכרת שאמרת לי על הבנדוד כיפלו!!!!!!!!! אוהבת'תךךך -
- נופר

../images/Emo39.gifחחחחח אורו'ש../images/Emo24.gif

תתעודדי מאמי יש לנו עוד כמה חודשים טובים טוב נקווה שיהיו טובים חחחחח החתימו אותך על חוזה????????אנחנו הילדים של היום מרגישים כמו מבוגרים חחחחחחח

למעלה