בוקר טובבב

../images/Emo85.gifבוקר טובבב

יווו תראו מתי שאני קמה
אמאאאאאאאאאאאאאא
אני יותר ויותר מעופפת מיום ליום בגלל זה
אתמול סיפרתי משהו לחברה שלי.. אחרי חצי שעה סיפרתי לה שוב.. כי לא זכרתי שכבר עשיתי זאת
נצלו את היום הזה עד הסוף.. כי זה היום האחרון של החופש
וחבר'ה.. תזהרו בכבישים, אל תסחפו לכל מיני מריבות וסיכסוכים וכו'.. למרות שפיזית אני לא איתכם אני חולע על כל אחד מיכם בצורה מטורפת.. וכל מי שזה נוגע אליו יודע
אז שיהיה לכם יום קסוםםם איילת

mazalj11

New member
../images/Emo60.gifבוקרר מגעילללל

אופפ אני לא מרגישה טוב...
דווקא עכשיוו...יום לפני בצפר...
ולא רק זה...הודיעו לי אתמול שאני עובדתת היוםםםם...בעעעעעעע יום טוב לכולםם

newyork123

New member
תכלו לענות לי?

איפה מורן הייתה גרה בניו-יורק?ואיזה איזור היא גרה בארץ??ויש לה e-mail או משהו??

כי עכשיו כולם יושנים בטח../images/Emo70.gif

וזה פורום ... לא צ'ט כול אחת עולה בשעה אחרת. עוד שעה בערך +++ - הם יעלו ... אז תמתיני. (((((((((((אני יודעת שאני לא מומחית פורום אבל אם לא הייתי עונה לה היא הייתה ממשיכה להציף ...סליחה.))))))) -קרן-

אתת צריכה לחכות שיענו לךך..../images/Emo110.gif

מי שיכנס ויודע- יענה לך.. זה פורום לא צ'אט.. את צריכה לחכות שמישו יהיה פה ויענה

../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם

אאאא זהו היום האחרון הגיע....ואני מזה לא מוכנה...אני הולכת היום לקנות מחברות וכל החרטה...ויומן.....תיק אני יקנה בהמשך...(יאללה כולה י"א) ללת אנחנו גם חולים עלייך! תשמרי על עצמך... שיהיה לכולם המשך יום מקסים

חחחחחחחחחחחחחחח חופי../images/Emo110.gif

אתמול צחקתי על אביחי שהוא הלך לקנות הכל יומיים לפני הלימודים.. ואת הולכת היוםםם?
חחחחחחחח תהני

חח מה אני יעשה....

בדרך כלל אני קונה הכל מותגים....מהכסף של אמא שלי אבל ההורים שלי לא פה היום אז אני צריכה לקנות מהכסף שלי לשם שינוי אז סביר להניח שזה לא יהיה מותגים אלא סתם משהו ב1.90.....חחחח

בוקר../images/Emo42.gifטוב../images/Emo70.gif

אתמול לא ראיתי ת'פרק. הייתי בביביסטר של ילד מהממם!!! (((גם האותו שלהם ...))) בבוקר חלמתי שאני הולכת בתחנה מרכזית לכיון אחד וחברות שלי לכיון השני. (((אנחנו לא גרות באותו צד))) ואז חברה שלי צועקת :"איפה קרן המטומטמת???? ואז אני צעקתי:"פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפההההההההההההההההה". ואז כמו בסרטים "לאאאאאא" (((לאט))) ואז ראיתי דוסי על ההרים (((הייתי שם בערים על כביש))) ואז בא ערבי, והתחיל לירות עליי והם היו יריאות שחרות עניקיות כאלה... ואז נפלתי על הברכיים והוא ירה לי בברך ואז היתעוררתי. אחרי שתיי שניות סיפרתי לאימא שלי (((מתיי מפחד!))) ואז בדיוק איפה שהערבי "ירה בי" היה לאח שלי תחבושת על הרגל. אלי כבר מתתי ??? ערבי בן כלב
ה' יעשה לו לינץ' ישרוף אותו

למעלה