בוקרר

בוקררררררררררררררררר

לע מרגיש טוב... כל 5 שניות יש לי אפצ'י בת שבע
חחחחחחחחח געגעגעגעעתיי לאן ברחת עוד פעם
איילתת
תרגישי טוב אני יתגעגעגעגע מאמי.. מיכלע
תרגישי טוב בובע.. אוהבתכם הודי

כן גמלי שלחו ולא נכנס לי

אבל עכשיו הצליח מי ששלח זה תפוז אנשים שאמרו שיש איזה תקלה ושצריך לשנות ת'סטטוס שלנו לרווקה או נשואה או מה שאתם .. אז ... זהו

הודי!!!!!../images/Emo107.gif../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif

תרגישי טוף בובעעעעעעעעעע ואת שירן ומיכל יכולות להקים חבורה של מצוננות

חחחחחחחחחחחח תודה

מאמי.. יו אתמול דיברתי עם מיכל את רואה אותה מיתעטשת וגם אני היא הדביקה אותי

../images/Emo39.gifבוקרררררררררר../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

חזארררררררררררררתי אתמול בערך ב-12 היה כיף חבל"Z נתניה זאת עיר ממש יאפה במיוחד הים!יש להם גלים באורך 2 מטר לא מגזימממה והגל הטביע אותי פעמיים נכנסו לי מים לפה כל הפה שלי מלוח עד עכשיו ולאף בעעע חוצמזה כל בן אדם שני שם זה צרפתי חחחחחחח הם חמודים מה שאני יודעת זה רק פרדון ובונז'ור חחחחחח היה שם צרפתי אחד חמוד חחחחחחח היום אנחנו נוסעים לאשדוד לעשות על האש וסופסוף אני יקח ת'כלבה לשלי לחגוג לה ת'יומולדת מסכנה היא מפחדת ממים חחחחחחחח לא נורא היא תתרגל חחח געגעתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן אוהבת'תכם -
- נופר.

נופר../images/Emo26.gif../images/Emo107.gif

כפרה שלעיייייייייייייייייייייייי איזה יופי שחזרת התגעגעתי מלאן מלאן אפילו ניסיתי לשגע אותך בהודעות אבל לא ראיתי כלום ממה שרשמת ,אין לי מושג למה..
הדס
ותספרי חוויות קצת יותר גדולות

../images/Emo39.gifהדסו'שהההההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הדסו'שששששששששששה שלעייייייייי כעעעעעע אני יודעת הפלא' שלי נידפק אולי בגלל שהוא נפל למים חיחיחי שלחתי לך פעמיים הודעה וכנראה שלא ראווווווווווווו באאסה רציתי להתקשר אבל פחדתי שלא ישמעו חחחחחחח חויות יותר גדולותת אם אני ירשום יצא מגיללללללללה אז עזבי חיחיחיי אוהבת'תךךך -
- נופר

נופייייייי

למה כולם באים לאשדוד דווקא כשאני צריכה ללכת
חולה עליךךך תהני ומזל טוב לכלבה שלך

../images/Emo39.gifאורייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחח לע נורא אני אני גרה ביבנה ואני אפפילו לא יודעתי שההופעה יהום חבולה שכמותי חחחחחחחחח תודעעעעעעעע אני ימסור לה
חולעליךךךך -
- נופר.

למעלה