בוקרר

../images/Emo41.gifשלוםםםם../images/Emo70.gif

זוכרים אותי
אני באילתת.. איזה כיףף פה קפצתי לבקר.. מחר אני חוזרת:) אני כועסת עליכם שלא היתקשרתם אלי יש לכם עוד יום אחד לטפל בעיניין לפני ש... נגעתי למויאל פעמיים ביד ובסקעת פעם אחת וצילמתי 76 תמונות + 3 וידיאו אני יעביר אותם שאני יהיה בבית יותר מאוחר אני יחזור לראות תגובות.. ואני עם הפלאפון 0522449259 חסר למי שלא מתקשר...

../images/Emo39.gifמורו'ש שלעייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מורו'ששששש אני כבר חזרתי מחכה שאתתת ווווווווואי ראיתי איך התרגשת שדיברתי איתך בבאמצע הההופעה איזה כףףףףףףף לך הראלו'ששששששששש מחכה שתשלחי לי תמונות שוממעעעעעעעעעעעעעת ובמיוחד את הסירטו שסקעת דרך על היד של אחת מצוות הבידור
ח זה הולך להיות קורע!!!!!!!! אני מתגעגעת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהבת'תך -
- נופר

מווווווווווווווור../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

כפרווווווווווווווווווווווו'ש! מה נשמע בובית?! יאווו כמה זמן את יכולה בחופשה!? יאא תחזרי מהר!
הדס

ההורים שלי היו בחותונה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שמלי דיברה עליה!! כיאילו אמא שלי אמרה שהיו מלא סלברטיים והיא נהנת זה מישהו שהם מכירים והם לא חשבו שככה יהיה קיצצצצצצצצצצצצצצצצר אז אמא שלי אמרה שניראה לה שהיא ראתה את מלי לוי גרשון ועכשיו אני רואה את הכתבה על מלי והיא אומר שיש לה ללכת לחתונה אז.. אולי...חחחחחח חבל שאני לא הלכתי אם ההיתי יודעת יווו

ערבבבבבבבבבבבב../images/Emo110.gif

וואיייי איך לא הרגתי טוב אתמולל.. נוראאאאאאאא
כל אלה שהייתי איתם אתמול במצלמה (אביחי,יעל,הודי,דסוש..) תשכחו מזה
ואלה שהייתי איתם היום אז זה פסדר
(אתזה אל תשכחו
) אני מרגישההה הרבה יותר טוב
בסוף הלכנו לקנות תיק היום ושעה עד שבחרתי.. אבלל אני מרוצה
ביום שישי אני הולכת להופעה של עברי לידר:) חיחיחי
טוב אינלי כח לשגע אפחד עכשיו ואינלי כח להודעה ארוכה
שיהיה לכםםם אחלה ערבבבבבבבבב

אעעעעע ו..../images/Emo110.gif

אבא שלי הדפיס לי תתמונה עם אגם על דף שלם.. נייר כזה של תמונות שמפתחים בחנות רגילה.. והיום חיפשנו מסגרת בגודל ולא מצאנו.. הוא אמור לקנות לי כשהוא ימצא בגודלל
אני צה לתלות בחדר
היום ואתמול בערב הראתי גם לעלי גם לאביחי גם להדס וגם להודי..
אוקע זהו
יומטוווב

למעלה