ענייני ביוץ

chen30

New member
תודה לכולן על התגובות

לא ידעתי שאסטרוגן משפיע על החום אבל זה בהחלט מסביר את זה כי בחודש שעבר הגרף שלי נראה יותר "טיפוסי" (מצרפת). הרופאה אמרה לי להמשיך עם האסטרוגן עד המחזור או
הבדיקה החיובית ולא ממש הבנתי למה, כי הרירית הייתה כבר בסדר לפני הביוץ (8.3 יומיים לפני ההזרעה). מקריאה באינטרנט הבנתי שאם זה לא מועיל זה לא מזיק. אתן יודעות משהו אחר ?

באנית

New member
שכחת את הגרף

לא מבינה גדולה באסטרופם אז הייתי סומכת על הרופאה שהיא יודעת מה היא עושה. אני יודעת שבשביל תמיכה לרירית בשלב הלוטאלי נותנים פרוגסטרון, עוד לא שמעתי על אסטרופם בשלב הלוטאלי, אבל זה שלא שמעתי לא אומר שזה לא בסדר ואני בטוחה שהרופאה יודעת מה היא עושה אז לא הייתי דואגת. אם בכל זאת בא לך קצת להעמיק, תשאלי בפורום פוריות אם מקובל לתת אסטרופם בשלב הלוטאלי, הבנות שם מומחיות ומנוסות. ממשיכה להחזיק אצבעות

רקונית

New member
אחחח ../images/Emo9.gif אני מאוהבת בגרף שלך

אם לא הייתי נשואה הייתי שוקלת להתחתן איתו... יוא"ב 14 פשששש הבאת אותה בשלב לוטאלי אלוף,
האצבעות של כבר כחולות אבל לא מעיזה לשחרר אותן עד שתגיע הודעה משמחת ממך
בדיקות ההריון הביתיות הן לא הכי וודאיות, תלוי ברמת ההורמונים בגוף שלך כי יש נשים שלוקח להן יותר זמן להגיע לריכוז המינימלי שיזוהה ע"י הבדיקה. הייתי אומרת לך לרוץ מיד לבדיקת דם (גם אם מדובר בכימי - לא עלינו טפו טפו טפו, שהפעם שאר יציב -9 חודשים) כדי לדעת אם היה או לא היה, אבל אני גם יודעת שסוף שבוע עכשיו ואין עם מי לדבר עד יום שני. לפי מה שקראתי - ציצים הם לא מדד לכלום מלבד לגודל חזיה
נו כבר איתך - יאללה בשורות טובות
מה איתי? מדשדשת באפלה, אוחזת בפסים בשארית כוחותי, נראה איך יעברו היום-יומיים הבאים ואז תקבלי דו"ח מצב מפורט + מודעת חיפוש אחרי פסים שאבדו (פסי שפיות ושני פסים בערכת הביוץ שטרם נראו במחוזותינו).

באנית

New member
אוף, כמה התגעגעתי אלייך ../images/Emo24.gif

הסיבה שאני כל כך סקפטית היא שחודש שעבר עם בטא מאד נמוכה, כנראה בסביבות 20, בדיקה ביתית של אותה חברה הניבה פס, כמעט בלתי נראה אמנם, אבל פס nevertheless! אז אני בכלל לא אופטימית, רק שלא היה לי מושג שהג'ל כל כך יעיל, אני ממש בשוק! חוץ מזה - בעניין הציצי - אני יודעת שלא אצל כולן יש שינויים, אבל אצלי בכל ההריונות היו כאבי ציצי בשלב מאד מאד מוקדם, ושלא תדעי מה קרה להם אחרי ההזרקה של האוביטרל... אני רק יכולה לומר שבאני היה מאד מרוצה, למרות שלא הרשתי לו לגעת יותר מידי, רק בעדינות.... הלוואי והייתי יכולה לעשות בטא, אבל פה זה מסובך. לא רק שסוף שבוע ואין עם מי לדבר, אלא הם גם כאלה קמצנים פה שחבל"ז. בהריון של לפני שנה אפילו לא עשו לי בטא, תאמיני או לא, הסתפקו בבדיקת שתן. רק למטופלות פריון עושים פה בטא בדם, והחודש לא עשינו טיפול... אני כל הזמן אומרת שהבנות בארץ לא מבינות באיזה גן עדן הן חיות מבחינת בדיקות סביב הריון ובעיות פריון.... ממי, אם עוד יש לך נגיעה בפסים אז מצבך טוב. אני כבר ממש ממש רחוקה מהם. מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים ומחכה בסבלנות לעידכון ממך.

כתומה30

New member
גרף הורס|תפוזה שורקת|../images/Emo8.gif

כן ציצי, לא ציצי, לא עוזבת שום אצבע
בשורות טובות, ומהר
(לא יכולה כבר עם המתח הזה...)

באנית

New member
הורס או לא, אני מה זה מרגישה

את המחזור, חבל לכן על הזמן, באמת שאין לי שום תקווה יכול להיות שהיה איזה כימי קצר לפני כמה ימים ולוקח זמן להורמונים להתאפס ויכול להיות שזה הפרוגסטרון... יש פה עוד מישהי שלקחה קרינון? אני צופה ירידה בחום מחר בבוקר

כתומה30

New member
הי הי, אחרי אמירה כזו

את מוכרחה לעדכן אותי אחרי המדידה הבאה, טוב? אני כבר מתשגעת ממתח
ותעשי כבר בטא או שאני יורה שם במישהו

כתומה30

New member
זה נראה יופי של גרף הריוני!

גברת, נראה לי שאותך בחדר לידה לא יצליחו לשכנע שאת בהריון... בטא. ומיד. אנחנו לא יכולים לחכות יותר! האצבעות כבר כחולות, שחורות, עוד מעט נמק. ואם לא נותנים לך הפנייה שם אז תתפסי את המטוס הראשון שיוצא ותבואי להדקר כאן... יקירה, כל האצבעות מוחזקות, הלב מפרפר מרוב מתח, אני עדיין מחכה לבשורה טובה...

כתומה30

New member
אז טוב שמישהו צוחק פה../images/Emo98.gif

כי לנו כבר בא לצרוח
קדימה, פני כבר מקום על הקיר

באנית

New member
../images/Emo41.gif עדכון מהבוקר - החום אותו דבר

בדיקת הריון ביתית נוספת הניבה גורנישט. שלילי מוחץ. אני שוקלת להפסיק את התמיכה, נראה לי שזה בגלל זה, למרות שהרופא אמר שאם אין הריון אני אקבל מחזור גם אם התמיכה. בחיי שאפשר להשתגע

רקונית

New member
אל תפסיקי עדיין

את הקורינון את צריכה לקחת במשך 14 יום. בכל מקרה הגרף שלך לא מראה סימני מחזור אז בשביל מה להפסיק וכמו שהרופא אמר אם המחזור צריך להגיע הוא יגיע גם עם התמיכה. אני מאמינה שהטמפ' המאוד גבוהה היא הודות לפרוגסטרון אבל הוא לא ממציא טמפ' שלא קיימת, כרגע הגרף עוד גבוה ולמיטב הבנתי את עדיין במירוץ (טפו טפו לא הגיע המחזור)
.

כתומה30

New member
לא מפסיקים תמיכה בלי בטא../images/Emo88.gif

NEVER EVER אם לנסח בשפה ברורה יותר... לפי הרופא שלי לא מפסיקים תמיכה ללא הנחיה מפורשת שלו, והנחיה כזו ניתנת אך ורק אחרי בטא. (וגם אז לא בלי הוראה מפורשת ממנו).

באנית

New member
אבל הם לא עושים פה בטא

אם זה לא מחזור טיפול, אז מה אני אמורה לעשות לחכות לנצח? ואם אין הריון נמאס לי שהמחזור הזה כל כך ארוך.... תודה בנות על התמיכה אני באמת מרגישה שאני כבר משתגעת, למה זה מגיע לי ?? אוף

למעלה