ענייני ביוץ

כתומה30

New member
לא, לא לנצח

רק 9 חודשים...
ואגב, יופי של תירוץ לעשות בטא! את רוצה לדעת אם להפסיק תמיכה... לא מאמינה שרופא יאשר דבר כזה בלי בטא. פשוט קשה לי להאמין. לא תשכחי לעדכן אותי, נכון?

באנית

New member
נראה לך שאני אשכח?

את הראשונה שתעודכני ממי. הלכתי לקנות עוד בדיקה, הפעם קליר בלו שאני תופסת ממנה די אמינה (זיהתה אצלי הריון כשהבטא הייתה בסביבות 20) ויצא שלילי מוחץ. אני אומרת לכן זה הכל בגלל הג'ל המחורבן הזה.

SANY55

New member
באנית הגרף שלך נראה מעולה ויש לי תחושה טובה

לגבייך... אל תתיאשי להפך תשמחי יש לך אחלה גרף בוכים שרואים כתמים אדומים לא לפני!!! מחזיקה לך עצבעות

אל דאגה...לא באמת ישבתי בסבלנות../images/Emo8.gif

התכוונתי שעכשיו אני צריכה לחכות בכדי לראות אם באמת הצלחנו או לא...

אפונענע

New member
דעתי על הביתיות הללו ידועה... ../images/Emo4.gif

ממש לא מאמינה בהן. לכי תעשי בטא בדם. מה גם שייתכן שהביוץ שלך היה מעט מאוחר יותר, וזה הריון ממש צעיר שהבדיקה הביתית לא מזהה.

שרוו

New member
אם יש 5 ימי איחור

והמחזור שלך סדיר בד"כ,הייתי מבצעת בדיקת דם או מחכה עוד יום יומיים (קל להגיד) ומנסה שוב בדיקת שתן, מניסיון של חברות טובות ואחותי לפעמים מראה שלילי למרות שחיובי כי עדיין אין מספיק רמה גבוהה בשתן. חוץ מזה, ניסית שתן ראשון של הבוקר, כי הוא הכי מרוכז... בהצלחה ובשורות טובות

אכן קל להגיד...

לחכות יום יומיים... אחרי שכמעט שנה אנחנו מנסים.... כן, ניסיתי שתן ראשון של הבוקר, אני יודעת שזאת הבדיקה הכי טובה... נראה שלא תהיה ברירה... לכסוס ציפורניים כל הסופ"ש.. ולנסות לא לחשוב על זה.. ולנסות שוב שבוע הבא... בתקווה שהאיחור ימשך.... סופ"ש רגוע לכולן...

nush73

New member
בדיקת דם הכי אמינה!

אני באופן אישי לא מאמינה בבדיקות ביתיות.יתכן והביוץ או ההשתרשות היו מאוחר והבדיקה לא מזהה הריון צעיר. בדיקת גם הכי אמינה ויכולה לזהות רמות מאוד נמוכות של הורמון ההריון. מחזיקה אצבעות לבשורות טובות!

פנדונת

New member
מקלון הזהב נחשב אמין,

למרות שיש מקריםשהבדיקה לא מזהה(ולא מעט!) ואילו בבדיקת דם יוצאת בטא יפהפיה
אני שולחת לך מכאן הרבה סבלנות, וכמובן.........מחכה לבשורות טובות.

Avelon

New member
מקפיצה

עבורך קצת עמוס וצפוף ובעיק משמח פה
הנה עכשיו יראו אותך:))

shirikat

New member
מה, אף אחת לא יודעת?

או שלא ראיתן? יאללה, בנות, תשובות.. אם לא אתן אז מי?

אם היית יודעת מתי הפס יתחזק, לא היית צריכה

את המקלונים, לא?
בעיקרון- 36-12 שעות לפני היוץ שני הפסים יהיו באותה עוצמה.

shirikat

New member
מן הסתם, מן הסתם. אבל זו לא השאלה..

האם את יודעת איך המקלונים עובדים? מאיזו רמה הם מזהים LH? האם בדר"כ אצל הבנות שניסו מרגע שהופיע פס חלד לקח לו יום, יומיים או חמישה כדי להתחזק? זו השאלה.

באנית

New member
היי שיריקאט

קשה לומר בדיוק מתי הערכה תהפוך לחיובית. בעיקרון, הערכות הופכות לחיוביות כשהרמה של ה LH היא בסביבות 20 (אם זכרוני אינו מטעני), אבל סף הרגישות משתנה מערכה לערכה ואני לא יודעת מה סף הרגישות של בייביטסט. למרות שרק בסביבות 20 הסטריפ הופך חיובי, רוב הערכות יתחילו להראות קו חלש ברמה נמוכה יותר של ההורמון. ה LH תמיד נמצא אצלנו בדם אבל הוא עולה בהדרגה עד שמגיע לשיא בסביבות יום לפני הביוץ אז זה בסך הכל "נורמלי" לקבל קו חלש כמה ימים לפני הביוץ. תמשיכי לבדוק, הקו אמור להתחזק בהדרגה ולהפוך חיובי עוד מספר ימים. כדאי לקיים יחסים יום כן יום לא עד שהערכה הופכת לחיובית ואז לעבור למתכונת של כל יום (במידה ואין בעיות זרע). באופן מאד כללי ניתן לומר שהערכות מאד עוזרות לקבוע מתי יום הביוץ אבל צריך גם לזכור שהן לא מתאימות לכולן (למשל לפוליציסטיות או לנשים שהשיא שלהן מצוי טיפה מתחת לסף הרגישות של הערכה). אני הייתי מתאמצת ובנוסף לערכה ולהפרשות (ההפרשות יכולות להטעות) מתחילה למדוד גם את חום השחר, כדי לקבל תמונה מדוייקת יותר. שיהיה בהצלחה!!!

קיקי9

New member
../images/Emo35.gifשאלה שכולם (חוץ ממני) בטח יודעות את תשובה

בנות - ממתי בערך (אני יודעת שזה משתנה מאחת לאחת) אפשר לראות הריון בבדיקת בטא (גם אם נמוכה) ביום האיחור? יומיים לפני? יומיים אחרי? תודה!!

r i p l y

New member
אני חושבת שהחל מ 10 יום אחרי

אולי אולי 8 ימים אחרי אבל עדיף לחכות ליום שבו (לא...) מקבלים מחזור בהצלחה.

למעלה