ענייני ביוץ

../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo41.gifשאלה נוספת|*

טוב, אני קצת מתחרפנת פה - מחד, לפני שבוע וחצי בדיקת ביוץ הראתה שני פסים חינניים שאי אפשר לטעות לגביהם, אבל ההפרשות - על הפנים. מאידך, היום הפרשות מעולות, לפי הספר (חלמוניות, שקופות, נמתחות, מה שתרצו) אבל לפי הבדיקה - נאדה, גורנישט, שומדבר בריבוע פלוס.
וסת אין עדיין, תכל'ס אין עוד סיבה לבדוק, כי רשמית אין איחור, אבל באופן כללי אני מבולבלת לגמרי וכבר לא יודעת על מה לסמוך. אוף. צריכה קצת חיזוקים....

באנית

New member
עיגולינה מתוקה

אי אפשר לקבוע רק לפי הפרשות. בעיקרון ההפרשות נובעות משינויים הורמונליים. ההפרשה הפורייה נגרמת על יד עלייה ברמת האסטרוגן ומכיוון שהוא עולה גם בשלב הלוטאלי יש נשים שרואות הפרשות פוריות גם לאחר ביוץ. דרך אגב - הוא עולה גם כשיש הריון... אז לא לסמוך רק על הפרשות, אלא לשלב ערכת ביוץ ובעיקר את חום השחר. יש לך גרף?

היי באנית, תודה על התגובה

ערכות ביוץ יש - כמו שכתבתי, יש סימנים לביוץ. הפרשות - יש, בודקת חום השחר וגרפים - לא. פה אני מותחת את הגבול.... אני מודה שאני מרגישה שזה גם קצת OVER התעסקות מבחינתי, וגם אורח חיים שהוא מאד לא עקבי, מה שלא ממש מאפשר לי לעקוב כמו שצריך.... תודה

דורנילה

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gifבדיקת ביוץ חיובית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום, היום סוף סוף, בדיקת הביוץ יצאה חיובית! (אתמול עדיין הייתה שלילית). רק רציתי לוודא מה זה בדיוק אומר - שהביוץ הוא מחר?? מי"מ 1 ועד היום חום השחר שומר על רמתו ביציבות בהנחה שמנסים "לקלוע" לבן
, מתי מומלץ להתחיל לעבוד? תודה! דורנילה

simoneta

New member
הביוץ הוא בין 24 ל-48 שעות מרגע שהערכה חיובית

אז לעבוד קשה מחר- מחרתיים...

r i p l y

New member
למיטב הבנתי

זמן הביוץ בפועל בשעות הוא 12- 24 וזה תלוי בגיל האשה הזמן קטן ככל שמתבגרים (אורך חלון ההזדמנויות של הביצית להיות מופרית ע"י הזרעונים.) אבל אולי הערכה מזהה את עליית ההורמון ומרגע זה צריך להתחיל לעבוד קשה... תבדקי למה הם מתכוונים שאולי אחרי שחיובי צריך לעבוד בטח סביב 5 ימים? או משהו כזה או פחות וגם אולי לפני הביוץ?? מישהו יודע כמה ימים צריך לעשות ניסיונות = לשכב אחרי שמתקבלת תשובה חיובית במקלוני זיהוי הביוץ???

באנית

New member
הם מתכוונים

שהביוץ (כלומר - פקיעת הביצית מהזקיק) צפוי בין 12 ל 36 שעות לאחר שהערכה הפכה חיובית (כלומר, הם לא מתייחסים בעלון לכמה זמן הביצית מחכה להפרייה). מרגע שהערכה הופכת חיובית מומלץ לעבור למתכונת של סקס יום יום כי אי אפשר לדעת מתי בדיוק תפסנו את העלייה של הורמון הביוץ (ולפני שהערכה חיובית כדאי לעבוד יום כן יום לא). אם מודדים חום אז כדאי להמשיך לעבוד עד שרואים שהחום עולה ומחזיק יפה למעלה, ואם לא מודדים אז כדאי לעבוד בערך 3 ימים רצופים מרגע שהערכה חיובית.

דורנילה

New member
תודה! התחלנו בכל זאת לעבוד כבר אתמול...

הבוקר חום השחר שומר על רמתו הנורמלית...

../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif

למרות השרשור ענקי מקווה שהשאלה לא תבלע בו.... נא הכירו את הגרף המשוגע שלי... אני לא יודעת מה קורה לו, הוא התחרפן לגמרי מזכירה: י"מ 18=ביוץ י"מ 21= פרוגרסטון=21.4 E2=270 בהצלחה בפיענוח... תודה לכולם והמשך ערב קסום

chen30

New member
הי החודש

הגרף נראה בסדר גמור. הרבה מעל הקוורליין. עכשיו צריך לחכות בסבלנות, אבל למי יש
? בהצלחה.

raziel73

New member
אוףףףףףףףףףףףףף

אני מאוכזבת!!![ אני ביומ 12 מחזור מתקתק כמו שעון כל 28 בד"כ אני מרגישה את הביוץ ביו"מ 12 החודש פעם ראשונה במעקב זקיקים התהליך אפילו לא החל בקושי 10 ס"מ זקיקים. אני לא מאמינה מה זה אומר, איך יתכן אני מרגישה שככל שאני לומדת אני מתאכזבת חשבתי שהגוף שלי כמו שעון שמחכה רק להתרבות ובהזדמנות הראשונה שיכנס זרע בלי הורמוני השמדה(גלולות וכד') הגוף ישיר את נצחונו ויביס אותי בהריון לא רצוןי. וכשאני כל כך רוצה ומתמוגגת מכל תינוק ווממש מקנאה באחרים הגוף בוגד..... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מזדהה איתך...

גם אני חשבתי שיום אחרי שאסיים גלולות-אכנס להריון. בעסה אדירה,הציפיה,הניסיונות.. נקווה ב"ה לטוב... בקרוב.. לכולנו-אמןןן...

chen30

New member
רזיאל יקרה

אל תתייאשי. איך את מרגישה את הביוץ בי"מ 12 ? כאבים ? הפרשות ? כל אלה יכולים לקרות גם כמה ימים לפני הביוץ. אני יכולה להגיד לך מנסיוני החודש שבי"מ 13 היה לי זקיק בגודל 12 ובי"מ 16 הוא כבר היה בגודל 18 ובייצתי בי"מ 19. אז מאד ייתכן שגם אצלך הביוץ בעצם קורה בי"מ 15-16, זה עדיין מסתדר עם מחזור של 28 יום (שלב לוטאלי של 12-13 הוא תקין). כמו כן תמיד יכול להיות שדווקא החודש הביוץ מתעקב. אני ממליצה לך לחכות בסבלנות ולראות מה יש במעקב. אולי תופתעי לגלות שפשוט לא עבדתם בזמן הנכון ? בהצלחה!

למעלה