בא לי לחפור ולקטר, סליחה מראש../images/Emo4.gif
אני שונאת את ימי ראשון היום הזה נעשה גרוע עם כל רגע שעובר. בתור התחלה, ספרות שהיה לא ממש נחמד, כרגיל... המורה אמרה לנו לקחת ספר למבחן קריאה מהרשימה של משרד החינוך, אבל כשלקחתי אחד כזה היא אמרה לי שזה מהרשימה הלא נכונה, וברשימה הנכונה יש ספרים משעממים... בסוף מצאתי עוד רשימה ולקחתי ספר ממנה בתקווה שזה כן יהיה בסדר...
לשיעור פסיכולוגיה אני ודולב איחרנו כי נתקענו בספרייה של הביצפר בניסיון לחפש ספר נורמלי, ואז גם הספרנית נעלמה...
המבחן בהיסטוריה היה די פשוט, לא חפרתי הרבה, אבל אני חושבת שיהיה בסדר
קבלו חדשות מרעישות, נגעתי בכדור בשיעור ספורט ולא קרה אסון!!!!
שיעור מתמטיקה היה כל כך מעצבן, כי המורה לא מפסיקה לצרוח על התלמידים, ובקושי מבינים מה היא רוצה, ואז בסוף השיעור גיליתי שקיבלתי במבחן 66 שהוא בערך הציון הממוצע במבחן הזה, פשוט כי חצי (!) כיתה נכשלה..! היא כל כך כיסחה אותי בנקודות, ואני שוקלת ממש ברצינות לבקש מעוד מורה למתמטיקה לבדוק לי את המבחן...
לא הספקתי להגיע הביתה לפני שהלכתי לעבודה, אז אבא שלי הביא לי לשם אוכל וזה... היה בסדר, איכשהו.. אבל עכשיו גיליתי שעמית - חברה שלי שעברה לארה"ב התקשרה אליי כשהייתי שם ולא שמעתי, וזה מבאס כי ממש רציתי לדבר איתה...
בתקווה שמחר יהיה יותר טוב...
אני שונאת את ימי ראשון היום הזה נעשה גרוע עם כל רגע שעובר. בתור התחלה, ספרות שהיה לא ממש נחמד, כרגיל... המורה אמרה לנו לקחת ספר למבחן קריאה מהרשימה של משרד החינוך, אבל כשלקחתי אחד כזה היא אמרה לי שזה מהרשימה הלא נכונה, וברשימה הנכונה יש ספרים משעממים... בסוף מצאתי עוד רשימה ולקחתי ספר ממנה בתקווה שזה כן יהיה בסדר...