ראשון

noam270

New member
בא לי לחפור ולקטר, סליחה מראש../images/Emo4.gif

אני שונאת את ימי ראשון היום הזה נעשה גרוע עם כל רגע שעובר. בתור התחלה, ספרות שהיה לא ממש נחמד, כרגיל... המורה אמרה לנו לקחת ספר למבחן קריאה מהרשימה של משרד החינוך, אבל כשלקחתי אחד כזה היא אמרה לי שזה מהרשימה הלא נכונה, וברשימה הנכונה יש ספרים משעממים... בסוף מצאתי עוד רשימה ולקחתי ספר ממנה בתקווה שזה כן יהיה בסדר...
לשיעור פסיכולוגיה אני ודולב איחרנו כי נתקענו בספרייה של הביצפר בניסיון לחפש ספר נורמלי, ואז גם הספרנית נעלמה...
המבחן בהיסטוריה היה די פשוט, לא חפרתי הרבה, אבל אני חושבת שיהיה בסדר
קבלו חדשות מרעישות, נגעתי בכדור בשיעור ספורט ולא קרה אסון!!!!
שיעור מתמטיקה היה כל כך מעצבן, כי המורה לא מפסיקה לצרוח על התלמידים, ובקושי מבינים מה היא רוצה, ואז בסוף השיעור גיליתי שקיבלתי במבחן 66 שהוא בערך הציון הממוצע במבחן הזה, פשוט כי חצי (!) כיתה נכשלה..! היא כל כך כיסחה אותי בנקודות, ואני שוקלת ממש ברצינות לבקש מעוד מורה למתמטיקה לבדוק לי את המבחן...
לא הספקתי להגיע הביתה לפני שהלכתי לעבודה, אז אבא שלי הביא לי לשם אוכל וזה... היה בסדר, איכשהו.. אבל עכשיו גיליתי שעמית - חברה שלי שעברה לארה"ב התקשרה אליי כשהייתי שם ולא שמעתי, וזה מבאס כי ממש רציתי לדבר איתה...
בתקווה שמחר יהיה יותר טוב...

The Ocean Girl

New member
שלי היה יותר מבאס משלך ../images/Emo6.gif

צריך להוריד את ימי ראשון מיום הלימודים

tal872

New member
אצלי שני הם המבאסים

ותנחשי גם יוצא לי היום הולדת בשני
. באסה.

dolev45

New member
גם היומולדת שלי יוצא יום שני! ../images/Emo10.gif

יש לי שעתיים הסטוריה עם המורה הכי מפחידה ומגעילה ביקוווווום באותו היום
אהה.. עוד מעט יומולדתתתתתתתת 9.11

asaf105

New member
אפשר לראות את זה מנקודה אחרת

אפשר לראות את היום הנוראי הזה שעברת מנקודה אחרת- לפחות לא משעמם לך כל היום D: ותמיד יש לך איזה משהו חדש ומפתיע כל יום

dolev45

New member
האמת שהפגיעה בכדור כן עשתה אסון

כי הקבוצה השניה קיבלה נקודההההה!!! ><" כןכן אני יודעת אני נורא תחרותית כשמדובר בספורט
אבלאבלאבל הקבוצה שלנו ניצחה

למעלה