ראשון

tal872

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo71.gifראשון ../images/Emo13.gif

היי,איך היה ראשון שלכם?
. ת'אמת לי ראשון הוא בין הימים שעוברים ממש מהר. אני ממש שונא את שני אם כבר (שונא את שני !!! שונא),פשוט יום שחייבים להרוג אותי בו.חחח טוב נוו,אבל היה בסדר היום. חוץ מזה שרק היום נזכרו להביא לי את החומר בכימיה מיום שני (למחר!!) וזה ממש קשה. מקווה להספיק:) כי יש לי גם שיעורים בדברים אחרים. יום טוב לכולם:)

dolev45

New member
היום שלי ;)

שעה רביעית או שלישית לא זוכרת .. היה לי מבחן בהיסטוריה שחרשתי אליו כל השישי שבת.. ביום שבת למדתי עליו מ10 וחצי בבוקר עד שמונה בערב!! ובסוף המבחן היה 4 שאלות ולבחור 2 ... כלכך רציתי לרצוח את המורההההההההההההה
שיעור ספורט היה כלכך כייייף!! DD: שיחקנו כדורשת גאד היה כזה כייף ^^ וממ זהו בעיקרון P:

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifגם ככה לי היה בבוחן בהיסטוריה../images/Emo6.gif

תמיד זה ככה

asaf105

New member
../images/Emo6.gifגם לי היה ככה

ביום חמישי היה לי מבחן בהיסטוריה, חרשתי אליו כל כך הרבה, ובסוף ראיתי שלא רק שיש בחירה ברוב השאלות שם, אלא שזה שאלות כל כך קלות!! ההיסטריה שכולם נכנסו זה בגלל שבדף חזרה שנתנה לנו לקראת המבחן, היו שאלות מאוד קשות, ובסוף במבחן היו סתם שאלות!!! אבל עדיין חפרתי איזה שני עמודים שלמים כל המבחן!

dolev45

New member
חחח כן גמאני חפרתי לה ../images/Emo6.gif

הוו נקמה מתודה
חחחח XD

noam270

New member
את רואה? ../images/Emo6.gif

ואחר שואלים אותי למה אני לא מתכוננת למבחנים
באמת היה קל....

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifשלי היה......

התחלתי ברבע לתשע אבל שוב התבטל ספורט עם המורה שבהריון ואף פעם לא באה! ולא יכלו להודיע לנו :mad: אח"כ היה לשון, ביולוגיה, לשון, ביולוגיה, תנ"ך - שעמום מוות כמובן !!! אנגלית - עבר מהר לשם שינוי. והדבר הכי מבאס שקרה לי היום - גיליתי שהרעיון שלי לשלשוט (פרויקט שנתנו לנו בקולנוע) הוא כמעט בול כמו רעיון של מישהי אחרת!! וצריך להגיש תיק הפקה ב2.11 עם תסריט סגור ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו
עד שחשבתי על רעיוווון:(

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifאה ו

קיבלתי 95 בבוחן על ספר קריאה באנגלית
! וקראתי רק חצי ספרXD

asaf105

New member
יום די נהדר../images/Emo9.gif

התחלית בשעה השנייה ב-9:10 היה ביטול בשל"ח(איזה מפתיע) אז בשעה השנייה היה שורשי ישראל, מקצעו מטומטם שאננחו ומדים עם המחנכץ, היא סתם מדברת איתנו על ערכי האדם וכו', מקצוע משעמם ומיותר שאפילו אף אחד לא הכין לזה מחברת שעה שלישית רביעית ערבית- קיבלתי את המבחן בערבית ותאמינו או לא אבל קיבלתי 103!!!!!!!(סתם היה בונוס מפגר של 5 נקודות, אבל ירדן לי 2 נקודות על טעות כל כך מפגרת! אין, תמיד יהיו לי במבחנים טעויות פסיכופתיות) שעה חמישית אנגלית- השיעור השני שלי עם המורה הכי שמן בעולם, בעל הסנטר הכפול ולחיים בגודל של הרים, סתם דקדוק וזהו שישית- היסטוריה
השבוע יום רביעי וחמישי אני מתחיל את השעות שלי במחויבות אישית! לא תאמינו איפה אני "מתנדב", במשחקייה שבספרייה העירונית XD

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifכל הכבוד על הציון../images/Emo13.gif!

המחוייבות אישית שלי זה גם בספריה חח.. אבל לא משחקיה או משו P:

dolev45

New member
חחח תהנה במחויבות אישית ../images/Emo3.gif

אבל לא עושים את זה בכיתה ט' ?

asaf105

New member
מאיפה שמעת?../images/Emo2.gif

מאז ומתמיד זה היה בכיתה י' אבל כמובן אפשר לפני, יש כאלה שעשו כל מיני פעילויות שהם היו בתנועות נוער או משהו, וזה כבר מביא להם פטור ממחויבות אישית

noam270

New member
לנו היה חובה בכיתה ט'....../images/Emo2.gif

אבל זה כי הביצפר שלנו אוהב לעשות הכל הפוך, ולפעמים זה טוב... לפחות אין לנו את זה על הראש עכשיו...

dolev45

New member
שלח בלי תוכןןןןןןןןןןןןןן

אצלינו בבצפר זה בכיתה ט'
אני עשיתי בשנה שעברה בגן של אחותי בקטנה

asaf105

New member
אני כל כך עילג שבמשפט אחד יצאו לי מלא שגיאות?

איך מכתיבה מהירה יצאו לי פתאום כל כך הרבה שגיאות אז הנה התיקון "אז בשעה השנייה היה שורשי ישראל, מקצוע מטומטם שאנחנו לומדים עם המחנכת" "ירדו" במקום "ירדן"

Tom Sawyer10

New member
היום שלי:

אסרטיגיית למידה- שיעור שרק מוגבלים ובעלי בעיות נפשיות קשות יכולים להשאר ערים בו
מתמטיקה- שעתיים לא רצופות שבהם עשיתי מבחן, בשעה הראשונה הצלחתי בכל התרגילים ובשעה השנייה היה לי בלאק- אאוט ובסוף אפילו לא הגשתי את הטופס
הסטוריה- המורה לא חילקה את המבחנים אבל אמרה לי שקיבלתי 75+ במבחן- שזה דיי בסדר כי היא אמרה שבבגרויות הממוצע של המגן הוא בערך 80-60 והציונים בבגרות עצמה הם 75-55 והשאלות במבחן היו מהבגרות של שנה שעברה... שעתיים חשיות בלשון- המורה ילדה... שעתים אנגלית- טקסט על אומנות וגרפיטי... וזהו

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמזמן לא חפרתי

שעה ראשונה ספורט. כבר איזה שנה וחצי לא באתי לבצפר עם בגדים לספורט מראש
רצנו את העיגול (המושב), יצאה לי תוצאה יותר טובה מההכנה שהייתה ואפילו לא הייתי על סף התעלפות הפעם
שעה שנייה תנ"ך. יש תלמידה חדשה מהפנימיה שכמובן מצטרפת לתיאטרון כמו כל המוגבלים
(ולי מותר להגיד את זה כי אני גם בתיאטרוןD: ) שלישית-רביעית-חמישית סוציולוגיה. לא היה לנו כבר יותר מחודש
היה כיף אבל הייתי ממש עייפה אז היה קשה להתרכז. שעה שישית של"ח. כל השיעור פשוט נמנמתי וניסיתי להסתיר את זה, ואז לקראת סוף השיעור פשוט נשכבתי על השולחן ועצמתי עיניים
שביעית-שמינית מתמטיקה. לא הרשיתי לעצמי לישון אבל בהיתי והגעתי למצב שפחות או יותר ישנתי עם עיניים פקוחות. באמצע השיעור המורה שלי אומרת כזה "אתם מזה זומבים היום, זה ממש משעשעD: " והיא גם העירה את חברה שלי שנרדמה לגמרי והיא כולה כזה "מ.. מה? אה
" XDDD אה, והגיעו לדשא נמלים מעצבנות שעקצו אותי. איכס. והיה היום קראטה ועשינו אלימות ואז הגיעו אנשים מהשכבה שלי לחוג כושר והיה ממש מביך

למעלה