שרשור פרק 64

נכון....

זה ישר הזכיר לי את החלק הזה... נ.ב- אני מספרת לחברות שלי ספוילרים מהפורום אז היום הן אמרו לי... זה בדיוק כמו מה שסיפרת לנו... חחחח

פרק יפה מאוד!

ה"מצפה" נראה ממש טוב הרעיון של ניני לשתף פעולה היה מעולה
איזה יפה היה שהם חשבו מה הקוד עד שהם מצאו פתרון- בקטע הזה רעדתי ממתח... חחח

Double U

New member
אהבתי את הפרק../images/Emo13.gif

כל הקטע של "המצפה" מגניב
לדעתי דגנית חושדת במשהו בגלל מה שאיה אמרה: "זה סרט על חלל וילדים עם יכולות מיוחדות שעוזרים להשמיד...!!!". למה תמיד משאירים את לילי לסוף?

Oshi love Tamir

New member
איזה פרק מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ב2 מילים:נטשה מלכה
איזו מלכה,איך היא פענחה את החידה ואיך היא הייתה כזו מותק עם דורי,היא פשוט נהייתה ממש מותק שחבל על הזמן
ודורי גם היה ממש חמוד איזה מצחיק הוא:"לא אני נטשה,זה ולדימיר" ושההוא אמר:"אמרו לי בלונדינית ויפה" חחח היא באמת כזו יפה ומעניין מיזה המעריץ האלמוני
ואילן באמת חוצפן...רוני צודקת...מזה ההתנהגות הזו. ודגנית נהייתה פתאום יותר מידי קשוחה וזה לא כייף חחח...אבל איה חוצפנית איך היא דברה אליה ולדדי.מה נסגר איתה פתאום
והיה ממש ממש יפה,נהנתי מכל רגע ורגע
ואני אשים לכם כמה תמונות של עדי שצילמתי ממתי שהיא דברה עם דורי...איזו מדהימה היא

פרק מצוין../images/Emo70.gif

בניגוד לפרק הקודם ש דיאכזב אותי - זה היה ממש ממש מדהים/יפה/מצוין
אהבתי איך שהם פתרו את החידה,את המתח,אבל אני לא מבינה למה איה חייבת ללכת ללילי. הרי בפרק 55 איה פשוט צעקה עליה,איך איה חושבת שלילי יכולה לעזור לה
ועוד אחרי שהיא איימה על אדם
אני יודעת שזה קצת שטותי מה שאני כותבת אבל הייתי חייבת לכתוב את זה... גיורא,רובי נהדר
וכמובן השחקנים

shminia com

New member
היאבכל זאת אמא שלה

היא נתנה לה עצה מעולה לפני שהיא הוכנסה לכלא.. ואני מאמינה שלמרות הלכ איה עדיין אוהבת אותה. איך אי אפשר לאהוב אמא??

shminia com

New member
"הוא ל אמחליף גליל בשירותים!"

אחלה פרק אהבתי
בכלל אני מתה על העונה השנייה

ba r2 0 1 0

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אהבתי את הרעיון בסוף שהיא הולכת ללילי....! נחמד...! איזה יופי היה הזה עם המרצדס
אני בהתחלה שהיא ציירה את העיגול ואמרה שיתארו שזה שעון חשבתי שיצא כזה הסימן של PEACE... לא הבנתי מה הקשר....
היה פרק טוב

Cindy Campbell

New member
פרק יפה, מאוד חמוד../images/Emo13.gif../images/Emo135.gif

החידה והפתרון היו מעניינים
גם הסצנות עם דורי היו מצחיקות וגם הקטע איתו ועם נטשה בקיוסק
לא הבנתי למה איה הלכה לאמא שלה?
נכון, היא אמא שלה והיא נותנת לה עצות טובות והכל, אבל בפרקים האחרונים בעונה הראשונה איה צעקה עליה וגירשה אותה מהבית שלה!
גם אהבתי את המצפה ואת העמדות של כולם... רק הסצנה עם אילן הייתה קצת משעממת (יחסית) ולא קשורה... למה עדיין לא הורידו את הפוסטרים לעונה השנייה?
כי נראה לי שה- 1.1.06 כבר עבר

אני אראה עוד חצי שעה... וקצת....

ב2 וחצי יש לי חוג עד 6 וחצי בימי רביעי... זה נשמע די דומה לתיאורים שהיו על המצפה... חוג של מחוננים...

למעלה