שרשור פרק 64

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo83.gif שרשור פרק 64 ../images/Emo83.gif

כל התגובות על הפרק שרשרו לפה. אני מבקש את התנצלותכים על העיקוב... אתמול אני כתבתי הודעה ארוכה עם כל מיני עדכונים ואת רשימת הילדים שיפתחו וכששלחתי היה רשום לי את הדף השגיאה המעצבן של תפוז:| יותר מאוחר אני אנסה לכתוב את ההודעה שוב:S

יאו../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

איזה פרק מגניב
היה נחמד
ציון:8 הוא היה פחות מרגש מהאחרים

gal love sims

New member
שוב לילי...

אולי לילי תדע על הפרויקט דרך איה..? עכשיו איה בידים שלה...היא יכולה להוציא ממנה מידע...שיט!!(חיכוי של דדי חח)

eva133

New member
היה פרק יפה!!

אהבתי איך שהם פיענחו צ'יק צ'אק

../images/Emo152.gifפרק טוב, היה זמן מסך לרוחל'ה

איזה מאגניב שלא מוצאים את איה! עוד קונפליקט לאוסף >.>

onn11

New member
וואו!!!

מדהים!!! דדי/עמוס כבר מתחיל להיות יותר מידי מודאג... ואיה?! היא השתגעה!? מה היא עושה בכלא ומדברת עם אימא שלה שרק היא צעקה עליה שתלך בפרק 55!? טוב,תנו לי להרגע... און.

Rioter

New member
יש לי השערה..

אני חושבת שהיא באה אליה כיוון שהיא באמת אימא שלה, והרי אבא שלה (דדי) הרגיז אותה. אז בטח היא תגיד שנמאס לה ממנו או משהו, ולילי (אולי?) תנסה לעזור לה איכשהו. אגב, בפרק אתמול.. זו רק אני, או שלילי דיברה מטלפון ציבורי?

nWkobi

New member
איזה פרק!

וואי ה"מצפה" הזה מדהים הייתי מת לעבוד בפנים, פשוט מטריף! ולעזאזל מה לילי עשתה למשוך את איה בחזרה אליה? ולמה היא(איה) לא אמרה כלום? איזה מתחחחחחחחח.....

nadav1232

New member
../images/Emo9.gifפרק יפה מאוד../images/Emo70.gif

איה לא שונאת את לילי? בילבל אותי שכל הזמן הראו את המקום הסודי של השמיניה הזה (אני לא יודע איך לקרוא לו חח) ופתאום מראים את הבית של איה וניני ורוני וכל אלה שהם נמצאים..

nadav1232

New member
נ"ש - ../images/Emo58.gif

נדמה לי שללימור אטיאס יקראו ניצן בסדרה.

Fergie7

New member
וואי איזה פרק

פרק יפה, יאממה אני מתה לעבוד שם בחדר ההוא. פשוט מדהים. ולילי נראלי היא טובה בסוף. בכל מקרה מתה עלייה, טוב או רעה. כפרעליה! גיורא חמיצר הוא גאון! ועוד ריך להיות גאון רק בשביל לחשוב על החידות.

boyboy03

New member
סוף נהדר

לא נורא אם העלילה עם לילי מועתקת קצת מהעלילה של סידני ואמה ב"זהות בדויה",כל סצינה שלילי מופיעה בה הופכת למקסימה, במיוחד הסצינה הקצרה והכל כך חזקה הזו.

frackit

New member
../images/Emo7.gifאני רוצה לפגוש את מיכאל!!!

דייייייייייי אני מתה על הדמות שלו...הוא כל כך היפרקטיבי כמוניייי אוווף נווווווו אני רוצה לפגוש את כל השחקנים

micheal1232

New member
חעחע... כנסי...!!!

אני ראיתי את ידידיה שירה ומיכאל בערוץ הילדים שהיה "מה אתם יודעים?" בחנוכה!

פרק אתגרי

היה פרק אתגרי כזה אוףף אני שונא את ההערות של אדם לניני ידידיה תגיס לו פעם אחת חחחח סתם שני מלכים בעצם אחד והוא ידידיה ניני מעניין ממי הפרחים לנטשה האם מתום אבני?

KiShKooSh

New member
קל להבין את איה...

יש לה אבא שתקוע אי שם במאה הקודמת וחסרה לה בהתבגרות אמא, וכמה שלילי "פסיכוטית" היא אמא טובה יודעת מה לומר ואוהבת את איה

למעלה