../images/Emo207.gifהמלצה לסרט מקסים!../images/Emo207.gif
Out of the Wind /Kase no sotogawa --------------------------------------------------- ראיתי היום סרט ממש מקסים משנת 2008 ורציתי להמליץ לכם עליו. הוא מספר על תלמידת בית ספר בשם מאריקו שחולמת להיות פרימה מדונה (זמרת אופרה מובילה) שנטפלים אליה יום אחד 2 גברים וזורקים לה את תווי המוזיקה שלה אל המים. גבר זר קופץ אל המים ומציל את התווים שלה בשבילה בלי שום סיבה. הוא הופך להיות השומר ראש שלה ומלווה אותה בבטחה הביתה כל יום אך מסרב לומר לה את שמו. מאריקו והשומר ראש החביב שלה מפתחים מערכת יחסים ידידותית אך היא לא יודעת שהוא למעשה מתפרנס מעבודות לא חוקיות וכי הוא מנסה להתקבל ליאקוזה היפנית. נורא אהבתי את הסרט.. יש בו הכל מהכל.. הוא מעניין לכל אורכו, השחקנים נהדרים, העלילה נורא טובה ומסתירה בתוכה כל מיני סיפורים שונים. אני לא רוצה לגלות הרבה על המערכת יחסים של השניים אבל למי שרוצה רומנטיקה אז יש גם את זה...
זה לא סרט שמתאים לכל המשפחה, הוא יפני אחרי הכל אז לא תמצאו בו משהו שהוא מאוד לא חינוכי אבל מאחר ואני רגילה לחשב רק במונחים יפנים במילא אז הייתי אומרת שהוא מותאם לצפייה מגיל 16 ומעלה. ------------------------------------------------------ תוסיפו לרשימה הוא מאוד טוב! אהבתי!