אם כבר אז כבר

אם כבר מדברים על המומינים../images/Emo26.gif../images/Emo77.gif

למה לעזעזאל הם תמיד מסתובבים ערומים, אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגד ים?!?!?!

ורד 86

New member
סרח

הוא קיפוד, לא?? או שאני לא זוכרת בדיוק איך הוא נראה....

LadySpeedStick

New member
פרסומת ולא סרט-

הפרסומת של זהבה עם הקיווי - "מה זה? זהבה בטלוויזה עם הקיווי שלנו?"

"פסיכו"../images/Emo12.gif../images/Emo77.gif

אני לא מבינה למה אמא שלי נתנה לי לראות את זה בגיל 8????? עד היום יש לי סיוטים!!!!

light angel

New member
אני חדשה, גיליתי על הפורום הזה רק

עכשיו... אבל אני רוצה גם
בילדותי, משהו כמו גיל 10, אבא שלי ראה איזו טלנובלה רוסית ואני הצטרפתי אליו לכמה דקות. באחת הסצנות מישהו ניסה להיכנס למעלית ונפל לתוך הפיר. בסצנה אחרת, הראו מישהי על כיסה גלגלים שנופלת ואין אף אחד בבית, אז היא פשוט זרוקה על הריצפה. לא רק שלא הצלחתי להירדם כל אותו לילה ובובת הדולפין שלי בפינה דמתה באופן חשוב לאשה זרוקה מכסא גלגלים, מאז אני גם מפחדת ממעליות...
מה שאומר, שלפעמים הגבלת גיל זה דבר חיובי.

ShiRan T

New member
מכשפות O:

אני פחדתי מפנדורה המכשפה, סבתא של לונה, בפיטר פן (פיטר פן הכתום שהיה משודר בחינוכית.. במהלך הזמן הגיע לפוקס קידס <היום ג'טיקס>) נו, אתם בטח יודעים היא פשוט הפחידה עם כל הציפורניים, האיפור השחור והעיניים הגדולות O: אני זוכרת שהיה פרק שנפתח בפנים שלה, ולא יכולתי לראות את זה O: אממ גם פחדתי מהמכשפה בעמי ותמי לשכנה שלי.. נראה לי שהיא הייתה בגילי, היה סרט של עמי ותמי, לא מצוייר כאילו עם אנשים והכל חח בקיצור, המכשפה הייתה פותחת ת'חלון של הבית שלה תמיד כשעמי ותמי מגיעים (מעניין למה "תמיד.." :X ) בקיצור, מבהילה כזו O: ופעם כמעט בכיתי במלך האריות שסימבה מגלה שמופסה מת ובורח \: הייתי קטנה!

unnicked

New member
חחחח ../images/Emo15.gif

"היא פשוט הפחידה עם כל הציפורניים, האיפור השחור והעיניים הגדולות" חחחחח.....למדה איתי מישהי שנראית כמוהה.........אני משועשעת...קראתי את התיאור, וישר קפצה לי לראש הילדה ה"חמודה" הזאת.... וזהו...לילה טוב..

ShiRan T

New member
בעל הקרקס? O:

האיש הגדול הזה עם הזקן, שפינוקיו נראה לידו כמו האמצע שלו? O: אמממ אולי כשפינוקיו ובלה טובעים, והלויתן בולע גם אותם? O: שמשון ויובב? O: אבל הם חמווודים \: אמממ בטח שמשון ויובב סיבכו את פינוקיו במשו וזה O: ניסיתי

yaeli87

New member
הממ...

אותי הפחיד ממש הליצן\קוסם בקלטת של אריק איינשטיין "ילדים גדולים" שהוא שם לאיש כרוב על הראש ותקע בו סכינים זה ממש ממש ממש הפחיד אותי תמיד שהיה את זה הייתי רצה לחדר.. ויש גם את הקטעים מדיסני אמא של במבי מופסה חתולים בצמרת שהמשרת חטף אותם והרעיל אותם..חחח היפה והחיה שיש תמלחמה הזאת נו הרבה.. דיסני הם אכזריים

למעלה