אם כבר אז כבר

../images/Emo83.gifאם כבר אז כבר

שרשור סרטי ילדות שעשו לכם סיוט. כשהייתי בג', ההורים שלי יצאו בלילה ופעם ראשונה לא הביאו בייביסיטר [פחדתי להיות בלילה לבד למרות שהאחים שלי היו איתי] וראינו את הסרט "המסכה", חוץ מהעובדה שכל הזמן בכיתי שאני רוצה שההורים יחזרו, התחיל הקטע שעשה לי סיוט למלא זמן, לא זוכרת ממש מה היה אבל הם היו באיזה מסיבה או משהו והכלב גם הפך למסכה והם נהיו רשעים או משהו- אם אני חושבת על התמונה הזאת בלילה- זה עדיין עושה לי סיוטים...

Miss Kitty

New member
אמנם לא סרט,

אבל בערך בכיתה א' ישבתי בערב עם ההורים שלי מול הטלויזיה והם העבירו ערוצים.. ואז הם עצרו באיזה ערוץ ששידר החבובות.. ראיתי 2 דקות, מתתי מפחד, רצתי לחדר ולא הסכמתי לחזור עד שהבטיחו לי שאין יותר חבובות.
חבובות זה רע.

JMSixfeetsmall

New member
אממממ...

אני זוכרת שהייתי מכסה את העיניים בקטע במלך האריות שהאבא נופל...זה עצוב
תמיד העברתי קדימה. אני לא זוכרת אילו עוד סרטים... אבל בטוח היו עוד... למרות שנמנעתי מלראות סרטים מפחידים.

Dawson girl

New member
הסרט שלי הכי מפחיד

בכיתה א' או ב' הייתי אצל חברה שלי בקומה למטה של הבית שלה וראינו סרט... כלתו של צ'אקי
לפני איזה שנתיים שלוש ככה נפגשנו כל הבנות ביום שישי ה-13 ואותה חברה הביאה את הסרט הזה, ולא יכולתי לראות אותו
גאד צ'אקי הזה מפחיד לי את הצורה

shiran4u

New member
זה באמת סרט מפחיד

לפני שנתיים נבהלתי אז כשהיית קטנה בטח בכלל...

SummerSpirit

New member
נוסטלגיה ../images/Emo99.gif

1. מלך האריות. 2. בת הים הקטנה. 3. היפה והחיה. 4. במבי (שתבינו שאני עדיין בטראומה ממה שקרה לאמא של במבי). 5. דמבו (סעמק איזה סרט עצוב זה- גם טראומה). 6. בילבי. 7. קלטת של ילדי החלומות. וזהו נראה לי
.

דמבו זה לא סרט ילדים!

אני לא מבינה איך הפכו את דמבו לדמות ילדים. זה כזה סרט אכזרי ואני גם לא חושבת שהיא נגמר בסוף טוב אז בכלל.

shira245

New member
אני תמיד פחדתי

מהבבה בובה מזהו זה. אין לכם מושג כמה הוא הפחיד אותי. תמיד שהוא הופיע הייתי מכסה את העיניים ואת האוזניים כי הוא פשוט הפחיד אותי בטירוף. גם הגרוק מהמומינים הפחידה אותי.

shira245

New member
הגרוק היא לא מכשפה!

היא המפלצת שמגיעה בחורף או משהו, אנאערף..

אז לא הגרוק הפחיד אותי

הייתה שם פעם מכשפה שגרה ביער או משהו כזה ותמיד הפחידה אותי. אני חושבת שהיא קשורה איכשהו למאי. וגם המתבודד הזה שדומה לרובין הוד הפחיד אותי- הוא ממש מוזר.

סניף קנגרו

מומינים- היפוטוטמים וסרח שכחתי מי זה. וכמובן אני עונה לפי איך שהם נראים לי, לא לפי איך שהם באמת כי חיות דמיוניות.

JMSixfeetsmall

New member
../images/Emo9.gif

המומינים תמיד הזכירו לי שעועית לבנה.. .לא יודעת למה, יש להם צורה של שעועית.

וואי הצחקת אותי עכשיו! ../images/Emo6.gif

אבל יש משהו במה שאת אומרת- הם באמת דומים לשעועית לבנה

למעלה