קבלת שבת!

oO nam nam Oo

New member
המממ../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: יום ראשון, שהיה חופש וכיף
מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: אחותי מטומטמת
וגם המבחן בספרות, שגזל לי את יום רביעי
תוכניות לסופ"ש: אין כ"כ.. ערוץ השבוע שלי: 2 סדרת השבוע: האנטומיה והירוז פרק השבוע:כנ"ל שיר השבוע: יש הרבה
תמונה: אין לי כוח. מסר לאומה: היו חזקים

Aviad1987

New member
עונה ../images/Emo13.gif

הדבר הטוב שעשה לי את השבוע: אממ הייתי ברגילה אז הכל היה סבבה אני מניח הדבר שקצת הרס את השבוע: רק הגעתי הביתה לרגילה ולא הספקתי להנות יותר מדי וכבר נהייתי חולה מת תוכניות לסופ"ש: לנוח לפני החזרה לצבא
ערוץ השבוע שלי: סוף סוף יכולתי לראות טלוויזיה כמו שצריך. נהנתי מסטארז 1. סדרת השבוע: גיבורים, עקרות בית... שיר השבוע: forever young (המקורי
) מסר לאומה: החיים הם אחלה

Aviad1987

New member
אממ אני לא מנהל

קצת קשה כשאתה יוצא פעם בשבועיים-3 הביתה.

AdamINC

New member
אה

פשוט כתוב לך בפרופיל בתפוז כל מיני דברים כאלה של "אתה המנהל הכי טוב בתפוז" וכאלה.. ניהלת?

Aviad1987

New member
אה כן. ניהלתי הרבה פורומים בתפוז

השיר שלנו, פרוייקט וואי, סקראבס, דה או סי ועוד...

AdamINC

New member
אה מגניב..

הניק באמת היה מוכר לי מאיפשהו. צבא הורס

../images/Emo129.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: שביתה מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: המבחן באלגברה שבגללו באנו לבית ספר ביום של השביתה, והמבחן בהיסטוריה. ביטול הטיול השנתי. תכננתי להשאר בבית שלושה ימים, ועכשיו אני חייבת לבוא לבית ספר. >< תוכניות לסופ"ש: להתבטל, כרגיל. ערוץ השבוע שלי: Stars 1 ו 2. סדרת השבוע: נמלטים, מחשבות פליליות, גיבורים ועוד כל מיני. פרק השבוע: של נמלטים, בהחלט. שיר השבוע: How To Save A Life של The Fray וכמובן, I Don't Love You של MCR אחלה קליפ יצא להם. תמונה: נא. מסר לאומה: תמונות מחזור זה קקי^^

DevilGirl92

New member
../images/Emo3.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: הערוצים החדשים מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: 88 בכימיה תוכניות לסופ"ש: למדתי לביולוגיה ערוץ השבוע שלי: יס סטארס 2 סדרת השבוע: גיבורים פרק השבוע: Heroes 1.01 שיר השבוע: John Lennon - Imagine תמונה: אין

קובי221

New member
מקוצר../images/Emo13.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: שסיימתי את 'הבטיחי לי'. מה הדבר הרע ש... קצת הרס את השבוע: המון. שהבגרות בתלמוד עוד שבועיים. שיש לי מבחן מחר בספרות. והכי... שכבר אין לי חשק ללמוד למבחנים. ולא נעים ספרות זה מקצוע שאני מצליח בו... תוכניות לסופ"ש: הייתי אמור ללמוד לספרות אבל בגלל עצלנותי, בקושי למדתי. אמשיך אחרי הש.ח. של סטודיו 60. ערוץ השבוע שלי: יס 1. סדרת השבוע: טירוף בבית ושארק. פרק השבוע: ^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

EcstaZ

New member
איך הספר?

הזמנתי מהאינטרנט לפני כמה זמן ואני עדיין מתעצל להתחיל אותו.

למעלה