קבלת שבת!

AdamINC

New member
../images/Emo82.gifקבלת שבת!../images/Emo16.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: תוכניות לסופ"ש: ערוץ השבוע שלי: סדרת השבוע: פרק השבוע: שיר השבוע: תמונה: מסר לאומה: סופשבוע נעים לכולם

AdamINC

New member
../images/Emo178.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: ת"א, פורים, הופעה של היהודים מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: מה שבתמונה תוכניות לסופ"ש: אין ממש.. היום אחרי שאני אסיים לעבוד אני אחזור הביתה ואלך לישון. ערוץ השבוע שלי: YES STARS 2 סדרת השבוע: 'שארק' פרק השבוע: פרק ראשון של 'שארק' שיר השבוע: כמו בשבוע שעבר, My Chemical Romance - Mama תמונה: למרות שכבר שמתי אותה בפורום, אבל זו תמונת השבוע
מסר לאומה: פרידות זה חרא!!!

hagayx

New member
../images/Emo3.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: ת"א פורים..עזריאלי מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: כל השאר תוכניות לסופ"ש: עבודה עבודה ועבודה ערוץ השבוע שלי: יס סטארסים סדרת השבוע: או.סי מגרש ביתי נמלטים המרוץ 8 כללים פשוטים וכו'..קשה לבחור אחת פרק השבוע: פרק ראשון של או.סי4
שיר השבוע: תמונה: מסר לאומה:

0RainGirl0

New member
ממ

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: ממ ים. מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: עזבו תוכניות לסופ"ש: יומולדת עם המשפחה, אויל בריכה ערוץ השבוע שלי: יאס סטרס 1 סדרת השבוע: מגרש ביתי, האנטומיה פרק השבוע: ^^ שיר השבוע: how to save a life - the fray תמונה: אין לי כח מסר לאומה:

עונה

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: הציון במבחן במדעים :) מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: הציון בגאומטריה אני חושבת. או שאולי גיליתי שהטעתי את כולם במבחן באזרחות.. כאילו,ידענו מה השאלה (באיזה מדינה יש מערכת דו-מפלגתית), והיא אמרה פעם אנגליה נדמה לי,אז כולם שאלו אותי ואמרתי אנגליה. ואז חברה שלי הסתכלה בוויקיפדיה,ואמרה שאין שם.XP תוכניות לסופ"ש: ללמוד להסטוריה,ולהשלים סדרות ערוץ השבוע שלי: יס סטארס. 2 נראלי סדרת השבוע: "8 כללים פשוטים". איך התגעגעתי X) פרק השבוע: הפרק באנטומיה. ללא ספק. שיר השבוע: St. Jimmy. חרשתי עליו. תמונה: תמונה שלי עם "אפקטים" בפוטושופ :) מסר לאומה: אני רוצה להביא שלום עולמי XP

alkai

New member
שבת... :-}

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: שביתה. מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: לא היה משהו מיוחד למזלי... תוכניות לסופ"ש: נראה כבר... ערוץ השבוע שלי:לא בטוח איזה מהם, אבל אחד מה-3 של יס סטארס
סדרת השבוע: 8 כללים פשוטים. כמה זמן! פרק השבוע: קונאן אובריין, אחת התוכניות השבוע. שיר השבוע: Ice Cube- You Can Do It. תמונה: >>> מסר לאומה: לדחות דברים זה רע. וכן, סופ"ש נעים לכולם...

vand

New member
../images/Emo13.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: עליית ערוצי היסטארס החדשים כמובן מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: המבחן באזרחות תוכניות לסופ"ש: לנוח ערוץ השבוע שלי: מתלבט קשות בין יססטארס 1 לבין יססטארס 2.. כנראה 2 סדרת השבוע: מהעונות החדשות נמלטים. מהסדרות החדשות גיבורים וגם שארק הפתיעה אותי מאוד לטובה. פרק השבוע: אבודים 3.11 שיר השבוע: אין תמונה: אין מסר לאומה: אין

TheLost

New member
פים פם פה

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: תעודות מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: תעודות תוכניות לסופ"ש: תעודות.
סתם, השלמת שעות שינה ערוץ השבוע שלי: לא סדרת השבוע: נמלטים פרק השבוע: 214 נמלטים שיר השבוע: "פים פם פה"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונה: לא מסר לאומה: בדיחה. 3 ילדים, שאחד מהם שחור, הולכים למורה שלהם לבחינה באיות. המורה פונה לראשון, ומבקשת ממנו לאיית כלב. הילד עונה, "כ-ל-ב". המורה נותנת לו 100, ועוברת לילד השני. "בבקשה, תאיית לי חתול". הילד מאיית לה "ח-ת-ו-ל", והמורה נותנת גם לו 100. היא פונה לילד השלישי, השחור. "בבקשה, תאיית לי אפלייה גזענית"

T a l 91

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo19.gif עונה!

דבר טוב: חופש פורים. ת"א.
דבר רע: יום רביעי- השיעור המעשי בתיאטרון...
תוכניות לסופ"ש: לנוח?! לא יודעת.. אולי לצאת להסתובב עם החבר'ה.
ערוץ השבוע שלי: YES STARS 2.
סדרת השבוע: אממ.. פשע מן העבר..? והאנטומיה
פרק השבוע: האנטומיה והפרק הראשון של פשע מן העבר (סופסוף הבנתי איך הכל התחיל!).
שיר השבוע: My Chemical Romance - House Of Wolves 30STM - The Kill. FOB - This Aint a Scene.
תמונה: מה שחברה שלי ציירה לי על הקיר..
כישרון! זה בול אותו דבר!
מסר לאומה: לעולם, אבל לעולם, אל תקחו סמים...? לאדעת.

נועמופ

New member
../images/Emo9.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: החופש. מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: טמטום של אנשים מסוימים. תוכניות לסופ"ש: לצבור אנרגיות. ערוץ השבוע שלי: יסטארס1 סדרת השבוע: בניחוש. פרק השבוע: הישרדות 14 שיר השבוע: אביב - שתיקה תמונה: - מסר לאומה: תאכלו, זה משביע!

T a l 91

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo19.gif היה הישרדות 14?!

איפה? מה? למה? איך? ............................?! *דורשת הסבר
*

LeRanch

New member
עונה../images/Emo3.gif

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: לחזור לארץ!! מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: אין תוכניות לסופ"ש: ללמוד למתמטיקה
ערוץ השבוע שלי: יס סטארס 2
סדרת השבוע: מחשבות פליליות
פרק השבוע: מחשבות פליליות 210
שיר השבוע: How to save a life של The Fray תמונה: הרכז שלי במסיבת פורים בפולין
מסר לאומה: פולין זה מסע של פעם בחיים

sweet fairy

New member
עונה נה נה נה....

מה הדבר הטוב שעשה לכם את השבוע: הלכתי לטקס סיום קורס של חברה שלי בצבא... היה ממש אחלה... עשה לי חשק להתגייס כברררר
אה וגם פורים מה הדבר הרע ש...קצת הרס את השבוע: יום רביעי- התבטלות מוחלטת תוכניות לסופ"ש: ניראה כבר.... ערוץ השבוע שלי: יסטארס 2 סדרת השבוע: זה ישמע מוזר אבל בקושי צפיתי בסדרות השבוע חוץ מהרווק.. פרק השבוע: נמלטים 218 שיר השבוע: supergirl- Reamon תמונה: התמונה הזאת תלויה אצלי בחדר.. חח וצילמתי אותה... מסר לאומה: תקראו ספרים של הרלן קובן.... ומי יודע אולי תצליחו בחיים

למעלה