עם מ

Eldad S

New member
../images/Emo82.gif עם מ../images/Emo32.gif

כדי שיהיה לנו גם פתיל Off משלנו: זה המקום לבדיחות והודעות שנראות לכם
משהו.

Eldad S

New member
איך מקבלים דואר מ-Gmail באאוטלוק

או באאוטלוק אקספרס לכאורה, אין קשר לקישור שלך, פניה, אבל בתחתית העמוד של הקישור המרתק שצירפת מופיע לינק לעניין זה. אז היות שבכל זאת ב-
עסקינן, אני מצרף לטובת המתעניינים גם את הקישור הנוכחי: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190314,00.html

Avi Noam

New member
ולמי שמעוניין בג'ימייל באאוטלוק

מוזמן לכתוב לי מסר בפרטי, ואני יסביר לכם שלב שלב

אם הממשק באנגלית

- לך ל TOOLS->OPTIONS - בחר MAIL SETUP - לחץ על EMAIL ACCOUNTS - ADD A NEW E-MAIL ACCOUNT - בחר HTTP ומלא את השדות מקווה שעזרתי...

Eldad S

New member
תודה רבה על ההסבר ../images/Emo13.gif

ציטטתי לעיל קישור למי שמתעניין בהסבר הזה.

ססילי

New member
אני לא מצליחה לראות את הסרטון,

אבל באימייל של gmail אני בד"כ משתמשת בקישור שלהם שעושה בשבילי את עבודת ההתקנה: 1. מתוך ההחשבון של gmail למעלה מימין: settings 2. בין האופציות על הרקע הכתום: Forwarding and POPWeb 3. בחירה של "POP Download" 4. לחיצה על Configuration instructions 5. בחירה במערכת ההפעלה וה outlook הנכון והרצה של הקובץ 6. סגירה ופתיחה מחדש של ה outlook אבל יש צורך בהוראות של עופר, כי זה משום מה לא שומר לי את הסיסמה, ואותה צריך למלא באופן ידני.

Boojie

New member
לא חייבים.

באתר של ג'ימייל יש גם אשף שעושה את זה אוטומטית. מי שפרנואיד כמוני ולא אוהב לתת לאשפים להתעסק לו עם ההגדרות, בנוסף לאשף יש שם גם הסברים מאירי עיניים. באנגלית, אמנם, אבל קשה לי להאמין שבפורום הזה דווקא אנשים יתקשו עם זה...

Eldad S

New member
צר לי שנאלצתי למחוק

כאן הודעה בעניין הקומונה של שי ודרור. גיליתי אורך רוח כלפי מפרסם ההודעה, אבל במקום
, מצאתי כאן לא מזמן, בתגובה, השתלחות פוגעת ומעליבה (ואף יותר מכך) כלפי גולשי הפורום מצד מפרסם ההודעה. להתבטאויות כאלה אין מקום בפורום, ולכן נמחק השרשור מתוך הפתיל הנוכחי.

Eldad S

New member
נ"ב: מצטער על ההודעות

האחרות שנמחקו כאן: ברגע שנמחקת ההודעה הראשית, אוטומטית נמחקות גם ההודעות שאחריה. שוב תודה לססילי, לורדה, לפניה ולכל מי שהשתתף בשרשור שנמחק. יש לי לפעמים מדיניות ליברלית, אולי ליברלית מדי, אבל כשאני רואה שנחצים קווים אדומים, ומישהו שבסך הכול אורח בפורום שלנו מרשה לעצמו להתבטא בצורה גסה ומעליבה, לא נותרת לי ברירה אלא לחזור בי מן המדיניות הליברלית שנקטתי.

Milochka1

New member
אכן טוב שלא ראית

כשקראתי את ההודעה נהפכו לי הקרביים, ממש לא נעים. כל הכבוד לאלדד על הסובלנות

henor

New member
יש לי שאלה בוורד

יש לי קטע שעבר עריכה באמצעות "עקוב אחר שינויים". אני רוצה לשלב אותו בקטע ארוך יותר שגם הוא עבר עריכה כזו. הבעיה היא שברגע שאני עושה את השילוב הזה, הקטע המשולב מסומן כולו כקטע חדש, כך שכבר לא רואים את השינויים שעשיתי. יש למישהו פתרון איך אפשר לצרף את שניהם כך שהשינויים, ורק השינויים, יישארו?

נדמה לי שעושים את זה ככה:

לפני ההעתקה יש להסיר את ה-v מ"עקוב אחר שינויים בעת העריכה" בשני המסמכים בלי לגעת בסימני המעקב שכבר יש במסמך. אחר כך לעשות ctrl+c במסמך המקור, ו-ctrl+v במסמך היעד. אחר כך להחזיר את "עקוב אחר השינויים במסמך היעד ולהמשיך לעבוד כרגיל. נדמה לי שזה עובד.

למעלה