סיום עונה 8

../images/Emo82.gif לא להחזיר אותה ממש

אבל פה ושם שתהיה בתור רוח רפאים, או שיראו אותה בעבר, או לפחות שינציחו אותה בתמונות שהיו בסוף הפרק... כמו כל האליוול מתה.

Charmed Or

New member
3.17?../images/Emo112.gif

הפרק עם הפלשבקים ועם השד שנהרג ע"י נעליים?! אם כבר אז 4.22 ;[

Im All That

New member
לא מסכימה!../images/Emo221.gif

זה פרק חלש לסיום עונה! אז לשים אותו לסיום סדרה?!

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

8.22 היה הרבה יותר קיטשי
וזה דווקא סיום עונה טוב, כי הפרקים שלפניו היו השיא.

flying eagle

New member
שאלה

למרות שלא ראיתי את הפרק האחרון (אבל אני כבר יודעת כמעט כל מה שקורה בו), רציתי לדעת זאת: בכל הקטע של הלידה של וואיט וגם אחר כך כשהוא קטן, כל הזמן מזכירים את זה ש"יש לו ייעוד" וגם אקסקליבר הרי מיועדת לו, וכריס בא את כל הדרך כדי להציל אותו מלהפוך לרע ובכך להציל את העולם, וכל השדים ניסו לחטוף אותו כשהוא היה קטן כדי להעביר אותו לצד שלהם (ואפילו לא שדים, גם בכיר!), והחוזה סיכנה את חייה רק כדי לגעת בוויאט ולראות מה ה"עתיד" שלו (הפרק עם הלא רואה-לא שומע-לא מדבר). אז אחרי כל הבלה בלה בלה הזה במשך העונות, מספרים לנו אפילו בקטנה מה הייעוד הגדול שלו? מזכירים את זה בכלל? כי אם לא זה לא רק מעצבן, זה גם עצוב. ואז אני אאלץ לכתוב פאנפיקים על זה....

Liad B

New member
../images/Emo58.gif

לא מדברים ממש על וואיט בפרק האחרון, הוא יותר מוקדש לרעיון שיש המשכיות לשושלת שלהן.. לא מדובר ספציפית על הכוחות של וואיט או על השימוש באקסקליבר, הדבר היחיד שיכול להיות קשור לזה, ואני מצטט כריס: כיסחנו לשדים את הצורה ואז הכוחות של וואיט נעלמו וואיט: כיסחנו? כריס: אוקיי, וואיט כיסח לשדים את הצורה. תרגום חופשי, באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב.. כמו כל דבר.

flying eagle

New member
אוף...

לחכות כל כך הרבה זמן?? עד ה-9.9 ???? (תאריך מגניב יוצא לפרק האחרון בארץ...) טוב נו..... נתאזר בסבלנות כלשהי...

yoad123

New member
אממ לא מדוייק. יותר משהו כזה:|ספויל

כריס: כיסחנו את הצורה לכמה שדים וואיט: למען האמת, אני כיסחתי לכמה שדים את הצורה... ואז כריס משמיע נחירה כזאת של בוז...

למעלה