סיום עונה 8

../images/Emo82.gif סיום עונה 8 ../images/Emo58.gif

היי. אני בטוחה שהדיון הגדול הזה כבר התרחש מתישהו בזמן שהייתי בבסיס, אבל אני רק עכשיו ראיתי את הפרק האחרון ולא הייתי כאן בדיון הקודם (במידה ובאמת היה כזה). אז הנה אני פותחת בזאת את הדיון על סוף העונה. אין לי זמן עכשיו כי אני צריכה לעוף למסיבת יומולדת, אז אני אשמח אם תתחילו. אני רק אציין דבר אחד מאוד עקרוני שאני חושבת: הפרק האחרון היה פשוט מושלם
היה חסר בו רק דבר אחד קטן שבטח לא היה בגדר אפשרי לפי השמועות ששמעתי: בסוף כשהראו את התמונות, להראות גם תמונה של פרו, זה מאוד היה חסר. אם כי גם תמונה של סם לא הייתה פוגעת, גם הוא היה אחרי הכל חלק מהחיים שלהן... ועוד משהו, זה שלפיבי יש 3 בנות... זה לא אומר שגם בדור הבא יש מכושפות? או שנבואת המכושפות התחילה והסתיימה בהן? בעצם זה לא הגיוני כי המכושפות שוחזרו אחרי שפרו מתה...

flying eagle

New member
נראה לי

שדיון כזה כדאי יהיה לפתוח רק אחרי שהפרק האחרון ישודר גם בערוץ 3. ככה תהיה השתתפות יותר גדולה ואף אחד לא ירגיש "מוזנח" חס וחסה....

dandi221

New member
../images/Emo58.gif דעתי ../images/Emo58.gif

לדעתי הפרק האחרון ממש לא היה מושלם...
הוא במידה מסוימת, די אכזב אותי... כלומר, מילא הרעיון שהכל נגמר טוב וכולם מרוצים, ניחא למרות שגם את זה אני לא אוהבת, יותר מידי צפוי ורגיל, ציפיתי שהם אולי ישנו משהו, יצאו מה-האפי אנד הזה, אבל לא... לא נורא, אבל הסוף, שמראים איך החיים שלהם ממשיכים וכאילו - זהו. זה משיש. זה מה שיקרה. נגמר עידן המכושפות. אין יותר שדים, קסמים, לחשים, קשיים, הכל מושלם וכל מה שהיה בשמונה השנים האחרונות נגמר. נעלם. הסוף האידיאלי שלי, שהם ינצחו אבל ימשיכו בכל זאת להלחם בשדים, ושהסוף יהיה לפחות קצת פתוח, קצת מקום לדימיון - הם עשו את הסוף הכי סגור וצפוי שאפשר - ממש לא טוב
ואני לא יודעת, לא מצא חן בעיניי, יותר מידי אופטימי ושמח, וגם זה מסר חד משמעי - אין המשך! נגמר! אין מקום לדימיון, להמשך הפנטזיה, האפשרות של כל אחד להחיות אותה קצת ולשמור אותה חיה ובועטת, הם פשוט סגרו אותה. זה לא בסדר לדעתי, וחבל... כל שאר הפרק, הקרב היה יפה, אבל הרסו את הסוף...

../images/Emo82.gif אני לא חושבת שאת צודקת

והם לא אמרו שאין יותר שדים בכלל, פשוט לקח הרבה זמן עד שהם התחילו שוב לתקוף אותם. ונשאר המון מקום לדימיון, פשוט לא לעונות המשך. אולי יכתבו על זה ספרי פאנפיקים.

CharmedRulez

New member
זה לא נכון... |ספויילר|

כל הרעיון של 8.21 היה להראות שלא משנה מה, תמיד הרוע יחזור לרדוף אותם (עם הטריאד - הוא תמיד יחזור, צריך לחסלם סופית) כך למשל יש את שני השדים שהמטרה שלהם הייתה שהמכושפות יהרגו את הטריאד ואת בילי וכריסטי כדי שכשהילדים של פייפר פיבי ופייג' יהיו מספיק גדולים, הם ילחמו בהם. הדור הבא ייקח על עצמו את הלחימה. בנוסף, ראו בסצינה המסיימת את פייג' הורגת שם ("חץ!") ואת הנכדה של פייפר משתמשת בכוחות שלה. הסוף באמת היה סגור מאוד, אבל אני לא מסכים עם איך שאת תיארת את זה. לדעתי זה דווקא הפוך... למרות שהיה מושלם מדי.... שלושה ילדים לכול אחת והכל.... והייתה בעיה נוראית עם ההמשכיות של הזמנים, אבל זה עניין שלם במכושפות....

always be me mc

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif+../images/Emo58.gifל8.22 בתוכן

באמת יותר מדי שמח וצפוי
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה(בתוך מישהי שלא אהבה איך הסתיים 3.22) אבל הייתי מעדיפה פרק דרמתי מאשר פרק קומי(הפרק הקומי איכזב אחרי הציפיות הגדולות שהציב 8.21) הייתי רוצה לראות עוד פרק דרמטי(אולי עם קצת קומדיה) שהוא דיי סגור(מבחינת עלילת בילי וכריסטי) אבל לא לגמרי ושהאחיות עדיין ממשיכות להילחם בשדים ושלא מגיעות לזיקנה בסוף הסידרה(אני שונאת שעושים את זה!!) אולי עוד קרב מרשים(ולא שפייפר מפוצצת, מפוצצת, מפוצצת בקלות ובילי מחזירה את האש והורגת את כריסטי) היה חסר דרמה בפרק הזה ! למרות שמצד שני גם קומדיה היא חלק ממכושפות אבל דרמה זו הצורה הכי טובה לסיים סידרה לדעתי. זה הסוף שהכי זוכרים!(אומנם לא הסכמתי עם הריגת דמויות בבאפי והייתי עצובה כשצפיתי בפרק האחרון אבל יודעים מה? לפחות הוא השאיר עליי רושם!) היה נחמד לדעתי אם היו מסיימים במוות של כריסטי ואז כעבור כמה זמן בלידה של פיבי את הבת שלה. (מעגל של חיים ומוות) ואולי גם שהיו הרבה יותר מדגישים את הקירבה בין האחיות ולא שפייפר יושבת במקום אחד מרוחק, פיבי במקום אחר ופייג' במקום אחר(בתמונה הן לא נראו לי כמו אחיות אלא כמו חברות. עדיפה כבר התמונה שלהן מ-5.10) חבל שככה סיימו אבל אני אצטרך להשלים עם זה(ותמיד יש פאנפיקים
) (דרך אגב פרקים 8.21, 8.22 מזכירים לי טיפה את חלקים 4.01,4.02 של מכושפות שוב. בחלק הראשון 4.01 הכול דרמה ובפרק השני הפרק איכשהוא נהפך לקומדיה)

flying eagle

New member
בעונה 6

כריס לא אמר שהן מתו כשהוא היה יחסית צעיר ומי שגידל אותו ואת וואיט היה הסבא שלהם? הם נורא לא עקביים החבר'ה....

A CharmedOne

New member
למה לא?

העתיד השתנה בגלל שכריס גילה מה קרה בעתיד. העתיד לא נשאר כמו למשל מה שראינו ב-2X02, פרו מתה ולפייפר יש בן.

flying eagle

New member
אוקיי..

אבל אם כריס עצר מוויאט להיהפך לרשע, אז למעשה כריס אף פעם לא היה צריך לחזור בזמן כדי לשנות את וויאט. אז בעצם כריס למעשה מעולם לא חזר בזמן וכל מה שקרה בעונה 6 לא קרה ואז וויאט כן שוב נעשה רשע! (הבנתם?....) זה קונפליקט לא נורמלי... הם היו צריכים לעשות שלא יודעת, אולי כריס כשהוא נמצא בעבר השאיר מכתב לעצמו בעתיד שבו הוא אומר לעצמו לחזור בזמן ולהציל את וויאט או משהו בסגנון...

../images/Emo82.gif לא בדיוק

כריס הציל את וואיט בהווה שאנחנו ראינו - בקו הזמן העיקרי שאנחנו חווינו בסדרה. בקוי זמן אחרים גדעון עדיין חי וואיט עדיין מרושע. זאת לולעה כמו הביצה והתרנגולת.

yuvi217

New member
אוף

בדיוק בגלל זה אומרים (בכל סידרה אפשרית כמעט) שאסור לשנות את העבר! בזה אפילו מכושפות סותרת את עצמה... הרי קופידון אמר לפיבי לא לעשות כלום כשהם היו בעבר שלה כי זה עלול לשנות דברים וזה מסוכן, וגם כשכריס עושה שינויים בזמנים השונים זה יכול להיות בעייתי :S אוי זה מסובך

../images/Emo82.gif לא נכון!

מכושפות לא סותרת את עצמה. הם תמיד טוענים שאסור לשנות את העבר. פשוט כשמשהו ממש רע קורה אז שווה לנסות לשנות את מה שקרה גם במחיר שינוי רע. אפילו בפרק האחרון - הלאה
הם אומנם סיפרו לפאטי וגרמ'ס על מה שיהיה בעתיד (שלהן), אבל זה בגלל שהם התכוונו ממילא להחזיר אותן כך שהן לא יזכרו כלום. ושוואיט הגדול היה אידיוט ובטעות פלט את "דוד קופ" (שזה אחד הקטעים החזקים ביותר בפרק ובסדרה בכלל לדעתי) כריס הרביץ לו (בערך...) בגלל שהוא הסתכן בשינוי העבר שלו! הרי ההווה של קו הזמן של המכושפות כרגע היה זה שהם ניסו לשנות ולכן לא הייתה אפשרות שהם לא יזכרו את מה שקרה. למרבה המזל פליטת הפה הקטנה הזאת לא התעסקה לקופ ופיבי במוח יותר מדי והם בכל זאת התחתנו. כנ"ל לגבי מה שקרה עם פייפר וליאו ופייפר וליאו הזקנים.

flying eagle

New member
אויש נו כבר! ../images/Emo205.gif

מרוב טיזרים שעשיתם לי אני כבר לא יכולה לחכות לראות את הפרק האחרון (מכיוון שרק אותו בעצם לא ראיתי...)! עוד מעט אני אתחיל לחתוך ורידים כבר או משהו! (לא, סתם בצחוק. אני לא עד כדי כך פנאטית....)

A CharmedOne

New member
בכלל לא ../images/Emo58.gif

פייג' התחילה להיות פול טיים מאירה-לבנה, וגם כמו שפייפר אמרה שהילדים (ואז הראו את כריס ווואייט הגדולים) התחילו גם הם להילחם בשדים... ואם כבר הקרב, לדעתי הוא היה טיפה מאכזב, רציתי שגם בילי תמות... חחח...

dandi221

New member
וואו! כולם פתאום קופצים עלי../images/Emo58.gif

תרגעו! לא התכוונתי שאין שדים יותר, אבל מבחינת הבנות כל עידן המכושפות נגמר וזה כאילו העברת התפקיד לדור הבא אחרי 8 שנים, שזה לא מצא-חן בעיניי מה לעשות... ונכון, פייג' ממשיכה להיות וואיט-לייטר פול טיים ג'וב, אבל זה הקטע - היא וואיט ליטר, לא מכושפת... ומה עם פיבי? באמת נראה לכם שעם סוף כזה היא ממשיכה להלחם בשדים? או פייפר? פייפר אולי טים טיפה, אבל זהו...

Woogyman

New member
אממ ../images/Emo58.gif822 ../images/Emo110.gif

אני ממש אהבתי את הפרק. בקשר לשאלה על הבנות של פיבי - הן לא עוד מכושפות, אבל אני כן בטוח שהן מכשפות ממש ממש חזקות (בנות האליוול מתחזקות בכל דור).

Im All That

New member
../images/Emo58.gifלדעתי....../images/Emo221.gif

הפרק האחרון הכי אידיאלי והכי טוב למכושפות זה 3.17..! וכן אני מסכימה עם זה שכל המשפחה הייתה ביחד אז פרו נורא הייתה חסרה לי!!שכשבראד קרן אמר שהם הולכים להנציח את זכרונה אז חשבתי שהם הולכים לעשות קצת יותר מכמה שורות...משהו שיראו פלאשבק כשהיא הייתה קטנה או משהו כזה..נורא איכזב אותי...!ואתם קולטים! הוא אפילו לא ביקש ממנה שהיא תחזור!!!כלומר היא לא יכולה לומר כן אם לא שואלים אותה אז אפשר לנסות!! עברו כבר 5 שנים!!! כמה אפשר לשמור בבטן?!?

r o b b i

New member
אתם מוכנים ../images/Emo58.gif

לעזוב כבר את פרו כאילו חלס עברו כבר 5 שנים כבר התגברנו עלייה נכון היה עצוב שהיא מתה אבל אם הם היו מחזירים אותה זה היה ממש דבילי זה כאילו ידפוק את כל ה5 שנים האלה שהתרגלנו כבר. וגם לדעתי אם היו מחזירים אותה זה כאילו פייג' לא עשתה עבודה טובה והם צריכים את פרו בחזרה (וזה לא נכון).

Im All That

New member
לא אמרתי את זה!../images/Emo221.gif

אני לא חושבת שהיא שחקנית גרועה!!אני נורא אוהבת אותה...! אבל הם יכלו להשתדל קצת יותר מלומר מלהזכיר אותה פעמיים ויאלה סיימנו!

למעלה