../images/Emo82.gif סיום עונה 8 ../images/Emo58.gif
היי. אני בטוחה שהדיון הגדול הזה כבר התרחש מתישהו בזמן שהייתי בבסיס, אבל אני רק עכשיו ראיתי את הפרק האחרון ולא הייתי כאן בדיון הקודם (במידה ובאמת היה כזה). אז הנה אני פותחת בזאת את הדיון על סוף העונה. אין לי זמן עכשיו כי אני צריכה לעוף למסיבת יומולדת, אז אני אשמח אם תתחילו. אני רק אציין דבר אחד מאוד עקרוני שאני חושבת: הפרק האחרון היה פשוט מושלם
היה חסר בו רק דבר אחד קטן שבטח לא היה בגדר אפשרי לפי השמועות ששמעתי: בסוף כשהראו את התמונות, להראות גם תמונה של פרו, זה מאוד היה חסר. אם כי גם תמונה של סם לא הייתה פוגעת, גם הוא היה אחרי הכל חלק מהחיים שלהן... ועוד משהו, זה שלפיבי יש 3 בנות... זה לא אומר שגם בדור הבא יש מכושפות? או שנבואת המכושפות התחילה והסתיימה בהן? בעצם זה לא הגיוני כי המכושפות שוחזרו אחרי שפרו מתה...
היי. אני בטוחה שהדיון הגדול הזה כבר התרחש מתישהו בזמן שהייתי בבסיס, אבל אני רק עכשיו ראיתי את הפרק האחרון ולא הייתי כאן בדיון הקודם (במידה ובאמת היה כזה). אז הנה אני פותחת בזאת את הדיון על סוף העונה. אין לי זמן עכשיו כי אני צריכה לעוף למסיבת יומולדת, אז אני אשמח אם תתחילו. אני רק אציין דבר אחד מאוד עקרוני שאני חושבת: הפרק האחרון היה פשוט מושלם