יום שישי

NoFaRi1

New member
חח זה לא אותו אחד שכתבתי עליו מקודם!

אמרתי שברוב המקרים אתה צודק, אבל אני עומדת על המקרה שלי! P:

נשמע טיול נחמד ../images/Emo3.gif

תתפלאי, אצלנו יש יותר מפונקים. אחת הסיבות שלא מוציאים אותנו ללינה בשטח, זה כי יודעים שחצי מהבנים לא יסכימו, ועוד כמה פאקצות בדרך שלא מוכנות להתלכלך...

Snow fairy

New member
סופשבוע רגועעעע

בי"ס היה רעעעע שעתיים מתמ' כשיעל הפוסטמה לא הגיע כי היא לא הצליחה להתעורר ואחרי זה שעתיים ספרות אעאעעעעעעע אח"כ היתה חזרה של להקת בי"ס והיה סבבה. עוד איזה חצי שעה אני הולכת לחברה ובערב יומולדת למישהו מהלהקה:]

זונע

New member
אני חולה...כוסעמק

רציתי לא לבוא לבצפר...באתי בסוף כי הכנתי הרצאה על המיין קאמפף שרציתי להקריא, ואם כבר השקעתי בזה... בערב פוקר אם אני לא ארגיש עוד יותר רע יומיים לדרבי!!!

dcohn

New member
המממממממ

שעתיים הסטוריה הרגישו כמו נצח. שעתיים מתמט' עברו אממממממ..... פשוט עברו. לקחו לי את השעת תפוח ובמקום זה היתה הרצאה שהעבירו שני בוגרי בצפר. ובאמת שמכל ההרצאות שהיו לנו על הצבא זאת היתה הכי פחות חופרת. שעה תנ"ך- אז זהו, המורה לא שונאת אותי, אבל בשיעור ניסיתי לענות על שאלה והרגשתי נורא חכמה ואז היא אמרה לי שזה לא נכון.
נו שיהיה. הגעתי הביתה והיה כבר אבודים
רק שנאבקתי עם המחשב רבע שעה על הכתוביות. לא נורא. ומה מסתבר? שאני לא אצא היום בערב עם חברות (והפעם זה באמת הרבה חברות) להופעה, כי ההורים רוצים שאלמד לתנך (והם די צודקים אבל....
... אני שונאת שהם צודקים). אז אשב בבית, ביום שישי בערב, אחשוב על כמה שהחיים שלי אומללים, ועל כמה שעדיף כבר 0 בתנך מאשר לעשות ת'מבחן הזה ביום שני, ואלמד כמו ילדה טובה. סעמק. [אם הם מעירים אותי בבוקר מחר, יהיו פה צעקות.]

יום שישי את יודעת אוווו וההה יש מסיבה בעיר

התחלתי ב10 היה שלוש שעות מתמטיקה פתרתי מלא תרגילים היה קל נהייתי חכם בזמן האחרון. אחרי זה הלכתי לקניון עם מתן אכלתי שווארמה והיה שמה מישהו שישב אז הוא פלט רוק וזה היה מזה מגעיל ואז הלכנו לשבט צחוקים פעולה מתישה ולערב אין בנתיים תיכנונים.

sky darkens

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך אתה מעביר את זה על סדר היום... "קיצר, אכלתי שווארמה ולמישהו נזל ריר מהפה וזה היה מגעיל... אז הלכתי לשבט!"

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היית מעדיף שהוא יבוא אליו כזה: "סליחה אדוני, נוזל לך שם קצת ריר מהפה ו....."
?? [תכלס, זה היה יותר מצחיק
]

sky darkens

New member
לא, שיפרט יותר, שיפסק או משהו. ../images/Emo3.gif

כזה; "וירד לו ריר, וזה היה אחד המגעיליםםםםם. לא יכולתי לאכול יותר!" *שורה חדשה* "אחר כך הלכנו לשבט..." לא יודע, נו. >::

זה היה מגעיל לא בא לי להיזכר בזה

ונזל לו משהו רציני אבל זה היה מזה דוחה בעעעעע.

moran916

New member
אוף

קמתי היום לבצפר (אני לא לומדת יום שישי) בשביל ללמוד 4 שעות על הגטו?! וואי היה כזה סיוט.. עוד שניה הייתי הולכת בעצמי לגטו.. חוץ מזה ישנתי צוהורים וקמתי לפני איזה שעה.. אני חולה אני מרגישה חרא, אני הולכת לישון.. יום שישי טוב אנשים, תשתו הרבה!

Anni Lupu

New member
הופעה של the magical mystery tour

היה ממש נחמד, במיוחד שהם ניגנו twist&shout :)

Anni Lupu

New member
את רצינית?!

היית אומרת שלום! ישבת במקרה עם ילד בלונדיני עם משקפיים?

למעלה