יום שישי

LadyFlame123

New member
טוב אז שאלה

אין מצב לדעתך שלמישהו שיש לו חברה (והוא אוהב אותה) יהיו כמה ידידות טובות? וסבבה, נגיד שאתה מתחיל את הידידות עם מישהי כי בא לך עליה, אבל אם עבר הרגש, לא מתנתקים ממנה, ממשיכים להיות ידידים. לפחות ככה אני רואה את זה.

זונע

New member
זה תלוי...זה ממש לא תמיד ככה

לפעמים קשה להמשיך להיות ידיד של מישהי אחרי שפתאום אתה מפסיק לרצות אותה, או שקרה משהו.

תתפלאי...

בואי נסתכל על זה ככה: אם למישהו בא על מישהי, אז הוא מתחיל איתה - בצורה רומנטית או בצורה ידידותית. אם הוא מתחיל איתה בצורה רומנטית - אז זה לא העניין פה. אם היא זורמת איתו, אז נפלא, ואם לא - בד"כ לא נשארים בקשר, לא קשר אמיתי בכל אופן. אם הוא מתחיל איתה בצורה ידידותית, אז סביר להניח שהבן ינסה לקדם מהלך שיוביל אותו לקשר הרומנטי, זאת בהנחה שיש לו את הביצים לעשות את זה. כל עוד מהלך כזה לא יגיע, הוא ימשיך להיות ידיד שלה בגלל סיבה מס' 1. אם יימאס לו ממנה, סביר להניח שהוא יעלב קצת שהיא לא רוצה אותו, ואז הרבה פעמים הוא ינתק ידידות, או לפחות יתרחק מאוד. אם בסופו של דבר המהלך הזה כן יגיע - אז שוב, אם היא מסכימה - נפלא, ואם לא - כמה זוגות את מכירה שהיו, נפרדו, ונשארו ידידים? יש פה ושם, אבל כל כך מעט... יצא קצת ארוך

gurke

New member
ושכחת מצב נוסף.

שמישהי סתם נחמדה ואתם מתחברים באופן ידידותי? בלי קשר ללרצות מישהי! למה זה בלתי אפשרי?

תמיר1991

New member
אז שוב - אם אתה לא רוצה אותה או חברות שלה,

אז הקשר איתה לפחות פותח לך מעגלים חברתיים חדשים - איתה או בכלל, ככה שזה טוב מהסיבה הזו. אבל שוב, אני יכול להעיד שבדרך כלל ידידוּת קשורה אצלי למישהי שאני רוצה, בין אם היא הידידה או בין אם מישהי אחרת.

B a m b o o k

New member
אני מרגישה מיוחדת לפי התיאוריה הזאת...

הייתי עם מישו ועכשיו אנחנו ידידים ממש טובים

אני מכיר מקרים כאלה..

אבל הרבה פעמים אחד מהם עדיין רוצה. בכל מקרה שמח בשבילך חח

../images/Emo12.gif ../images/Emo163.gif

ולא יכול להיות מצב שהם אשכרה ידברו כי נוח להם לדבר אחד עם השני, והם נהנים אחד מהחברה של השני?
לי זה נראה הגיוני למדי.

איך זה סותר?

זה פשוט מניע משני.. זו דעתי, כן? אני בטוח שיש מספיק אנשים שיחשבו אחרת.

NoFaRi1

New member
חחח

יש לי ידיד הכי טוב מגיל 0 בערך אני יכולה להבטיח שהוא לא רוצה או רצה אותי בחיים, לא רצה את חברה שלי (אולי בשלב מסוים, אבל זה לא קשור), פשוט ידידות אפלטונית לגמרי. דוגרי מה שאתה אומר נכון לרוב המקרים, אבל יש לא מעט מקרים שזה פשוט לא ככה. אתה אומר שכל הידידות שלך אתה בקשר איתן בגלל איזשהו אינטרסט שאתה רוצה להשיג?

gurke

New member
ממש, אבל ממש לא. מה שאתה אומר נובע

מהלך רוח כללי בחברה של חברות מתוך אינטרסים. אבל קיימים גם אנשים שחברים בשביל להיות חברים. בשביל להנות ביחד...למה צריך משהו שיתרץ את זה?

אתה יודע מה? ניסוח מחדש.

כל מה שאמרתי תקף לגבי התחלת ידידות. בהמשך הסיבות יכולות להשתנות. ולא אמרתי אף פעם שהעולם מושלם, אז עדיף להיות ריאלי.

gurke

New member
יודע מה? נסכם על זה.

כי בתכלס..כל ידידות בתחילתה מלאה גם במתח של אולי...וגם תמיד יש מתח מיני מסויים.

dcohn

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אין מה לשנוא, זה פשוט נשמע לי קצת הזוי... זו דעה נורא שלילית, כאילו כל אדם שמתקרב אליך בא עם אינטרס כלשהו. ולפי מה שאני יודעת זה לא ככה אצל בנות... אני לא נעשית ידידה של מישהו כי אני רוצה אותו או רוצה חבר שלו או משהו בסגנון. מה שאמרת מציג בנים בצורה די רעה, ת'אמת. חוצמזה, תחשבו על זה שאם לפני שהיתם מתחילים ידידות עם בנאדם הייתם צריכים לחשוב קודם על 'מה בעצם הוא רוצה ממני?' או 'מה האינטרס שלו?', רוב הסיכויים שלא הייתם ידידים (או ידידות במקרה הזה) של כל מי שאתם היום.. ~ואולי דיברתי שטויות~

"אינטרס"...

נגיד שאני רוצה את אנה (
), ואני בוחר להתקרב אלייך כדי שאני אוכל להתקרב אליה, זה לא אומר שאני לא רוצה להיות ידיד שלך ובלה בלה כל זה, זה פשוט אומר שבמקור זאת הייתה הכוונה... מציג בצורה רעה? יכול להיות שכן, אבל בנות הרבה יותר גרועות...

זונע

New member
../images/Emo45.gifבואנה יערי תכזה צודק בהכל

אבל יש דבר אחד שאתה טועה בו-אתם כל כך חוטפים בראש מחר בדרבי

למעלה