נחמד כזה, טיפה מעייף, אבל
פשוט שווה כל רגע. שעתיים ראשונות עיצוב תוכנה, פתרנו תרגילים בעיקר, והיה ממש נחמד. ישבתי ליד מישהו שלא הפסיק להצחיק אותי
ההפסקה של עשר הייתה ממש ארוכה, פירוט אחרי זה. שעה שלישית מודלים, ישבתי ליד אותו אחד ממקודם, ולא הפסקתי לצחוק. אה כן, הבנתי יותר טוב את החומר. שעה היסטוריה- בעיקר דיברנו, המורה חילקה לנו חוברת עם החומר על השואה, ובשבועיים הקרובים נלמד רק מהחוברת. לא ממש הספקנו ללמוד משהו היום. עכשיו פירוט על מה שהיה בהפסקה- הלכתי לחדר מורים לחפש את המורה לספרות, לבקש ממנה לעשות את הבוחן על הספר. קראתי לה, ובזמן שחיכיתי לה ראיתי את המורה למחשבים יורד במדרגות לכיוון המזכירות, אז אמרתי שאחרי זה אני אגש אליו. דיברתי עם המורה לספרות, והיא אמרה שאם אני רוצה אז אני אעשה את הבוחן בשעה חמישית. סיימתי איתה, והלכתי לכיוון המזכירות לחפש את המורה למחשבים. הוא לא היה שם, אבל ראיתי את המורה לתנ"ך, והיא רצתה לדבר איתי, אז הלכו עוד ארבע דקות בערך
סיימתי איתה, הלכתי לחפש את המורה למחשבים. הוא אמר לי לבוא לדבר איתו בהפסקה הבאה. הלכתי לכיוון של חדר מורים בשביל לדבר עם המורה לספרות, ואז ראתה אותי היועצת וקראה לי כדי לקבוע איתי פגישה ולדבר איתי. אחרי זה חזרתי למורה לספרות, אמרתי לה שאני אעשה את הבוחן בשעה חמישית. כל זה לקח לי פחות מרבע שעה שזה הזמן של ההפסקה, וזה הישג, העובדה שמצאתי את כל מי שהייתי צריכה
אחרי שנגמר לי היום, הלכתי בהפסקה לחדר מורים לחכות למורה למחשבים שכמובן לא הגיע. מפה הלכתי לעשות את הבוחן בספרות, שהיה די קליל והופתעתי מהשאלות. סיימתי אותו, הלכתי ליועצת (שאת הפגישה קבעתי בכוונה להיום), דיברנו שעה, הייתה רעידת אדמה באמצע והיה מאגניב
סיימתי לדבר איתה וראיתי שאין עוד הרבה זמן עד שתיגמר השעה, אז הלכתי לחכות למורה למחשבים. הוא יצא מהשיעור, דיברנו ואז הוא הסיע אותי הביתה כי אנחנו גרים די קרוב
אכלתי, סידרתי חדר, העליתי כביסות, עכשיו אני צריכה לעשות שיעורים, באמצע לשטוף את הבית ואז לחזור לשיעורים אם עוד יהיו לי.... וואחד יום. נקווה שיהיה משהו מעניין לעשות בערב, שלא יהיה משעמם.