יום חמישי

Ditz 93

New member
אממ...

הזמנתי שתי חולצות מהאתר של נו-טי (ואם מישהו באמת נכנס לאתר ורוצה להזמין, בבקשה תכתבו ת'מספר חבר שלי באתר- 2716 כדי שאני אקבל נק' בונוס ^^" תודה מראש) ויש לי רשימת מועדפים ענקית של נעליים מאמאזון, שאני צריכה להחליט מה להזמין משם XD. אה ואתר בשם דיל אקסטרים, שהוא אתר אמריקאי, אבל המשלוח חינם. אז אני מזמינה משם תכשיטים.

Ditz 93

New member
אהא... גדול ^^"

אני הזמנתי ת'חולצה של עודד, ות'חולצה של 'בשר זה רצח'. ואני רוצה להזמין גם ת'תמונה עם הפייגלע, ות'חולצה עם השניצל והטבח XD אם הבנת למה אני מתכוונת

PerfectSP

New member
ווי אנחנו אמורים ללמוד את זה רק שנה הבאה../images/Emo190.gif

את אנטיגונה
מסכנה

אמ.

היה סתם מתסכל. היסטוריה תנך לשון תנך. מחר היא מחלקת את המבחנים באנגלית כנראה. ו... אני מפחדת.
ויש לי מלא שיעורים למחר. ואין לי כוח בכלל לכלום.

How I Disappear

New member
טיול שנתי =]]

היה מהנה ביותר !
היינו צריכים להיות 5 בחדר ובסוף היינו 9 !!! כי עוד 4 בנות הצטרפו אלינו, למרות שיש הפרדה בין בנים ובנות XDD אבל הבצפר הזה לא מאורגן בכלל חחח יוני המורה לפיזיקה, בא לבדוק אם כולם ערים [בשבע וחצי ! שהיינו צריכים להתעורר בשש וחצי] וראה שהן ישנות איתנו ולא היה איכפת לו בכלל חח והיום היינו בנחל כזיב ובסוף יש עליה של איזה 20 דקות והמדריך המטומטם הזה [שדרך אגב, הוא אמר לנו שהוא אח של משה מהישרדות] לא עצר אפילו פעם אחת !!! ואני כולי מתנשף, עוד שניה מתעלףףף ! בקיצור, היה נחמד ...

Omerco1

New member
בטיול השנתי האחרון

הבאנו מלא מלא סקשים ובחדר שהיה אמור להיות של 4 היינו אשכרה 12 - עוד 5 בנים ו7 בנות חחח. כולם התגנבו כזה מהחלון (ישנו באכסניית מצדה החרושה אימים).

למעלה