יום חמישי

Omerco1

New member
האאאאאאאאאאאא

איזה יום נורא. שעתיים ראשונות היה מתמטיקה - מבחן הקבצות. לכל ה5 יחידות הלך פשוט נורא לפי מה שהם סיפרו לי, היו להם 6 שאלות בגאומטריה ועוד 10 באלגברה - משהו נורא. לי (4) היה הרבה הרבה יותר קל, רוב השאלות שלנו היה טריגו. אם חשבתי לעבור ל5, אני עכשיו כ"כ ירדתי מזה! אחרי זה היה ספורט והיה מבחן מעפן שקיבלתי בו 80. גם בסדר... שעתיים רצופות של כימיה היה נחמד, אנחנו מתחילים לסיים את התרכובות היוניות. אנגלית התבטל לי והברזתי מפיזיקה. מחר יש לי מבחן בביולוגיה
וקיבלתי 88 בבוחן במתמטיקה! אהא
יומטוב

PerfectSP

New member
80 בספורט זה מצויין! ../images/Emo190.gif

לנו פשוט קורעים את הצורה! לקבל עובר זה יפהXD

hadarinke

New member
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

הסווצ'רט שהזמנתי מפינלנד כלכך מגניב!!D: הוא הגיע אתמול אבל הדואר היה סגור, אז לקחתי אותו היום והוא מדהים! ויש לו חורים לבוהן כזה, כמו כפפה=] חוץ מזה גם הגיעו 2 זוגות של משקפי שמש שהזמנתי [איזה ניגוד מטורף] ,אחד כחול כהה[זבוב] ואחד אדום וגם דיי זבובי כזהP: יאללה, אני זזה ללמוד למבחן שלי על כ-ל ספר אנטיגונה... נקווה שאני אקבל מעל 40! WISH ME LOCK

זה לא קשור../images/Emo60.gif

גם אני לא לומדת ספרות השנה אלא רק שנה הבאה וביב', ואני ממש לא בבית ספר דמוקרטי.

Ditz 93

New member
מאיזה אתר את מזמינה?

גמאני התמכרתי לאחרונה להזמנות דרך האינטרנט ^^"

hadarinke

New member
חח גם אני!

ואני הולכת להזמין עוד אבל לא בזמן הקרוב, לאבא שלי יש בת מצווה ענקית לשלם[אחותי..] אממ האתר שהזמנתי ממנו את הסווצ'רט הוא החנות של נייטוויש באינטרנט -nightwishop אאל"ט, וזה הסווצ'רט שהזמנתי: אממ.. ואת שני המשקפי שמש חילקו חינם רק בעלות משלוח או משהו כזה, אז אמא פרגנה וקנתה לי
מה את מזמינה?P:

למעלה