חיי משפחה

yarden41

New member
נרשם!!!!!!!!!

שם אמיתי: ירדן שם המשפחה: כריס תמונה של כול המשפחה ביחד: -----------------> הרשמה פרטית לכול סים: שם: דניאל גיל: 16 תחביבים/קצת עליי: תאומה של דני, אוהבת שירי דיכאון, מקובלת בבית הספר. תמונה: הילדה עם הכובע הורוד בצד הכי הכי שמאלי. שם: גיל גיל: 31 תחביבים/קצת עליי: עובד בהיי טק, אוהב מחשבים. תמונה: האבא שמנשק את האימא. שם: לורן גיל: 30 תחביבים/קצת עליי: כותבת סיפורים, עקרת בית. תמונה: האמא שמקבלת את הנשיקה מהאבא. שם: בן גיל: 12 תחביבים/קצת עליי: אוהב להציק לאחים שלו, שונא שיעורי בית. תמונה: הילד הקטן שבמרכז התמונה בעושה פרצוף שונה. שם: דני גיל: 16 תחביבים/קצת עליי: תאום של דניאל, אוהב ללמוד. תמונה: הילד הבלונדיני שמנופף לשלום בצד הכי הכי ימיני. זהו נרשמתי! אני מקווה שתירשמי אותי!

yarden41

New member
חוץ מזה, בזמן האחרון זה אומר עכשיו ו...

אני לא רואה שבהודעה האחרונה שכתבתי יש משהו סוטה... בעצם..... אתה כל כך רוצה שמשפחת גייז תצטרף לתחרות? עצוב..

../images/Emo124.gifמצב../images/Emo124.gif

משתתפים:
1.קטקטXD, עם משפחה : אסיאתית (לא רשמת את שם המשפחה) 2.טלון החמודה, עם משפחת : יאק(יש הכול) 3.yarden41, עם משפחת : כריס(יש הכול) 4.מ ת ו ל ת ל ת 16, עם משפחת : שחף(יש הכול) 5. 6. 7. 8. 9. 10.
שופטים:
1.אלינה elina - שופטת חום ואהבה() 2. ארגז|שמור:ארגז| 1.kuik0kuik -יש לך עד היום ב00:00 להגיש את המשפחה. 2.shirarditi -יש לך עד היום ב00:00 להגיש את המשפחה. 3.עדידוש The Queen

yarden41

New member
רגע!

חחחח איזה משימות יהיו שם ? תצלום משפחתי? חחחח.... אה ויש לי רק את חבילת הסימס2 הרגיל אז זה בסדר???

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifטעות../images/Emo13.gif

השם משפחה של מתולתלת 16 זה ווטסון והשם שלה זה שחף:)

../images/Emo124.gifמצב../images/Emo124.gif+הודעה לכולם!

משתתפים:
1.קטקטXD, עם משפחה : אסיאתית (לא רשמת את שם המשפחה) 2.טלון החמודה, עם משפחת : יאק(יש הכול) 3.yarden41, עם משפחת : כריס(יש הכול) 4.מ ת ו ל ת ל ת 16, עם משפחת : ווטסון(יש הכול) 5.shirarditi, עם משפחת : היילס(חסרה הרשמה פרטית לכל סים) 6. 7. |הדגשה|
שופטים:
1.אלינה elina - שופטת חום ואהבה(
) 2.
שמור:
1.kuik0kuik -יש לך עד היום ב00:00 להגיש את המשפחה. 2.עדידוש The Queen-יש לך עד מחר ב00:00 להגיש את המשפחה * אנשים, סליחה שאני מקציבה זמן להגשות, פשוט אני רוצה כבר להתחיל בתחרות.. אא ודרך אגב, ההרשמה סגורה!

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifנרשמת../images/Emo13.gif

שם אמיתי:שיר
שם המשפחה: היילס[Hales] תמונה של כול המשפחה ביחד:|שמאלה| בקרוב אני יעשה הרשמה פרטת לכל סים:)

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifועוד משהו-

החלפתי שיער לנערה ובגדים לכל הילדים, כי אלה מכוערים

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifהנערה-ג'מה [Jemma].

שם: Jemma, ג'מה גיל: 15 תחביבים/קצת עליי: הגוטית של המשפחה, גיטריסתית בנשמתה, שונאת כל מה שקשור לורוד פרחים וחוסכת כסף למכונית. תמונה:עוד מעט.

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifהילד-דין [Din].

שם: דין, Din. גיל: 8 תחביבים/קצת עליי: אוהב לצפות בטלוויזיה, לארח חברים בחדרו הקט וחולם להיות גנרל כשיהיה גדול. תמונה:עוד מעט.

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifהפעוטה-בת'[Beth].

שם: בת', Beth. גיל: שנתיים תחביבים/קצת עליי: ג'מה בטוחה שבת' תהיה פאקצה כשתיהיה גדולה. כבר עכשיו אפשר לראות- היא אוהבת כל משיפה וורוד. לא בוער לה ללמוד ללכת או לדבר והיא מאוד רגועה ונינוחה. דומה מאוד לאימא. תמונה: עוד מעט.

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifההורים-אנה וקווין[Anna And Kevin]

שם: אנה, Anna גיל: 35 תחביבים/קצת עליי: צעירה בנפשה, מאוד נינוחה ורגועה. אוהבת את החייים הפשוטים, ולמרות שיש לה הרבה כסף היא מסתפקת במעט. תמונה: התמונה הראשית של כל המשפחה.

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifהמשך.

שם: קווין, Kevin גיל: 34 תחביבים/קצת עליי: מאוד אוהב לכייף עם ילדיו, ויוצא הרבה לבלות איתם. אוהב מאוד את אישתו ורוצה משפחה מרובת ילדים, בניגוד לאישתו שחושבת ששלושה זה בהחלט מספיק. תמונה: התמונה הראשית של כל המשפחה.

למעלה