חיי משפחה

../images/Emo82.gif חיי משפחה ../images/Emo82.gif

(השרשור הקודם קפץ לעמוד השני אז פתחתי חדש)
ההרשמה:
שם אמיתי: שם המשפחה: תמונה של כול המשפחה ביחד: הרשמה פרטית לכול סים: שם: גיל: תחביבים/קצת עליי: תמונה:
מצב
משתתפים:
1.קטקטXD, עם משפחת:שון פאן (יש הכול) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
שופטים:
1.אלינה elina - שופטת חום ואהבה(
) 2.
שמור:
1.kuik0kuik 2.shirarditi 3.מ ת ו ל ת ל ת 16 אז קדימה, להירשם

../images/Emo42.gif דיוויד [האבא]

שם: דיוויד ווטסון גיל: 28 תחביבים/קצת עליי: "נולדתי בלוס אנג'לס, למדתי מנהל עסקים באוניברסיטה וכעט אני אחד מהמובילם בתרום" תמונה!

../images/Emo42.gif אניה [האמא]

שם: אניה ווטסון גיל: 26 תחביבים/קצת עליי: "נולדתי בפריז, אני עובדת בתור שפית במסעדת 'לקסוס' בסטארס הול" תמונה!

../images/Emo42.gif ג'ס [נער]

שם: ג'ס ווטסון גיל: 16 תחביבים/קצת עליי: "אני לומד בבית ספר פרטי בסטארס הול, יש לי חברה כבר 5 חודשים ואני כותב שירים - למגירה" תמונה!

../images/Emo42.gif דרו [ילד]

שם: דרו ווטסון גיל: 10 תחביבים/קצת עליי: "אני אוהב לראות טלויזיה, לשחק במחשב ולקרוא, אבל הכי הרבה לשחות" תמונה!

../images/Emo42.gif אפריל [תינוקת]

שם: אפריל ווטסון גיל: 3 תחביבים/קצת עליי: האמא- "היא אוהבת לשחקת ולישון, אבל בעיקר ללמוד דברים חדשים. היא נורא סקרנית" תמונה!

קטקטXD

New member
אמ... אני מחליפה משפחה...

אין לי כוח לשלב את ההיא- אז הנה משפחה חדשה. זו משפחה אסיאתית מודרנית צעירה שחיים בסימריקה (יעני אמריקה) אבא רופא אמא מטפלת בילדים שני תאומים ויש גם הפתעה בבטן שלה ! פרטים: שם אמיתי: שם המשפחה: שם: אמא שה-רי-ג'ין- עלתה מאזור אסיה בילדותה- גיל: 24 תחביבים/קצת עליי: אוהבת להיות עקרת בית ולקחת את הילדים לבילויים יחד עם המשפחה לבאולינד וכאלו, מבשלת טעים. שם: אבא ליאו ג'ונסון- נולד בסימריקה- מפה השם-אבל הוריו עלו מאסיה (סין\יפן וכדומה) גיל: 46 תחביבים/קצת עליי: רופא מצויין אוהב לבלות זמן עם המשפחה. שם: יו-ג'ין-לינג הקטנה- (מבין התאומים) גיל: 1.5 תחביבים/קצת עליי: מתוקה וקופצנית אוהבת את כולם שם: שאן-צאן- הגדול מבין התאומים גיל: 1.5 תחביבים/קצת עליי: כנ"לח כמו אחותו איזה שמות :) --> תמונה

נרשמת!

שם אמיתי:טל שם המשפחה:יאק תמונה של כול המשפחה ביחד:אני יעלה עוד כמה דקות שם:סרבו (אם מותר רובוטים) גיל:אין גיל תחביבים/קצת עליי:יש לי כמעט את כל התגים ואני אוהב מאוד לטפל בצמחים תמונה:אחר כך שם:רון גיל:מבוגר עוד 7 ימים זקן תחביבים/קצת עליי:אני אוהב מאוד לבשל ולדוג תמונה:אחר כך שם:אור גיל:מבוגרת עוד 6 ימים זקנה תחביבים/קצת עליי:אני אוהבת לצייר ואני תמיד מנגנת על תופים או כלי אחר תמונה:אחר כך שם:אריק גיל:נער תחביבים/קצת עליי:אני אוהבת לפתח שרירים במכונה תמונה:אחר כך שם:שירי גיל:נערה תחביבים/קצת עליי:אני אוהבת לשחות בברכה ולהתעמל ולהרביץ לשק אגרוף תמונה:אחר כך

למעלה