הקבוצה שלי

michaeler

New member
fc-micha-ashdod

נוח דאוד חוזר לקבוצה! מאות אוהדים נלהבים מחכים בשעות אלה בנתב"ג לנחיתתו של הסמל הבלתי המעורער של הקבוצה. הקשר המחונן בן ה24 הצטרף בתחילת העונה שעברה לקבוצה ותוך שבועות ספורים הראה כי הוא בעל הבית. הוא בישל, כבש, והצטיין משחק אחרי משחק. טעות קשה של הבעלים והגדלת האצטדיון הביאה את הקבוצה להתרסקות כלכלית ובמהלך שכלל את מכירת רוב שחקני הקבוצה הסכים נוח דאוד לעזוב לספרד, בתמורה לסכום עתק של חצי מליון ש"ח, ואין שום ספק שמדובר בהעברה שהצילה את המועדון מפשיטת רגל. כיום, לאחר שנה וקצת מאז, הוצע למכירה נוח דאוד על ידי קבוצתו הספרדית ובעלי מיצ'ה-אשדוד קפצו על המציאה. "ההעברה עדיין לא סגורה אבל הוא יוחתם בדקות הקרובות. בכל סכום, ואני לא צוחק. גם אם ידובר במליון ש"ח. השחקן הזה הציל את המועדון והוא סמל, אנחנו חייבים לו. כאמור נשלם כל סכום וכבר מאוחר יותר בלילה הוא יחל את טיסתו ארצה". "ברור לנו שת'כלס - זה שחקן ששווה לכל היותר 200 אלף. אבל זה באופן יבש. מבחינתנו לא ניתן להעריך אותו בכסף". כרגע סכום ההעברה של דאוד עומד על 310,000 ש"ח, בדקות הקרובות אמור להיקבע הסכום הסופי.
 

jimhnrni

New member
החלפת שחקנים?

העונה כל השחקנים שאימנתי במשך הרבה זמן הגיעו לגיל 22...לא נשארו לי שחקנים מתחת לגיל הזה הינה דוגמא לכוכב אחד שלי Idan Yesha'ayahu (82806321) 22 years, inadequate form, healthy A pleasant guy who is temperamental and dishonest. Has poor experience and inadequate leadership abilities. Nationality: Israel Total Skill Index (TSI): 83 040 Wage: 156 400 NIS/week Owner: skyman3000 Warnings: 2 Injuries: Healthy Stamina: passable Goalkeeping: disastrous Playmaking: extra-terrestrial Passing: solid Winger: wretched Defending: poor Scoring: inadequate Set Pieces: weak כדאי לי להתחיל למכור אותם ולהתחיל את האימונים מהתחלה עם שחקנים צעירים ?
 

jimhnrni

New member
אוקיי.

אבל איך אני פועל בעניין ..כי יש לי מספר לא מעט של שחקנים כאלה אני מוכר אחד וקונה אחד.. איך אני מצליח לשמור על הרמה של הקבוצה שלי ?
 

mg6006

New member
מחר שוברים רייטינג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומגיעים רשמית לטופ רייטינג בליגות 6..
 

xlev

New member
גם אני

אבל אני לא מצפה להגיע לטופ הרייטינג של ליגה 6 :) מצפה לכ170 רייטינג
 

get low

New member
גם אני ../images/Emo3.gif (אולי)

בכל מקרה, יהיו כמה שיאים.. קישור פאסבל בפיק (בלי שום עזרה לקישור) כוכבים כנראה אולי רייטינג, השיא הקודם עומד על 162
 

mg6006

New member
יאללה עושים הימורים

אני אומר 56 כוכבים, 231 רייטינג
 

simond15

New member
גם אני!

הוצאתי קישור מעולה נמוך כשהשיא הקודם היה סוליד נמוך (שניהם בנורמל כמובן) מה שכמובן לא מנע תבוסה 4-1 כשהיריב היה צריך לקבל 2 מצבים:)
 

mg6006

New member
אז כנראה שאת פסגת ההאטסטאס לא נכבוש

אבל שיאים כן.
 

נמשל

New member
מה הוא מקשקש, איזה ניוב הוא זה

בטח חלקכם אמר את זה עלי. אז כנראה שהיום החלטתי להוכיח לכולכם שאני לא מדבר עלי סתם. נפצע לי הוינגר ברבע גמר, והוינגר שקניתי לקראת הרבע כבר יצא למכירה בתחילת המשחק ככה שהייתי צריך וינגר. אז חשבתי לעצמי שיהיה נחמד אם אקנה מעצמי את הוינגר שלי. מישהו שם עליו 1.25, אז אני הקפצתי מעליו. רק 5 דקות לפני הדד ליין נזכרתי שלא רק שאפסיד 15 אחוז על המכירה אלא אשלם לו גם משכורת עכשיו וגם משכורת בעוד שעה בעדכון. ועל זה נאמר: שחקן אחד, 3 ימים בקבוצה, 3 משכורות, 400 אלף כל אחת עכשיו תגידו לי, ניוב או לא ניוב?
 

DEANC

New member
מסטול זה תואר, לא פועל

מסטול, מסטולים, מסטולות...
 
למעלה