הקבוצה שלי

boten d

New member
פתאום שמתי לב, שכבר אחרי 12 בלילה

מה שאומר שאתמול הקבוצה שלי הייתה בת שנה....

simko

New member
הקבוצה עוברת אימון :)

זהו,אחריי 3 עונות של אימון קשרים בקבוצה החליטו להפסיק את האימון הזה,כשתוצאותיו הן כאלה 2 בני 20 עם סופרנטורל 3 בני 21 עם וורלד קלאס ואחד בן 20 עם מאגניפסנט. בקבוצה מאמינים ששני הסופרנטורל ו2 וורלד קלאס יספיקו לעונה הבאה(בתקווה שזה תהיה הליגה הרביעית). ולא רוצים לראות בקבוצה משכורות יותר גבוהות ממה שהן עכשיו לכן בקבוצה יתחילו לאמן עד סוף העונה מסירות. מי שקורה קצת את מה שאני כותב ידע שאני הולך לעבור בתחילת העונה הבאה לשוערים,ואני מאוד מקווה שוורלד קלאס בן 22 ומאג בן 21 יביאו לי מספיק כסף בשביל להתחיל את האימון הזה וגם להביא חלוץ סופרנטורל לקבוצה. כמובן שעוד איזה 2-3 שחקנים ילכו על מנת שנוכל באמת להביא את החיזוק הרצוי אבל אני בתקווה שקשרים עם המישניות הגבוה יכניסו את מירב הכסף. דבר נוסף שקרה השבוע הוא שבעיקבות הניצחון בשבת האחרונה הקבוצה עשתה צעד משמעותי מאוד לקראת העליה ועכשיו הדבר היחיד שמונע ממנה עליה אוטומטית זה הפרש שערים שאני מאמין שעד סוף העונה כבר יספיק לי בשביל עליה אוטומטית.

o r i z i

New member
לקראת מעבר אימון+עזרה

לאחר שהיום באימון השוער הראשון עלה לוורלד קלאס (עולמי) בקבוצה חושבים על מעבר לאימון. מעבר האימון יתבצע כנראה בעונה הבאה בגלל שעוד לא ידוע אם נשאר בליגה החמישית או לא. כרגע אנחנו נמצאים במקום השישי עם חמש נקודות על השביעי, מה שמעמיד אותנו בסוף העונה אם נשאר ככה במשחק פלייאוף. אם נרד ליגה העונה יימכרו שני השוערים והקבוצה תעבור לאמן משהו אחר. המלצות לגבי אימון שמתאים לקבוצה בליגה שישית יתקבלו בברכה (בקופת המועדון לאחר המכירה יהיו 12 מיליון שקלים בערך) zifroni (151863)

oren3110

New member
Hapoel Empire Oren

אין לי פצועים
אבל יש לי 3 שחקנים עם פלסטר שבשבת יהפכו להיות 8+ , מזל טוב וסימן טוב

mg6006

New member
../images/Emo45.gif יותר הגיוני

במיוחד שיש לו עוד שבוע בגרות בלשון

oren3110

New member
תגיד תודה...בגרות קלה...

לי יש בגרות בהיסטוריה ומתכונת בפיזיקה...יותר טוב?!?!

get low

New member
תשתקו כולכם ../images/Emo4.gif

יש לי מבחן במעגלים אלקטרוניים ליניארים וזה נשמע טוב יחסית למה שזה באמת אה, ויש לי עוד אחד באותות אקראיים, גם כן דרעק. בגרויות זה בדיחה גרועה.

mg6006

New member
קיבלתי 97.. היא הייתה קלה.. סתם עושים ממנה

קשה. באמת שהיא קלה. ואני הייתי כל השנה על 80+-

למעלה