הקבוצה שלי

משחק הע-ו-נ-ה

במשחק 11 מחזורים, לא היה ספק כי זה הולך להיות המשחק שיכריע את גורל האליפות בליגה iv.1 לכל קבוצה היו 2 תקלות, וכרגע הטבלה נראית כך: Team Pld W D L GF GA ± Pts 1. tomoran 11 9 0 2 38 - 16 +22 27 2. owen007 11 8 2 1 29 - 14 +15 26 תומורן עם 27 נק', אני עם 26. תומרון עם ממוצעים של 251 רייטינג, 57.5 כוכבים, 21.62 לודר. אני עם ממוצעים של 233 רייטינג, 54.6 כוכבים, ו-18.33 העניין הוא שאני תמיד השתמשתי במינימום האפשרי כדי לנצח. כשמסתכלים על הסגלים של שנינו, ועל הציונים, לי יש יתרון עצום בהגנה. לו יש יתרון בספשיילטי ובפיסס(מאמן פיסס). לי יש את היתרון הט"ס, ואני מאמין כי אני אשיג את השליטה בקישור. בכל מקרה, כרגע יצא למכירה שחקן הבית הטוב בתולדות המועדון: Haim Rosenthal TSI = 52 950 , 22 years, weak form Has weak experience and wretched leadership abilities Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: poor Passing: passable Winger: weak Defending: poor Scoring: extra-terrestrial Set pieces: wretched והיעד כרגע הוא להביא ווינגר כדי להרוויח התקפה מהאגפים. בכל מקרה, המנצחת תבטיח את העלייה לליגה 3, אם לא תהיה נפילה ב-2 המחזורים הנותרים. יהיה חם ומעניין.עידכונים בהמשך.

evigin

New member
בהצלחה, ואם אתה רוצה ווינגר...

אז תן הצעת מחיר. 19 years, inadequate form, healthy A popular guy who is tranquil and infamous. Has wretched experience and poor leadership abilities. Nationality: Nederland Total Skill Index (TSI): 22 030 Wage: 30 960 NIS/week including 20% Bonus Owner: Hakoah Kurdi Warnings: 1 Injuries: Healthy Stamina: inadequate Goalkeeping: disastrous Playmaking: inadequate Passing: inadequate Winger: supernatural Defending: passable Scoring: wretched Set Pieces: poor

scso

New member
בקוצה שלי הכל משעמם :\

עונה עונה בליגה 6 שאין מה לעשות , לא נעלה בכוונה כדי להתחזק לליגה 5.. אבל דוקא השבוע הזה יש את משחק העונה.. למרות ירדיות בכושר הגופני בוכושר משחק של הקשרים לגרוע:| ננסה לשלוט בקישור :|

R o n 2 5 6

New member
"למרות שהקבוצה לא מעוניינת בי,אשאר כל עוד לא

אמצא מקום טוב יותר". כך מסר לעיתונות הקשר סטפן קרלסון לאור הניסיונות למצוא לו קבוצה חדשה. מנג'ר הקבוצה בתגובה "אני לא חושב שהוא היה צריך לצאת בהכרזה פומבית שכזו.סטפן תרם לקבוצה רבות בעונה הנוכחית,אך אין בו כבר צורך יותר.הגיע הזמן לבנות חוליית קישור צעירה ורעננה". בשבת תארח הקבוצה את המקום השלישי למשחק מאתגר.דברי המאמן לקראת שבת:הקבוצה בכושר מעולה,ואני שמח מתפקודה.אין ספק שאימוני ההגנה תורמים לקבוצה,אך צריך קצת התקפה.יעצתי למנג'ר להביא חלוץ חדש והוא יחליט בסופו של דבר מה לעשות.בחמישי יערך אימון,ואני מצפה לתוצאות חיוביות שיביאו לקבוצה ניצחון מוחץ בשבת". בנוסף לכך,הקבוצה על גבול 1500 מנויים.אוהדים רבים לא יזכו להגיע למשחק הקרוב בשל האיצטדיון הקטן(18 אלף),אך כבר יש מחשבה ותכנון להגדלת האיצטדיון לקראת משחק העונה שיערך ב-30 ביוני. עד כאן להפעם.שבוע טוב לכולם ובהצלחה במשחק בשבת.

mg6006

New member
וואו איזה צחוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

זונע אתה לא יכול לעשות את זה כמעט לא נשמתי מרוב צחוקקקקקק
דביל

eyalpolan

New member
Efm's F.C

דבר ראשון, מרוצים מהעלייה של זיו לחצי הגמר :) אחרי שהעיף את אלופת העולם בדימוס- הפועל נהריה. דבר שני, מחכים ליום שבת.. אנחנו אומנם נגד טרף קל, אבל המקום הראשון נגד המקום הרביעי, וכדי שישארו סיכויים לאליפות אנחנו צריכים ניצחון של המקום הרביעי (החתולים הסמוראים).

mg6006

New member
איייל שיהיה בהצלחה

מאמינים בך בקריניצי
חח האמת שהפסקתי לעקוב מהסיבוב השני אבל אני עוקב דרך ההודעות שלך פה

למעלה