הקבוצה שלי

avish12

New member
כרגע אני לוקח אליפות בליגה 5 עם זה

אבל באמת עוד שבועיים יתווספו 100 אלף לקשר על טבעי שיעלה במשכורת, ואין ספק שהקבוצה תשתפר במעבר העונות בערך בעוד 200-300 אלף משכורת, באזור ההתקפה וההגנה. ראיתי כבר כמה קבוצות העונה שעומדות באמצע הליגה עם קבוצה דומה לשלי, אבל זה בעיקרון בזכות ליגות קלות. אבל כן אין ספק שבשביל להצליח בליגה 4, זה ממש לא הכיוון של המשכורות.... אבל כמובן שעם 2.8 מיליון משכורות אפשר להצליח בליגה 1

get low

New member
אני מגיע עד סוליד התקפה באגפים

מרכז זה מיותר, צריך להשקיע מעל 10 מיליון בשביל התקפת מרכז, כשאפשר להשיג את זה הרבה יותר בקלות באגפים. אז נכון שזה מוריד מהחופש הטקטי והופך אותך לצפוי, אבל קבוצות שמסוגלות להגן טוטאלית מסוליד באגפים, עושות את זה גם לסוליד במרכז. אפילו הגנה יש לי קצת כשאני רוצה, אני מגיע לאול פאסבל ב-352 (עם שוער פאסבל), ואפשר להגיע גם לסוליד עם 4 שחקני הגנה.. הבעיה היחידה היא שאם אני רוצה התקפה חזקה (סוליד) אני צריך לוותר על ההגנה (מגינים התקפיים). בינתיים זה עובד לא רע, חוץ מהעונה שביורן החליט להתנכל לי

DEANC

New member
אין מוליך ליגה 5 עם 300 משכורת

ואני יכול להוליך אותה גם עם 250. זה לא כמה אתה משלם, זה למי אתה משלם

get low

New member
ובאיזה ליגה אתה נופל ../images/Emo10.gif

שלי לצערי יכולה להיחשב כליגה 4.

צריך התייעצות...

יש לי משחק בית מול זאת שאני מתמודד איתה על עליית ליגה,ושבוע לאחר מכן יש לי נגדה שוב בחוץ.ההתלבטות היא כזאת: האם לשחק מוטס או רגיל במשחק הראשון? מצד אחד אם אני ישחק מוטס אז יהיה לי 60% לנצח (על פי ה-HO) אבל רוח הצוות יירד לרצחניים,מה שאומר שמשחק הבא נגדם בחוץ אני יפסיד. מצד שני אני יכול לשחק רגיל ואז במשחק נגדה בחוץ לשחק מוטס. מה שזה אומר שלמשחק הראשון בבית הסיכויים שלי לנצח יהיו 36% ושהוא ינצח אותי יש סיכויים של 46%. ובבית שלו במידה ואני ישחק שם מוטס יהיו אותם הסיכויים כמו במשחק הראשון,במידה ושם אני לא ישחק מוטס. בסך הכל אני מסתפק בכך שכל אחד ינצח בביתו ושנגמור עם אותם הנקודות כי ההפרש שערים שלי הרבה יותר טוב משלו. מה לעשות?

yossi alef

New member
תנצח אצלך בבית במוטס

האלטרנטיבה לא משהו, אם תעלה נורמל ותפסיד אז הלכה העונה.

idan1991

New member
איצטדיון ר"ג 45 אלף מקומות ../images/Emo2.gif

היה לי כסף, וממילא אני ממלא כל משחק, אז יאללה שיהיה.. ד"א אם אביש ממלא בשבת אני מגדיל ל50 אלף

למעלה