הקבוצה שלי

mg6006

New member
איך לעזאזאל אתה שורד עם כולה פאקינג 400

אלף משכורת בליגה 5?!?!?! . בני כמה השחקנים שלך? 50<?

get low

New member
אחותך בת 50

עונה שעברה סיימתי 4 עם משכורות של 300 אלף בערך. אני פשוט משקיע את הכסף (והמשכורות) במקומות הנכונים (קישור). 4 קשרי ו"ק נותנים לי קישור מפחיד, וקצת התקפת אגפים, וזהו - זה מספיק. אם אתה ממש רוצה להבטיח שזה יספיק, אז צריך ווינגרים לא רעים.. בגלל זה אני הולך לאמן ווינגרים בקרוב..

mg6006

New member
מזה מקומות נכונים :S

ומה? הגנה אין לך? מה זה התקפה מספיקה? סוליד? לא יודע.. אבל שיהיה לך לבריאות אם אתה מגיע להישגים. אני עם 1.1 מיליון במשכורת .

avish12

New member
אני לא רוצה להגזים כמו לירן, אבל הוא צודק

300 אלף זה לא משכורת לליגה 5. בהאטריק ישראל של ימינו, זו משכורת שאמורה להיות של אלופת ליגה 6. מצד שני, גם ה-1.1 מיליון של לירן וה-850 אלף שלי הם משכורות גבוהות מדי, והן משקפות ליגה 4, למרות ששנינו בליגה 5. 500-600 אלף נראה לי סכום משכורות ממוצע שצריך כדי לשהות במעלה הטבלה בליגה 5. אולי אתה, אביעד, מצליח במקרה רק עם קישור והתקפת אגפים מועטה (שזה בגדול גם מה שאני עושה, רק עם שתי התקפות אגפים פורמי, ושלושה קשרי ס"נ), אבל רוב ליגות 5 מתחילות להשתפר ולא לקבל קבוצות כאלה למקומות עליונים בליגה.

get low

New member
ברור לי שאני לא במצב אידיאלי

אבל זה לא שיש לי הרבה ברירות אחרות. כסף אין לי, אני סה"כ עונה חמישית (נראה לי) במשחק. ובמצב של השוק גם די קשה להתחזק עכשיו משמעותית, אז את החיזוקים שלי אני עושה מאימונים, ופה ושם כמה קטנות מההכנסות השבועיות, שיש לי בזכות המשכורות הנמוכות :)

avish12

New member
לא זאת הייתה הכוונה, שלי לפחות...

התכוונתי לומר ש-300 אלף משכורת פשוט לא מספיקים להצלחה בליגה 5 רגילה. זה לא אומר שאתה לא מצליח, אלא זה אומר שלפי זה שאתה מצליח, כנראה שאתה בליגה קלה מאוד או מזליסט גדול
אני מסתכל אחורה בהערצה על הימים היפים שבהם לא היו לי משכורות מדאיגות LOVE

get low

New member
זהו, שהעונה אני לא כ"כ מצליח...

עונה שעברה סיימתי 4, והגיע לי האמת.. העונה פשוט כלום לא הולך לי, אני עם 3 נקודות אחרי 5 מחזורים, והשבת משחק קשה מאוד מול יריבה שעונה שעברה לא הוצאתי ממנה אפילו נקודה

850 אלף לליגה 4?

אז אני סתם משלם 2.8?
לא חושב ש 850 זה משהו שאפשר להתקיים איתו ברביעית...

man31

New member
זה הייעוד שלי בפורום

אה וכמובן לנסות לשגע את טריגו

למעלה